Ne alaka aynı şey değil mi? İşine gelenler doğru işene gelmediğin firma komplo. Ya hepsi yalan diyeceksin. Ya da hepsi doğru. Şimdi sevdiğin firmaya ben inanmıyorum öyle bir şey yaptıklarına demek doğru değil. Yani sen eti alıp laboratuvarda incelemediysen doğru yanlış ifade veremezsin < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Köfteci Yusuf Ana Konu (27. sayfa)
-
-
Kimsenin aklına yatmıyor çünkü hocam, mahalle arası pideci olsa dönerci olsa vs eyvallah. Kendi kesimhanesi, et işleme tesisi olan yüzlerce insan, mühendis, veteriner çalıştıran bir işletmenin bile isteye bu işi yapması hayatın olağan akışına aykırı.
Ki kar edecekse yaban domuzu kullanması lazım, bu da avlanan, avcıların getirip sattığı sınırlı sayıda hayvan. Bu işletme bunu tedarik etmek neden ister, 1-2 ton et için yüzlerce ton malını neden heder eder. Diyelim etti böyle binlerce çalışanı olan yerde bu iş gizli saklı kalmaz.
Burada başka birşey var.
Kelle eti çıktı deseler eyvallah ve hatta kanatlı eti deseler ona da eyvallah ama domuz olacak iş değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edgar1899 -- 13 Ekim 2024; 12:55:47 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İşime gelen ne hocam
Doğru ya doğru eğriye eğri
3 kg 450 TL ye afyon sucuk mu alalım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ama ben yukarıda yazdım. Tonlarca et domuz eti ile karıştırılmıyor. Et tek noktadan şubelere gidiyor. Şubelerin mutfak kısmında domuz eti karıştırılıyor. Yani bu olay şubeyi kapsıyor. Oradaki müdüre ve işletme sahibini ilgilendiriyor. Ama ben o sorundan bahsetmiyorum.
Hayatında hiç köfteci Yusuftan et almamış yememiş insan bile o yapmaz. Komplo kurdular. Şirketini elinden alacaklar gibi söylemleri.
Madem inanmiyorsunuz listenin tamamına inanmayın. Büyük şirketler var listede
İşine gelen firmaları seçiyorsun listeden.
O diyenlerin değil dedirtenlerin sorunu biraz sanırım
kendi ananız babanız dahil, emeklilerin maaşlarını kuş kadar yapmak için kalem oynatmalar ile , uydurma enflasyon açıklamak da sağlıkla birebir ilgilidir. parası yetmediği için en ucuz, en kötü "gıda" diye satılanları yiyor emekliler. ilaç, muayene katılım parasından kaçmak için gerektiğinde değil, çok zorda kalınca hastaneye gidiyor, ilaç alıyor.
zaten, karşındaki tek bir yapı, ona inanmam, buna inanırım demek iki yüzlülük olmuyor mu?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
400-500 tane firmadan da bir tek köfteci Yusuf un analizleri yalanınından çok devlete inanırım. Sağlıkla TÜİKi karıştırmayın.
-
Birine imkansız derken diğerini sana dürüst gösteren sağlık mı diye diye düşünüyorsun. Çok ciddi yanılgı içindesin.
Bak ben Yusuf'u aklama gibi bir derdim yok, en son ne zaman yusuf'ta yemek yedin desen, muhtemelen 9-10 aydan fazla olmuştur, o da eski kız arkadaşımın ailesi sürekli oraya giderdi, en son onlarla yedim, onlar olmasa muhtemelen 2-3 senedir kapısından girmemiş olurdum. Yani yusuf benim için olsada olur olmasada. Ama ortada garip bir durum var, adam domuz katmış deniyor, tek tırnaklı yada kanatlı eti değil, direkt domuz. Üstelik bu adama zamanında çökmeye çalıştılar. Ortada garip bir durum var.
-
Uğraşmayın laf anlatamazsınız, Akp'liler işine geldiğine inanır sadece..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 13 Ekim 2024; 13:36:43 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İndirim vs yakalarsam affetmem. İnsanların neden inanmadığı sorgulanıyor, bir kişide çıkıp resmi kurumlara güven neden bu kadar azaldı diye sorgulamiyor...
Migros yemekte sınırsız kullanım olmak üzere yusufta 300e 100 tl veriyo her seferinde.
-
Devlet kim?
Devlet dediğin yapı kurumlardan oluşur.
Tuike ısmarlama rakam çıkartan adamlar uyduruk bir laboratuvarı mi eline alamayacak.
Kurum diye bir şey yok artık. Bir kişi ne isterse o var. Ya da onun atadikalri ne isterse o var.
Adam enflasyonu düşük gösterip senin cebindeki parayı alıyor ama sen hala bla bla.
Daha bunalr iyi günler.
Sağlıkla tuiki karıştırma diyorsun covid zamanı gördük sağlık ne oldu. Rakamlarla nasıl oynandı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freeleaks -- 13 Ekim 2024; 15:9:10 >
Sence sormaya gerek var mı herkes biliyor sebebini.
Burada inanırım diyenlere de bakma ucu kendine dokunsa hepsi biliyor dönen dolapları
bana şuan en alınmayacak zaman gibi geliyor çünkü sirkülasyon bitti, gelecek şeyin tazeliğini sorgularım bu seferde
-
En son 6 7 sene önce yemiştim zaten, artık hiç yemem bu söylentilerden sonra, doğru veya yanlış olması önemli değil
+1👏👏👏
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X