Köfteci Yusuf'a çökme planı yapanların amacı da bu zaten. İnsanların aklında şüphe bırakmak, şirketin değerini azaltmak. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Köfteci Yusuf Ana Konu (28. sayfa)
-
-
enflasyon hakkında değerli yorumlar yapılmış. kesinlikle katılıyorum ki ülke her geçen gün bir şiddet batağı içine sürükleniyor. dikkat ederseniz güvenlik güçlerine bile ateş edip saldırmaktan çekinmeyen insanlar türedi.
göçmen sorunu bir taraftan ekonomik sorunlar bir taraftan sosyal adaletsizlik ve dengesizlik alıp başını gitmiş. Sizi bilmiyorum ama gündelik hayatta bile toplu taşımada dışarıda vs kendime dikkat etmeye çalışıyorum.
siz siz olun trafikte vs sudan sebeplerle başka yerlerde kimseyle tartışmaya kalkmayın ekonomik sorunlar yüzünden cinnet halinde gözü dönmüş insanlar var. Nerede başınıza ne geleceğini kimse bilemez artık.
Kaybedecek hiçbir şeyi kalmayan insanların çoğaldığı bir toplumda onların nazarında sizin de canınızın hiçbir kıymeti kalmaz her şeyi yaparlar size de ailenize de.
Enflasyon batılı toplumların en çekindiği sorunların başında gelir ve her ülkeye büyük bir bela açar. Süleyman Demirelin bu konudaki konuşması da bunu doğruluyor.
Ahmet Serdar ERÜNSALyoutube1991 Seçimlerine giderken Doğruyol Parti Genel Başkanı Sayın Süleyman Demirel'in enflasyon yorumu. #DemokratParti #GültekinUysalhttps://www.youtube.com/watch?v=ApLathW2xj0&ab_channel=AhmetSerdarER%C3%9CNSAL
-
AKP'lilere sormak lazım,köfteci Yusuf,AKP 'li olsa yine böyle çökebilir miydiler acaba?..Akp'nin kalesi Rize'de geçen hafta Burger King açtılar.. açılışta Filistin protestosu yapan, öğretmenide feci dövdüler..restoranı açan Akp'li olunca gık diyemediler..burdaki ak troller utanır mı,sanmam şükreder geçerler..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 13 Ekim 2024; 19:46:21 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Normalde gideceğim yoktu bugün gittim yedim köfte
bende inanmayanlardanım yusuf bunu yapsa mutlaka bir elemanı bunu belgeleyip, şantaj vs yapardı , işten atılan biri itiraf ederdi…
-
Ben köfteci Yusuf'da domuz eti kullanıldığına inanmıyorum Karali Çay olayı gibi.
Bence operasyon yaptı birileri. Bu Köfteci Yusuf'a çökmeye çalışmış yurt dışında şuan Arap istihbaratı tarafından beslenen malum mafya da olabilir dv. destekli farklı bir kişiler de olabilir Köfteci Yusuf'un rakibi 2 firma sanırım Erdoğan'ın çevresinden değil onların müşterisini arttırmak için yapıldı desek.
Et varken domuz eti bulup kullanmak domuz çiftliği yatırımı gerektirir,masraflıdır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bugün saat 7 gibi ankara nata vega şubesine gittim %90 doluluk ve 1-2 ürün hariç hiçbirşey kalmamış halkımız köfteci yusuf a oynanan oyunu görmüş ve tepkisini vermiş.
-
kocaeli gündemDomuz Eti Skandalı Ters Tepti! Köfteci Yusuf'ta Kuyruk Varhttps://kocaeligundem.com/haber/22068538/domuz-eti-skandali-ters-tepti-kofteci-yusufta-kuyruk-var
-
ılk gun cırolar 2 mılyondan 160 bını gordu.. personelın aglamaklı hali vardı..
sonra bıraz yukseldı.. kahvaltı ve tavuk agırlıklı
dunden bugune gelenler de artış farkettı..desteğe geldık dıyenler vardı
-
valla bugün gidip 1.5 kilo köfte ile sucuk yedim helali hoş olsun adamlara
-
Arkadaşım, Köfteci Yusuf Türkiye'nin 1 numaralı restoran zinciri. Adam 1 numara 1
Yani neden hileli köfte yapsın. Zaten, en tepede, zirvede. Sence domuza ihtiyacı var mı? Ayrıca, domuz eti ülkemizde ucuz değil, aksine pahalı bir et.
Köfteci Yusuf olmadığı dönemlerde şehirler arasında ki dinlenme tesislerinde içimizden geçiyorlardı. Dinlenme tesisinde ailecek yemek yemek zenginlik belirtisiydi. Ailecek seyahate çıkarken evde yolluk yapmak zorunda kalıyorduk. Dinlenme tesisleri uzun yol gitmekten nefret ettirmişti. Yusuf geldi ve ben bu oyunu bozarım dedi. 4 kişilik bir aile uzun yol seyahatinde durup kazıklanmadan ve doyurucu porsiyonlar ile rahatlıkla yemek yiyebiliyor.
Unutmayın;
Köfteci Yusuf ucuz değil, diğerleri pahalı. Köfteci Yusuf normal olanı yapıyor.
kaynak özlem gürses olunca daha bi inandırıcı oluyor (!)
-
Bu kadar büyük bir firmanın ve de her geçen gün pazar payı artan bir firmanın türkiye gibi domuz eti yemenin kul hakkı yemekten daha büyük günah olarak görüldüğü bir ülkede domuz eti kullanması akla mantığa aykırıdır. Ha kullanılmışsa da kesinlikle içeriden itibar suikasti yapılmıştır ve bu suikast de devletin de parmağı vardır.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bizim millet ağır sorunlu. Adamlar domuz eti var diye paylaşmışlar bunlar da oyun oynanıyor diyorlar. Çökecekler diyorlar. Yok mafya varmışta o çökecekmişte devletten birileri çökecekmiş falan fistan. He arkadaşım he, o kadar büyük firma varken gelip köfteciye çökecekler doğru diyorsunuz. O kadar şeyinizden komplo teorisi üretiyorsunuz ki şaşıp kalıyorum. Mesela bir başkasında domuz eti çıksa hiç kimse ağzını açmaz ama konu köfteci olunca herkes savunmuş. İlginç birisiniz cidden! Ülkeye acımaya başladım artık.
Şu mesajınla sürüden farklı olduğunu mu düşünüyorsun yani?
Yol kenarlarındaki sözde restaurantlarda 3 gündür ocakta kaynayan yemeklere para bayılanlar burda köfteciye laf atıyorlar isteyen yer istemeyen yemez zamanında kahvaltı tabağı için her uzun yolda kahvaltıya dururdum gayet doyurucu ve uygundu
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
BMC nin tarihini bir incele istersen yöntemleri karşılaştırabilirsin, veya SEKA veya Tank Palet Fabrikası
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
2 ayrı şubeden farklı günlerde numune alınıyor ve ikisinde de domuz eti eklendiği çıkıyor. Yurdum insanıda hep destek tam destek kafasında :D
Gözünüzün önünde domuzu kesseler köfte yapıp önünüze koysalar yiyeceksiniz. Elhamdülillah bugünde doyduk
-
akepenin dediği hiç bir şeye inanmam. var diyorsa kesin yoktur domuz falan. normalde köftesini beğenmezdim ama şimdi destek olsun diye yerim. kazancaksa köfteci yusuf kazansın bizim üstümüzden, gereksiz zenginleşen akepe tayfası değil.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X