Şimdi Ara

Köfteci Yusuf Ana Konu (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
692
Cevap
34
Favori
73.713
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hukuki surec ile neyi göreceksin. Milyarlık şirkete çökecek adamlar. Hakim savcı mi alamayacak. Güldürmeyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • freeleaks kullanıcısına yanıt

Liste komple yalan o zaman

• eagleoneye E kullanıcısına yanıt

Habersiz şekilde numune alınıp örnekler başka yerde saklanmiyorsa muhtemelen yalan bir liste.

Söyle düşün senin iş yerin var. Ben de denetciyim. Sana diyorum ki 5 ay önce müşteri gibi geldim örnek aldım sende domuz eti var. Ne yapabilirsin.

• freeleaks kullanıcısına yanıt

Ee jandarmalar gelmis ya hocam ornek apmaya

• psycho1905 kullanıcısına yanıt

Jandarmalar gelmişse müşteri gibi örnek alınıyor neden deniyor. Olması gereken zabıta ile gidip örnekleri alıp resmi kayıt tutmak.

• Alperen1668 A kullanıcısına yanıt

Faiz düşürülüp piyasaya para dağıtılıncada bu sefer paranın değeri düşüyor ve enflasyon daha da yükseliyor. Yükselen enflasyonda toplumunun ahlak yapısını çökertiyor, suç oranlarını, intiharları, katliamları, hırsızları, kaçakçıları, dolandırıcıkları artırıyor.

Halkı bir birine düşüren, halkın en büyük düşmanı yüksek enflasyondur. Yüksek enflasyonu yaratan başlıca sebeplerden biriside para basıp piyasaya dağıtmaktır. Bu dağıtım en çok düşük faizli krediler yoluyla gerçekleştirilir.

Lütfen faizler düşsün derken bir kez daha düşünün.

Düşük faiz = yüksek enflasyon = toplum ahlakının bozulması = suç oranlarının dramatik şekilde yükselmesi.

Unutmayın, enflasyon sadece enflasyon değildir.

• Virtual Reality kullanıcısına yanıt

TR’ deki kötü olan herşeyin sebebi 18.000.000 baş kalıcı misafir…

Hocam faizler düşsün demedin
    Size yakın düşünüyorum
    Ben tesbit yaptım
    Üretim yapan firmalar
    Hammaddeyi kısa vade ile alıp
    Çıkan ürünleri uzun vade sattığı için
    İşleri kredi ile yürütüyordu
    Şuan bunu yapamıyorlar
    Ve zor durumdalar
    Bunu dedim
    Dokunsan yıkılacak durumda çoğu işletme
    Yıllardır kredi ile büyüyen bir ekonomi var bizde malum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Ayrıca tüm dünya Faiz artırırken biz düşürdük
    Ve sonunda %50 yi gördük
    Bizde aynı anda Faiz artırımı yapmamız gerekiyor du
    O zaman muhtemelen %30 gibi bu işten çıkıp
    Şuan indirimi konuşuyorduk

Faiz yüksekken de işsizlik artar. Çünkü iş yerleri kapanır. Ahlaksızlık yıne artar.

Burada önemli olan doğru zamanda doğru hamleyi yapmaktı.

Nas var nas diyip faizler düşürülmesi 25 30 bandında kalsa dolar en fazla 10 lirada kalır millet şimdikinden daha az ekonomik zorluk görür Türkiye kazanırdı. Ama Türkiye kazanırken reis seçimi kaybetmesin diye nas var nas dediler parayı pompaladilar. Şimdi o pompayı alanların 3 5 tane 5 10 milyonluk evi var.

O yes reis işte bu İslam din Faiz diye gaza gelenler aylık maaşının yarıdan fazlasını kiraya veriyor. İşin komiği yarın seçimler olunca reis yine bir kurgu yapacak bu kesim yine yiyecek.

• Cem_Alim C kullanıcısına yanıt
    o temel sebep değil, sadece sonuç. asıl temel sebep, iktidardaki partiler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bundan bir kaç sene önce köfteci yusuf a çökecekleri söyleniyordu sonra olay dillenince biraz duruldu. Şimdi de bu olay. İşin ucunda bakanlık olsada insanların kamu kurumlarına güveni kalmadığı için yusuf a inanan daha fazla oluyor. Oysaki bakanlık böyle bir açıklama yaptığında olay bitmiştir, tartışmaya konu olmayacak şekilde net olması gerekir. Ama bakıyorum sosyal medya olsun tanınmış kişiler dahi yusufun arkasında duruyor. Güvensizlik ortamı okadar fazla ki, insan devlet kurumuna güvenemiyor sonucu çıkıyor.

• Cem kullanıcısına yanıt

Söz konusu bakanlık tarım ve hayvancılık bakanlığı türkiyedeki tarım ve hayvancılığın durumuna ithal etler vs bakınca yusuf daha güvenilir

• Devlet mühendisleri ile inceliyor ve kimse inanmıyor çok ilginç. Herkes komplo diyor. Devlete inanacağıma size inanacağım diyor. Köfteci Yusufta domuz eti yok diyor.

Kimse inanmıyor devlete çok ilginç. O zaman köfteci Yusuf domuz eti koysa bile millet yine yer.

Köfteci Yusuf Ana Konu

Köfteci Yusuf Ana Konu

Köfteci Yusuf Ana Konu

Malum şahıs ve partisinden biri gelse adımı söylese bile inanmam, gider nüfus kağıdımı kontrol ederim gerçekten adım bu mu diye.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • glory34 kullanıcısına yanıt

Tamam bakalım. Ne diyelim. İnanmayın

Kimsenin devlete güveni kalmadı. Nerdeyse her ay düzenli olarak bir devlet kurumunda yolsuzluk var ama yapanların hapse girdiğini, adil ceza aldığını göremiyoruz. Urfa'da 12 yaşındaki çocuğa cinsel tacizde bulunan İlçe müftüsü - davası devam ederken- İl müftü yardımcısı yapılıyor. Sayıştay denetçisi, otele baskı yapıp ailesiyle bedava tatil yapıyor. Nasıl güveneceksin? 22 yıllık devlet memuru olarak ben de devlete güvenmiyorum.

Şimdi "hükümet ayrı devlet ayrı" muhalifçileri damlar. Hayır kardeşim 22 yıldır ülkeyi yönetiyorsan artık devlet hükümet birdir. Hatta muhalefet partileri de malum şahsın kuklasıdırlar.

TÜİK in enflasyon verilerinin gerçek enflasyonu yansıttığına inanıyor musunuz?

Yemem
    Arifoğlu baharat listeye girdi bir daha almam örneğin
    Yusuf un olayı farklı kardeşim

• Cem kullanıcısına yanıt

İmkansız. TÜİK ile sağlık aynı şey değil

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.