< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Bildirim
Her tür şırdan,mumbar,kokoreç,midye,beyran vs yenir. Yani ben yerim, seviyorum bu tip lezzetleri. Hijyenik mi değil mi bilmiyorum. Çokta umursamıyorum açıkcası. En fazla pişmiş bok yersin, o da seni öldürmez. Sterilizasyonu ameliyatlarda, çocuklarda vs çok önemli olarak görsem de sağlıklı bir bireyin bu kadar kontrole tabi kalması çok gerekli gelmiyor bana. Olursa tabiki iyi olur, orası ayrı.
Dipnot: Yemek tatlarını denemeyi severim ama limitimi buldum sanırsam. Taylandda falan satılan ızgara akrep, çekirge falan bana göre değil arkadaş. Yiyene karışmam o ayrı. |
HD İskender yazmış birde. Full kıymadan İskender yapan şu meşhur! İskenderci.
|
Aoç nin kokoreçini yersen bağımlılık yapar. Gidip sokaktan ne olduğu belirsiz yerden yeme tiksinirsin
|
Billur bile yenir, kokorec ne ki !!!
Mal gibi yasiyonuz harbiden..... |
Domuz,salyangoz,böcek,kelebek ne varsa yedim . Ve en kötüsü domuz o kadar söyleyeyim. Böceklere en azından baharat atıyorlar tadları güzel oluyor
|
Şöyle izmir usulü büyük parçalı, küçük küçük dilimlenmemis, içinde sadece baharatı olan, domates dahil bişi olmayacak kokorec harika gider. Acı seviyorsan tavsiyem acı biber turşusu ve şalgam eşliğinde dillere destan olur. Canım çekti sabahın köründe
|
İskenderden anlatan biri HD'de iskender yemez. Dunya kadar mekan var yapmayin yahu HD ne?
|
Ankara'daki en kötü kokoreç AOÇ'da. Hiç özenmeden, kıyma gibi yağ içinde kokoreç yapıyorlar. Pikolet, hot sheep, curcuna, kokoreççi zakir, kokoreççi hacı. Bunlar ankaranın en iyi kokoreççilerinden.
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |