Şimdi Ara

Hoover DX H9A2TCEX-S A++ 9 Kg Kurutma Makinesi 2099 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
2.047
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Birkaç olumsuz yorum harici yorumlar çoğunlukla olumlu.

Piyasa fiyatı 2500'den başlıyor.

Geçen gün markaya özel sepette net 300tl indirim yapmışlardı 2300'e düşüyordu. Tam alacakken son anda kaçırmıştım. Şimdi 2099'a düşmüş. Akakçe'deki grafiğe bakılırsa bundan hemen önce 1999'a düşmüş keşke orda denk gelseydi.

edit: link;
    www.hepsiburada.com
    Hoover DX H9A2TCEX-S A++ 9 Kg Kurutma Makinesi Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/hoover-dx-h9a2tcex-s-a-9-kg-kurutma-makinesi-p-HBV00000EN7T8?magaza=Hepsiburada

Hoover DX H9A2TCEX-S A++ 9 Kg Kurutma Makinesi 2099 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H A N -- 23 Mayıs 2020; 17:11:44 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• editleyip link ekledim ama güncellenmedi buraya bırakayım linki;
    www.hepsiburada.com
    Hoover DX H9A2TCEX-S A++ 9 Kg Kurutma Makinesi Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/hoover-dx-h9a2tcex-s-a-9-kg-kurutma-makinesi-p-HBV00000EN7T8?magaza=Hepsiburada

• Hoover benim gözümde sorunlu bir markadır,Çamaşır makinesi aldım öyle böyle değil hem yıkarken hemde sıkmada çok ses çıkarıyor servisi çağırdıgımda ilgi yok video çekip Fabrikaya gönderdiler Normal demiş fabrika...

• hem çamaşır makinesi hemde kurutma makinesinin bir arada olmasının bir dezavantajı var mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Canisev kullanıcısına yanıt
    Olumsuz yorumlar ses ve buhar yapması yönündeydi. Bazıları da sesi abartmışlar yazmış, şansa ne gelirse heralde.

Almak istediğim Bosch'un fiyatı düşsün diye beklerken sürekli artıyor 4700 olmuş. Bunu alacam galiba artık, umarım sorun yaşamam.

• Çamaşır makinesi tamam elzem bişey de kurutmanın da makinesini almayalım, dünyayı daha fazla çöplüğe cevirmeyelim. Balkonunuzda yada evin bı köşesinde kurutabiliriz.
    Allahkesinvar1youtube
    Çizgilerle; İsraf, Tüketim Çılgınlığı ve Çevre Kirliliği
    https://www.youtube.com/watch?v=jzyuze9MgNQ&app=desktop

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jumaruu -- 24 Mayıs 2020; 1:12:48 >

• 1800 tl candy markada var ikiside a++ bunun farkı ne ikisi arasında kaldım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Jumaruu kullanıcısına yanıt
    Tüm kolaylıklarını es gecsek bile yine gerekli benim için. Bunun kışı da var, kışın evin içinde peteklere astıkca nemden küf oluyor duvarlar. Zaten 5 kişi yaşayan bir apartman dairesinde fırından ekmek çıkar gibi sürekli makineden çıkan kıyafetleri yaz da olsa kış da olsa asacak yer bulmak zor.

• börü06 kullanıcısına yanıt
    özelliklerden pek anlamam kağıt üstünde aynı gibi. Candy Hoover'ın alt markası, sırf marka adı yüzünden bile ucuz olabilir ama kalite farkı illa ki vardır diye düşünüyorum.

• Kurutma makinesi imkanı olan için şart. Kurutma makinesi aldıktan sonra kıyafetlerinizden ne kadar toz çıktığına inanamayacaksınız ve evinizin artık az kirlediğini göreceksiniz. Birkaç ay önce aldım vestelin bir modelini. Aşırı memnunum, bilsem evlenir evlenmez alırdım.

