Şimdi Ara

Köfteci Yusuf Ana Konu (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: programmer_onur Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 6 Misafir (2 Mobil) - 5 Masaüstü2 Mobil
5 sn
692
Cevap
34
Favori
73.406
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam yıllık 2 milyar dolar cirodan bahsediliyor.
    Deyim gerisi de belli değil mi
    Bu adam batmaz ise
    Güzel bir örnek olacak
    Allah yar ve yardımcısı olsun
    Yabancı sermaye ve yerli ........... Karşı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • var mı güncel bir kampanya kıyma veya köftede.

• Keşke burada da olsa gidip yesem destek amaçlı.

• @riquelme76

Sende azıcık büzük olsa mesajı yazıp engellemezdin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 14 Ekim 2024; 18:33:58 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • turknur T kullanıcısına yanıt

Rutin ve ihbar kapsamında denetimler yapılabilir.

Rutin ise 2 şube olması normal, ihbarsa da normal. Diğer yöndeki savunmalar, sadece laf.

Denetim sonucunda tahlili yapan yer, Türkiyenin en güvenilir kurumu. Uluslararası akreditasyonu var. Tahlille ilgili tartışma yaparsan eğer ülkedeki hiçbir gıda güvenilir değil sonucu çıkar.

Domuz eti toptan alınırsa ucuz olur. Ancak burada doğrudan Yusuf'un domuzcularla bir anlaşması olduğunu düşünmüyorum.

Etin entegrede işlenmesi, hazırlanması, etin entegreden şubeye, şubeden tezgaha gelene kadar ki süreçlerde güvenilirliğini garanti etmez.

Şubeye getiren araçta, pazarlanamayan ya da avlanan- ete görece ucuz- et ile değiştirilmesi olası. Döner takmayı bilen adamın beş dakikasını alır.

Sağlam dana etini de alır satar, 10kg değiştirse 4-5 bin TL yapar. Bunu haftada 30kg değiştirmeyle yapsa, 10k cebine girer. Bu ekonomide doğal.

Şubeye gelen takılı dönerde de aynı şey yapılabilir.

Bu art niyetli, kasten yapabileceği gibi etin satın alındığı yerlerde de oluşabilecek bir durum.

Günlük 1 ton eti kontrol etmek zorken, aldıkları et miktarını düşününce tonuna 50-60kg domuz taksan kimse anlamaz.

Körü körüne savunanlar klasik sarı mikrofon vakaları.

Bu kadar büyük bir işletmen ve organizasyonun varsa, tedarikten, işlemeye her noktayı kontrol etmek zorundasın. Aksi halde böyle çıkıp "bana çökmeye çalışıyorlar" tamamen DIŞ MIZRAKLAR'ın benzeri savunma :)

Yusuf bu olayda sınıfta kalmıştır. Kasten ya da ihmalen, her türlü sınıfta kalmıştır. Bu adamın ihmalini ya da varsa kastını savunmak ise zekayla ilintili bir konu.

*Köftenin kokusu normal bu arada. Domuz etinden kaynaklı bir koku değil o. Lastik köfte dediğimiz köftenin içinde bulunan et, soğan, karbonat gibi bileşenlerin karılması neticesinde bu garip koku ortaya çıkıyor.

Dilerseniz evde deneyin, aynı kokuya ulaşacaksınız. Soğanı rendeleyin, suyunu iyice süzün, akabinde et, soğan ve bir miktar (tatlı kaşığının yarısı kadar) karbonatı karıştırın, yoğurun, şekillendirin, 6-7 saat dolapta dinlensin sonra koklayın. Sanki bozuk gibi kokar :)

• Kerros kullanıcısına yanıt

hocam herkesin zekasıyla ilgili kanılara varmış, not dağıtmışsınız. kendi tescilini nereden aldınız peki, tahlil kurumumuz kadar güvenilir bir kurumdan zeka seviyenizle ilgili de bir belge tasdiklettiniz mi?

sapla samanı karıştırmayalım burada içi boş bir dış mihraklar mevzusundan ziyade yukarıdaki mesajlarda defalarca link ve ss ile gösterilmiş olduğu üzre 2-3 sene önce yayınlanan “etine domuz katarız” tehditleri mevcut. yine arap yarımadasında yaşayan bazı oluşumların tehditleri olduğu söyleniyor belki kendi videolarında da bahsetmiştir izlemedim bilmiyorum.

kasten domuz asla konmamıştır çünkü akıl karı değil. ha ama ben sizin de mesajda bahsettiğiniz gibi bir değiştirme işi, ve ihmal asla yoktur diyemem.

burada kontrollerin rutin teamülleri atlanmamış olsa, yönetmelikteki gibi hatalı ürün teşhisi yapılınca tekrar ikinci numune alınsa ve şubeye bildirimi yapılsa ve kamera kayıtlarıyla zincir geriye dönük gözlemlenmiş olsa; zaten böyle çökme olayına bağlanamaz kimse de inanmaz.

burada aklımızla alay eden bir durum var ve sorgulamaktan aciz bazı arkadaşlar kendilerine sunana balıklama atlaması var. beni şaşırtan toplumda bunun kabul görmeyip insanların bu olaya itibar etmemiş olması. demek ki kurumlarımız siyasi görüş fark etmeksizin herkesin gözünde itibarını yitirmiş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• _Raistlin_Majere_ kullanıcısına yanıt

Kanılar o kadar doğruymuş ki, okuduğunuzu anlamadan yazmayı başarmışsınız. Gerek yok tescile, durum ortada.

