< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Köfteci Yusuf Ana Konu (29. sayfa)
-
-
Adamın senin hayel edemeyeceğin kadar büyük et entegre tesisi var
Şube de imalat yok
Daha nasıl anlata biliriz
Her şubeye ürünler bir noktadan gidiyor
2/3 şubeden nasıl çıkıyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Migros yemekte 100 TL kupon var
-
Numune alınan 2 şube var ikisinden de domuz eti çıkıyor. Bütün şubelerinden numune alınmamış yani.
Bir işin mantıksız olması onun yapılamayacağı anlamına gelmiyor. Hepimiz zaman zaman mantıksız işler yaparız, yapıyoruz. Ya da yapabiliriz.
Bu nedenle 'Neden yapsınki, çok mantıksız' argümanı doğru bir argüman değil.
Diğer bir argüman domuz etinin daha pahalı olması. Burda da domuz çiftlikleriyle özel anlaşmalarla gayette eti ucuza mal edebilirsiniz. Domuz eti çok sınırlı bir tüketiciye hitap ettiği için perakende olarak alınırsa belki daha pahalıdır. Ama toptan ve alım garantili bir yere satıldığında işler değişir. Çünkü çok hızlı ürüyen ve çok hızlı kesime gelen bir hayvan.
Bu olay çıkmadan önce başlıkta köfteleriyle ilgili yapılan yorumlarda çok kötü bir kokusu olduğu defalarca yazılmış. bir değil iki değil. Sadece bu mecrada da değil, birçok yerde çok kötü ve ağır bir kokusu olduğundan bahsetmiş çok fazla kişi. Bu tesadüf mü sizce? Sığır etinin böyle bir kokusu yok.
Yapmış mıdır yapmamış mıdır bilemem, ama körü körüne savunmak garip. Ortada 2 farklı test sonucu var. İkiside pozitif.
Birde Köfteci Yusuf'u körü körüne savunmayan herkes aktrol ilan edilmiş, bu da çok garip. Müdavim müşterisi genel olarak muhafazakar ve akp ye yakın bir kitle. Köfteciyi savunanların aktrol olması akla daha yakın.
-
iki şubeden numune alınmaz
Tüm şubeler devamlı denetleniyor
Liste her zaman açıklanmıyor
Et entegre tesisi
De denetleniyor
O zaman devletin yaptığı bu denetlemelere %100 güveniyorsun ama yine aynı devletin yaptığı testlere güvenmiyorsun diyebilir miyiz?
İşine geldiğinde 'devlet denetliyor, yapamazlar' diyorsun; işine gelmeyince 'devletin yaptığı testte kesin bir iş var, güvenmiyorum' diyorsun.
Çok iyi kafaymış.
-
ben "denetlemeler yapılıyor ama manüplasyon da yapılması olasılık dahilinde" diye anladım arkadaşı.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İnstgram sayfasından az önce açıklamalarını okudum.
Öncelikle döner numunesi alınmış. 15:02:2024 sonuç 27:02.
İlk numune döner analiz sonucu 18:03:2024 bildiriliyor.
Diğer bir üründen numune alınmış bu arada ve tek bir merkezde üretim yapılıyor, tespit yapılan şubelerde üretim yapılmıyor denilmiş.
Olumsuz sonuçlar hızlı bir şekilde tespit yapılan şubeye bildirilmeliydi.
Yanlışım varsa düzeltin.
Söze konu döner tek merkezde takılmış, dondurulup soğuk zincirle tr deki şubelere gitmiş olmalı.
Soğuk zincirle şubeye gelen dönerde olumsuz bir durum varsa bu olumsuzluk döner takım esnası olmuşsa olmuştur.
Yolda yada şubede değil, burada ilk döner için eti parçalayan kişi yada kişiler, deneyimlerine dayayanarak, o etin ne eti olduğunu anlamaları gerekirdi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baranel -- 14 Ekim 2024; 13:24:27 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yüzlerce şubesi olan zincirin sadece 2 şubesindeki birer numunede zorlayarak tepsit edebilmişler, ki bunun hatalı ölçüm olmadığını kanıtlamak için tekrar aynı şubeye gidip bir örnek daha almaları gerekiyormuş onu da yapmamışlar.
şu zırvanın peşinden gidip birilerinin bir adamın senelerce kendi emeğiyle büyüttüğü zincire çökmesi için değirmenlerine su taşıyan insanlara benim söyleyecek sözüm yok.
Yılda 1.3 milyon denetleme yapılıyormuş. köfteciye özel bir muamele yaparak tüm şubelerini mi denetleyeceklerdi? 2 şubesi denetlenmiş 2sinde de domuz eti çıkmış. 'Zorlayarak tespit' ne demek? Onuda anlamadım.