• quote:

Orijinalden alıntı: H A N

Tüm kolaylıklarını es gecsek bile yine gerekli benim için. Bunun kışı da var, kışın evin içinde peteklere astıkca nemden küf oluyor duvarlar. Zaten 5 kişi yaşayan bir apartman dairesinde fırından ekmek çıkar gibi sürekli makineden çıkan kıyafetleri yaz da olsa kış da olsa asacak yer bulmak zor.
    Balkon yeterli değilse
    Kalabalık bir aile yada çocuk var ise tercih edilebilir
    Tabiki bu ürünü koyacak yerde lazim
    Yada ben uğraşmak istemiyorum diyen bile bu ürünü alıp kullanabilirsiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jumaruu

Çamaşır makinesi tamam elzem bişey de kurutmanın da makinesini almayalım, dünyayı daha fazla çöplüğe cevirmeyelim. Balkonunuzda yada evin bı köşesinde kurutabiliriz.https://www.youtube.com/watch?v=jzyuze9MgNQ&app=desktop
    çamaşır makinesinden direk çıkarıp kurutma makinesine atıp yarım saat sonra alıp dolaba koymanın kolaylığını yaşasan böyle konuşmazsın.
    çamaşırı as balkon küçülsün . yağmur yağsın. bazen 3 gün sürsün kuruması. giyecek birşey bulama.

• Güneşli yerler için belki çok elzem olmayabilir ama nemli yerlerde oldukça elzem.

• Ben lg de kullandım. Beğenmedim geri verdim. Ayrıca kurutma kullanmadım kıyas yapamam.

• Hoover candy nin 90 larda 100 sterlinlik hoover alana abd gidiş dönüş uçak bileti hediye deyip battılar britanyada italyalı candy aldı daha sonra.

Bide bunlar zamlı fiyat %30 zamlı elde kalanları veriyolar 1999 bekleyin bence

• Çevremden gördüğüm kadarıyla beyaz eşyada yerliden arçelik, vestelden şaşmamak lazım. Hele samsung ve Lg den uzak durmak gerekiyor. Bosch ve siemens de eski kalite yok. Babamların 32 yıl kullandıkları siemens den sonra bosch aldılar ve 10 yıl bile gitmeden defalarca servis yüzü gördü. Nisanda vestel 7 kg kurutma makinesi aldım 2099 - 100tl maxipuanla 1999a geldi. Kurutma makineleri battaniyelerin içine nüfuz edemiyor. Eğer makineyi her defasında tam kapasite çalıştırmayacaksanız büyük makine almanın anlamı yok. Sonuçta verimlilik kg başına hesaplanıyor. Makineyi doldurmadan çalıştırımca A++ olmasının anlamı yok. Bir gün lazım olur, olmuşken büyük olsun demeyin.ekonomi için ihtiyacınızı belirleyin.

• powerose P kullanıcısına yanıt
    Daha az çamaşırı daha kısa sürede kurutur diye düşünüyorum. Bu da enerjiye yansır

• Valla insanin zaman geçtikçe fikri değişiyor. Bence artık devir ekonomi devri. Arkadaşın dediği gibi artik eski kalite farkları yok. Bosch siemens falan aradaki fiyat farkına değecek kadar farkı yok. Ayrıca servis çok önemli. Insan tecrübe ettikçe bunu anlıyor.
    Hoover markasının servisin çok iyi olduğunu sanmıyorum. Garanti ve garanti dışı süreçte sıkıntı yaratabilir. Ben iki adet beyaz eşyamı bosch aldım. Tamam iyi güzelde çamaşır makinemde beko ve hepsi çalışıyor işte bi farkları yok. Şimdi ki aklım olsa yerli servis ağı geniş firmalardan alırdım. Pahalı birseyde gerek yok hepsi is görüyor. Zart zurt özellikler kaç defa kullanılıyor ki?
    Aklıma geldide staj yaparken o dönemde aynı çamaşır makinesi kayışı arçelik 10 lira bosch 50 liraydı. Ve sadelikten direk parça alabiliyorken boschda veriyorlardı ama servis ücreti ile anca veriliyordu.

• H A N kullanıcısına yanıt
    İşçi problemleri gibi, 1 işi 10 günde yapanlarda 10 kişi aynı işi 1 günde yapar hesabı teoride doğru ama gerçekte doğru mu?
    Sizin dediğiniz de mantıklı geliyor, ben de merak ediyorum. Yok mu bi makine mühendisi anlatsın

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.