Zaten aynı şeyi söyledik, Yusuf binmiş arabaya kendi domuz takmış demedik. Bu da yaşanmış olabilir kasten yapılmış da olabilir dedik.

O kadar gözü kapatmışsınız ki, sizinle aynı şeyi söyleyen, aynı ihtimallere de yer veren yazıda direkt saldırı noktasını seçmişsiniz. Normaldir.

Gelelim finale ;

Soyut iddialarınız ve savunmalarınız dışında SOMUT TAHLİL RAPORUNU çürüten deliliniz nedir?

Kameraydı, şuydu, buydu işin hikayesi. Somut tahlil raporu sonucunu değiştirecek iddia ne? Tahlil raporunda DOMUZ YOKTUR mu? LOD %0.1 şeklindeki saçma iddia mı?

Neyse afiyet olsun.

• Şu kendini haberci sananlar da yok neymiş yusuf yusufmuş bilmem neymiş aferin ya çok iyi laf soktun büyük gazetecisin madalya takalım sana 20 yıldır nerdeydin peki. Çok zekiler ya inanılmaz. Onlar bile hemen kanmış. Ya da toplumu yönlendirmeye çalışıyor bilemiyoruz artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tsfirtina -- 15 Ekim 2024; 0:32:45 >

%0.1 miş kanıt olan domuz,

piyasa ekonomideki domuzluk beyinsizlik oranı %120 civarlarında ona isyan yokmu...

• cavador kullanıcısına yanıt

O 0.1 domuz eti oranını değil de yapılan testin hata payını gösteriyor diye biliyorum.

Üstad oluşan tablo şu dediğinizin tam tersi durum olduğunu biraz da gözler önüne seriyor. İnsanlar artık devletin hiçbir organına güvenmiyor. O kadar çok kirli ilişkiler çıkıyor ki. Şahsen bende güvenmiyorum ve dediğiniz gibi hiçbir gıda güvenilir değil buna katılıyorum.

"Denetim sonucunda tahlili yapan yer, Türkiyenin en güvenilir kurumu. Uluslararası akreditasyonu var. Tahlille ilgili tartışma yaparsan eğer ülkedeki hiçbir gıda güvenilir değil sonucu çıkar."

• Bunların hepsi ucuz diye. İnan ucuz diye her şey yer bu millet. Bir yerde yaban domuzundan köfte yapıp 50tlye satsan inan sormazlar bile bu neyden yapılıyor diye. Ucuz olsun yeterli

• eagleoneye E kullanıcısına yanıt

Millet aç aç ne olsa yiyecek, asıl acı devletin kurumlarına kimse güveneyip Yusufa güveniyor çok acı bir durum

• fearless_X kullanıcısına yanıt

Öyle bir durum yok. Tağşiş listesinde diğer ürünlere inanıyorlar ama köfteci Yusufa gelince aaa komplo buuu. Devlet çökecekkkk 😀 yoksa ucuza yiyecek köfte bulamayacağız. Hemen gidelim köfteci Yusufa destek verelim 😀

• eagleoneye E kullanıcısına yanıt

bugün gideceğim döneri 10 numara son zamanlarda yaglı bayağı ama hayvanlar yağlanmış galiba  

• fearless_X kullanıcısına yanıt

• Bu ülkede bir tane işçinin hakkını yemeyen, müşteriyi kazıklamayan, devlete vergide mafik atmayan firma gösteremezsiniz. Yaw hepsini geçtim siyasilerde bile düzgün adam gibi adam gösteremezsiniz. Yukarılardan diploma olaylarından tut en kücük memura kadar zaten hepsi anormal. Şimdi domuz eti yedirdi diye mi yaygara koptu.

Müşteri anormal.

Firma anormal

Denetleyen anormal

Testi yapanlar anormal.

Lanetleyenler anormal

Savunan komplo diyenler anormal

yaw sahibi bile anormal :D

Ben dahil anormal... Rizede adamlar israil karşıtı slogan atan vatandaşı haşat ettiler. Siz ne diyorsunuz yaw. Komple siyonist halk olmuş. Zaten oy verdikleri kesim de siyonist ama neyse..!

• cavador kullanıcısına yanıt

LOD %0.1 demek, numune içerisinde bulunan etin %0.1'i domuz demek değildir.

LOD (Limit of Detection), tahlil yapılan et için 0.1 mg/kg değerinden daha az domuz içeriyorsa mevcut analiz yöntemiyle tespiti imkansız demek oluyor.

Yani analiz sonucu domuz eti yönünden pozitif çıktığına göre sorun yok,

Eğer dersen ki bu numunenin %0.0999999'u dana eti, ona okeyiz. Ancak bu durumda %99.91'lik kısım domuz eti zaten.

• Köfteci Yusuf’u desteklemek için halen restoranına giden tayfanın kafayı yaşamak istiyorum.

Oğlum o eti gidip de güvenerek nasıl yiyebiliyorsunuz lan?

Sanarsınız bedavaya dağıtıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xakiran -- 15 Ekim 2024; 16:1:34 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.