Şimdi Ara

Koka kolanın tadı değişmiş.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
2.550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yha arkadaslar piyasada ki yeni coca colalarin tadı değişmiş gibime geldi. 2 kapağa 1 litre yazan beyaz kapaklı yeni nesil kolalarin tadında bir degisiklik hissettim.

Bardağa koydum köpüğü çok bitişik tuhaf gitmek bilmedi. İctim şerbet gibi asitinde bir yumuşama olmuş.

Bugün değişik yerden aldım. Aynı icemedim iki şişede oyle dürüyor. İcemedim. Kolasizda duramam arkadas ben ne yapacak bilmiyorum.

Sizde farkettiniz mı?

• coca cola mı kaldı turka süpürdü piyasayı.
  • Sıcak içmişindir
  • fare var onun içinde
  • Yok arkadaslar sıcak kolami içilir. Aldığınızda köpüğüne vs tadina dikkat edin anlayacaksınız.
    Dersanede aldık içerkende hepimiz farettik.
    Merak ettim acaba başka anlayan oldumu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eggys

coca cola mı kaldı turka süpürdü piyasayı.

cola turka içceğime le'cola içerim daha iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rajeesh

quote:

Orijinalden alıntı: eggys

coca cola mı kaldı turka süpürdü piyasayı.

cola turka içceğime le'cola içerim daha iyi

+ 9448421667483278
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben de ayda bir filan içerim ama geçen aldım o da şerbet gibiydi şekerli filan
  • son zamanlarda asiti bi az geliyo banada ama hayırlısı
  • en güzeli pepsi
  • yaz aylarında genelde kolanın tadı farklı olur bunun nedeni ise istiflerken sıcak yerlerde durması sonra tekrar soğutulmasından kaynaknaklanıyor. Sonuçta satış yerlerine ulaşana kadar hep güneş altı yerlerde tutuluyor
  • pepsi alın, malum yerde 1,5 litresi 1,25. alışınca iyi gidiyor.
  • Ya o öyle olmuyor ben hep asidinin durdukça ne kadar kapağı sıkarsak sık biraz kaçırdığından gittiğini düşünürdüm. Geçenlerde arkadaşlarla 2,5 litre kola aldık doldurduk içiyoruz gayet güzel sonra arkadaş kapağı tam kapatmadan yanına koymuş yanlışlıkla bi tepti kolayı çat diye yere düştü köpürdü tabi sarsıntıyla hemen kapattık sıktık kapağı. Biraz sonra bi doldurduk asit diye birşey kalmamış kolada daha 5 dakikalık kolaydı.
    KISACA ŞİŞEYİ SARSMICAZ HİÇ KAPAĞI AÇINCA DA DOLDURDUKTAN SONRA HEMEN KAPATCAZ AZ DA OLSA SARSTIKTAN SONRA AÇINCA ASİTSİZ OLUYO!
  • quote:

Orijinalden alıntı: sispanser

Yha arkadaslar piyasada ki yeni coca colalarin tadı değişmiş gibime geldi. 2 kapağa 1 litre yazan beyaz kapaklı yeni nesil kolalarin tadında bir degisiklik hissettim.

Bardağa koydum köpüğü çok bitişik tuhaf gitmek bilmedi. İctim şerbet gibi asitinde bir yumuşama olmuş.

Bugün değişik yerden aldım. Aynı icemedim iki şişede oyle dürüyor. İcemedim. Kolasizda duramam arkadas ben ne yapacak bilmiyorum.

Sizde farkettiniz mı?

dün ben de farkettim arkadaş almış bakkaldan. kapağında yazı da çıkmadı hem spot anlaşılan
  • kola içmiyorum
  • Uzun zamandır bende koladan tad alamıyorum şu 330 ml'lerde belki....
    Yaşasın cappy vişne :) buz gibi çok seviyorum nedense
  • quote:

Orijinalden alıntı: AdReNaLiN.int
    en güzeli pepsi

+1
  •  Koka kolanın tadı değişmiş.
  • aynen kola son zamanlarda bozdu artık bikere açıldımı bidaha asit kalmıo doğru düzgün şeker sadece
  • quote:

Orijinalden alıntı: No Problem

kola içmiyorum

?

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.