Şimdi Ara

Kokoreç Yenir Mi ? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
158
Cevap
0
Favori
7.761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Veganlar bu konuyu görünce düşüp bayılır....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Istanbul'da nerede yicez bu kokoreçi? Küçükken cuma günleri pazara çıkınca küçük arabada yapan bir dayıdan ısmarlardı annem ama bayadır yemedim. Bu kadar usta konuda toplandığına göre tavsiye versinler. Nerede yiyelim?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Laik solcu zırvası overrated bir yiyecek. Ekmegin arasina hayvan bokunu dolduruyorlar tadi iyi olsun diye de basiyorlar baharatı al sana kokorec.

• quote:

Orijinalden alıntı: kalavar

Veganlar bu konuyu görünce düşüp bayılır....

Düşüp bayılan yok. Nasıl ki bağırsak yeme midesizliğiyle kimse bayılmıyorsa. Avrupa Birliği yasakladı bunu.

Baharat yemeyi seven de evinde istiridye mantarıyla yapsın. Daha lezzetli, sağlıklı...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • La oğlum altı üstü yemek çeşidi. Yok solcu yemeği yok avrupanın hamburger sevicileri beğenmez falanlar.

Yakınımda Daily dana var. Fırsat buldukça hamburgerini yerim , güzel yapıyorlar. Ertesi günde kokoreç + midye tava gömerim. Ekmek arası etten oluşan yemeklere siyasi kimlik kazandırmaya çalışmayın anasını satayım.

• Migrosta satılıyor arada alıp evde yapıyorum. Tavsiye ederim.

Ama şu şırdanı nasıl yiyorlar aklım almıyor. Görünüşü bile çok iğrenç geliyor bana tadını bilemem.

• Midyeyi, kokoreçi yapan insanlar genellikle temiz kişiler olmuyorlar ve açtıkları yerlerde baraka gibi zaten ayaküstü yerler. O elleriyle ekmeğe dokunması bile iğrençken arkaplanda kokoreç nasıl yapılıyor düşünmesi bile zor. Türkiyede macera aramayın dönerden,kokoreçden uzak durun pis pis mideye yazık sağlığa yazık

• Gencer315 kullanıcısına yanıt
    Altay çok bozdu hocam, yol üstünde ise tavsiye ederim geceleri 10 10.30 gibi geliyor dediğim arkadaş gayet güzel yapıyor, bozyaka Zincirlikuyu durağının orada dalgıçlar ekmek fırını var tam ortada onun karşısına çekiyor arabasını, bazen yanına da başka bir turşucu var oda tezgah açıyor. Yemede yanında yat acıktım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bir Tost -- 11 Mart 2018; 14:58:34 >
  • esmerbuyucu kullanıcısına yanıt
    Yemişim avrupasını... Avrupa ozentılıgı olan ergenler sızı...

• quote:

Yemişim avrupasını... Avrupa ozentılıgı olan ergenler sızı...

Gün gelecek burada da yasaklanacak. Bakalım hangi akıllının aklına gelecek.

Afedersinde zor yasaklanır... Ulan millet çiğ balık yer modernlik olur bizim kokoreç.kötü oldu... Şu ülkenin bu Avrupa özentisi tiplerinin hepsine kafa göz dalmak istiyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kalavar -- 11 Mart 2018; 15:49:37 >
  • quote:

Afedersinde zor yasaklanır... Ulan millet çiğ balık yer modernlik olur bizim kokoreç.kötü oldu... Şu ülkenin bu Avrupa özentisi tiplerinin hepsine kafa göz dalmak istiyorum...

Ohh şiddet, kaba kuvvet.

Herzaman...

• Bir Tost kullanıcısına yanıt
    Malesef hocam izmirde yaşamıyorum şu an gaziantepteyim burda yaparn1 -2 yer var bildiğin lastik yiyorsun.ama seyyar yapanlara oldum olası güvenemedim Zeyrek petrol orda da baya seyyar yapan yer vardı . Bu arada dalgıçların da aşuresi de güzeldi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ridooo

Istanbul'da nerede yicez bu kokoreçi? Küçükken cuma günleri pazara çıkınca küçük arabada yapan bir dayıdan ısmarlardı annem ama bayadır yemedim. Bu kadar usta konuda toplandığına göre tavsiye versinler. Nerede yiyelim?

hem size hem konuyu takip edenlere gelsin;
    sirkeciye gidebilirseniz büyük postanenin karşısında KRAL KOKOREÇ'i tavsiye ederim ...
    küçük sandalye ve masaları olan açık bir mekan, sipariş verirseniz özellikle "sade olsun" deyin, sade baharatlı çıtır ekmek arası kokoreçi beğeneceğinize kesin gözüyle bakıyorum, afiyet olsun ...
    kral'a komşu iki tane de büfe var (turuncu ve mavi büfeler), ailecek giderseniz ve aranızda kokoreç sevmeyen olursa onların da döneri vs. fena değil ...

• Bayberty kullanıcısına yanıt
    Ben Beykoz tarafındayım sirkeci ters bana ama sırf kokoreç için giderim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gencer315 kullanıcısına yanıt
    Aşuresini sevmem ama pastaları iyi taze oluyor hep, diğer seyyarlardan bende pek yemem ama adam 5-6 senedir aynı yerde kendi bıraktı çırağı devam ediyor ve 4-5 şişle gelip 2 saatte bitirip gidiyor hocam ondan hep ordan alıyorum yoksa bende pek yemem öyle hijyen önemli, oralarda gurbette kalmışınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bir Tost -- 12 Mart 2018; 0:9:2 >
  • Koko yenir tabi ki ama bilinen kaliteli yerlerden

• Kokoreç neden yasak Avrupa'da ?

• Bir Tost kullanıcısına yanıt
    Kokorec konusunda evet :(

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.