-
zorlayarak tespitten kastım tahlil sonucu alındıktan hemen sonra bildirim yapmak yerine 6 ay sonra haber sitelerine ara gazı vererek duyurmak.
ayrıca köftecinin açıklamasına göre kanuni teamüllerin pek çoğu atlanmış, üstte de belirttiğim numune tekrarı ve tedarik zincirinin incelenmesi durumu söz konusu olmamış.
birtakım oluşumların köfteciye çökmeye çalıştığına dair 2-3 sene önce yayınlanmış haberlerle birleştirince ben diyorum ki yemedim. siz yediyseniz afiyet olsun
bakanlığa kim güvenir yaw yusuftan devam. komplo yaptılar adama.
-
Tahlil sonucu pozitif çıktıktan sonra hemen bildirim yapılmıyor olması sonucu değiştirmiyor. Uygulanması gereken prosedürlerde belki uygulanmamıştır, bilmiyorum. Bildiğimiz şu; iki farklı şubeden farklı zamanlarda alınan numunelerde domuz eti çıkıyor. Domuz eti çıkmasıyla değilde firmaya geri bildirimin geç yapılmasıyla ilgileniyorsunuz. Bununla ilgili güzel bir söz var, 'zarfa değil mazrufa bak' diye. Yani mektubun içeriğiyle ilgilenmeyip zarfa takılmışsınız.
Bende köfteci Yusuf'tan hiç köfte yemedim, siz yiyorsanız afiyet olsun.
-
Hocam bizim millet komplo teorileriyle aklini kacirmis durumda. Adamlar kofteci yusufu yedirmeyiz diye mars soyluyor koftecide😁
Hep bi dij gucler kafasi var bizim ulkede
Köfteci Yusuf'un sahibi cikip " evet domuz eti kullaniyoruz" dese bile bu kitle yine altinda birsey arar. Adami zorla konusturdular. Tehdit ettiler diyip savunur😁
Memleket kraldan cok kralcilardan gecilmiyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Larkin34 -- 14 Ekim 2024; 16:14:34 >
ee sende boş yapıyorsun o açıdan bakarsan😆 dönemin bakanı Soylu,köfteci Yusuf'a çökeceklerdi demedi mi..Sedat Peker açıklama yapmadı mı?
La zamanında Hollandaya kızıp, az mı portakal bıçakladınız kameraların önünde
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 14 Ekim 2024; 16:21:12 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam bizim millet komplo teorileriyle aklını kaçırmış diyorsunuz, aşağıya koyduğum haber 2021 yılına ait. Yusuf Akkaş'ın savcılığa verdiği ifade sizde kuşku uyandırmıyor mu?
Buradaki muhatap farklı bile olsa şu ifadeye bakan birinin olayın içinde bir şeyler olabileceğini düşünmesi gayet normal.
kocaeli kozKöfteci Yusuf iddianamesinde İzmit ayrıntısı…https://www.kocaelikoz.com/haber/7200208/kofteci-yusuf-iddianamesinde-izmit-ayrintisi#google_vignette
-
Gıda DedektifiyoutubeDün akşam bir takipçimizin gönderdiği bu video Köfteci Yusuf’un Eskişehir Tepebaşı’ndaki Kampüs şubesinde çekilmiş. Videoda 26 S 0161 plakalı ve hiçbir soğutma tedbiri olmayan servis aracıyla köfte, dondurulmuş patates ve dönerlerin taşındığı görülüyor. Videonun kadrajına birkaç saniye giren bu görüntüde servisteki dönerin kucaklanıp dükkana götürüldüğü anlar böyle görünüyor. Servisin içindeki görüntüye dikkatle bakıldığında onlarca tepsi köftenin, belki de yüzlerce müşteriye dağıtılmadan önce bu sıcak günlerde bu şekilde taşındığı anlaşılıyor. Diğer yandan servis aracında koltukların üzerine istiflenmiş ve içeriğindeki malzemelerin görünmediği kutular yer alıyor. Sosların yanında ise dondurulmuş patatesler bulunuyor. Bu manzara ülkemizin yerli girişimlerinden olan ve milyonlarca kişi tarafından tercih edilen kurumsal bir fast-food zincirinin bile gıda güvenliğini ne denli önemsediğini gösteriyor. 5996 sayılı mevzuat gereği bu ürünlerin soğutma tedbiri olmadan bu şekilde taşınması hijyen kurallarına uymanın ötesinde, kamu sağlığını alenen tehdit ediyor. Bu konuda firmanın gereken tedbirleri alması ve hiçbir şubesinde bu ucuz hesapları yapıp, insan sağlığını riske atmaması gerekiyor. Ayrıcalıklardan yararlanmak için bu kanala katılın: https://www.youtube.com/channel/UCLMlZMw7vP9JlA76nIeTkdQ/joinhttps://www.youtube.com/shorts/MEj6jZvV8Ck?si=nXALXVspwgoUFQpX
-
Aynen aynen Köfteciye Peker çöktü ve çökmek için de 4 yıl bekledi. Süper mantık süper zihinmiş.
-
Aynen hocam bu kafayla ailene yazik esine dostuna yazik diyorum😁😁 ben burda 3 dk cekemedim seni
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X