Şimdi Ara

Kokoreç Yenir Mi ? (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
158
Cevap
0
Favori
7.761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Domuz etini yedim tadı gayet güzeldi hatta tavuk etinden daha çok beğenmiştim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • zx6r kullanıcısına yanıt
    Hee hicbir şey yemeyelim isteyen yer bende yiyorum gayet güzel oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr light

Domuz etini yedim tadı gayet güzeldi hatta tavuk etinden daha çok beğenmiştim.

Valla bilmiyorum pizza almıştım ben pork diye okumamıştım ama niyeyse. Üzerindeki tüm salam sosis sucuk ne var ne yok domuz etiydi. Arkadaş ben yemem diyip onları ayırmıştı öyle yemişti de ben ilk defa yiyeceğim için bi merak vardı ayırmadan yemiştim. Valla hiç beğenmemiştim

• Çoğu şeyi denedim, İşkembe, paça, kokoreç ve midyeye bayılıyorum. Mumbar, kırkat da denedim onlarda güzeldi yemem dediğim neredeyse hiç bir şey yok.

• Pizzanın üzerindekini et kalitesizdir ; yurt dışından domuz etli sandviç yemiştim tadı güzeldi.

• quote:

Pizzanın üzerindekini et kalitesizdir ; yurt dışından domuz etli sandviç yemiştim tadı güzeldi.

Bende zaten yurtdışında yedim hocam . Aynı şekil sandviçleri de yedim o da aynıydı

• kardesim egitim icin yurtdisindayim ve 1.5 yildir donmedim su an 1 yarim ekmege 20€ para veririm ve en az 2 tane yerim o derece ozledim seviyoum

ankaradaa iken her hafta sonu ataturk orman ciftligi 30tl ye tam ekmek kokorec 7 liraya kunefe + ayran yiyip iciyorum

• Yemediyseniz bence yemelisiniz. En azından bir deneyiminiz olur. Güzel veya kötü demek açısından. Birde her kokoreç bir değil bazıları kokoreçle alakası bile yok.

• Damak tadım güzel olmayan çoğu şeyi sevmez ama kokoreç bence lezzetli ve güzeldir. Sevmeyenlerin çoğu bağırsaktan olduğu için sevmiyor. Bokludur vs kafasın dalar. Balık sevmeyen bile gördüm yağın tadı iğrenç diye.

• Damak tadınıza uymadı demek ya da kokusundan dolayı kötü geldi.

• quote:

Damak tadınıza uymadı demek ya da kokusundan dolayı kötü geldi.

Şimdi nerede yediğinizde önemli her yerin tadı bam başka çıkabiliyor. Geçen gün bir yerde yedim ucuzdu ama tadı var mı yok mu o derece. Verdiğim parayı sorguladım. Birde içi bol yaptırmıştım tadını almak amacıyla.

• Ben yemem şahsen bir hayvanın her organını yiyeceğe çevirmek çok doğru değil göz yiyen bile var.Tamam yiyecek alternatifin yoksa ye ama kurtlar ayılar bile çoğu organı yemiyor.

• Evet yenir ama çok da gerekli midir hayır. Ben severim ancak heryerde de yenilmez kokoreç.

• kokoreç, işkembe, kelle paça gibi lezzetleri tatmamak enayilik. sadece nerden yediğine dikkat edeceksin.

• Güzeldir kokoreç. Herkesin ağız tadı ama ben yine de tatmanı bir öneririm. Bilmiyorum tattın mı kaç sayfa mesajı okumaya üşendim.

• Eğer İzmir usulü ise bırak yemeyi ölürüm ölür. Bende ekmeğin arasına en iyi bifteği koysan bu kadar lezzetli olamaz. Nedense çok farklı tadı. Yemeden önce "bu insanlar gerizekalı ığğğğ, önlerine bok koysan onu da yerler" tarzında şeyler söylerdim ama ilk tadına baktığımda öldüm bittim. İlk cümlem "oha bu ne yaa" olmuştu. O kadar yani. Kimisine göre ise gayet sıradan bir şey. Kişiye göre değişiyor. Saygı duyarım.
  • 18 sene kokoreç yemedim, hayatımın en kötü 18 senesiydi.
  • Adana da duzgun yapar yer var mi acaba...
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.