Şimdi Ara

Kokoreç Yenir Mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
158
Cevap
0
Favori
7.761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yiyesim var Şuana kadar yemedim ama evin karşısında var Aklıma takılmıyor değil

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Her tür şırdan,mumbar,kokoreç,midye,beyran vs yenir. Yani ben yerim, seviyorum bu tip lezzetleri. Hijyenik mi değil mi bilmiyorum. Çokta umursamıyorum açıkcası. En fazla pişmiş bok yersin, o da seni öldürmez. Sterilizasyonu ameliyatlarda, çocuklarda vs çok önemli olarak görsem de sağlıklı bir bireyin bu kadar kontrole tabi kalması çok gerekli gelmiyor bana. Olursa tabiki iyi olur, orası ayrı.

Dipnot: Yemek tatlarını denemeyi severim ama limitimi buldum sanırsam. Taylandda falan satılan ızgara akrep, çekirge falan bana göre değil arkadaş. Yiyene karışmam o ayrı.
  • İğrenç para versen yemem

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yemediysen bulaşma hocam çok da gerekli değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Iyğğ iğrenççç

• Her tür şırdan,mumbar,kokoreç,midye,beyran vs yenir. Yani ben yerim, seviyorum bu tip lezzetleri. Hijyenik mi değil mi bilmiyorum. Çokta umursamıyorum açıkcası. En fazla pişmiş bok yersin, o da seni öldürmez. Sterilizasyonu ameliyatlarda, çocuklarda vs çok önemli olarak görsem de sağlıklı bir bireyin bu kadar kontrole tabi kalması çok gerekli gelmiyor bana. Olursa tabiki iyi olur, orası ayrı.

Dipnot: Yemek tatlarını denemeyi severim ama limitimi buldum sanırsam. Taylandda falan satılan ızgara akrep, çekirge falan bana göre değil arkadaş. Yiyene karışmam o ayrı.

• Yenir ama o paraya yenmez. Bizim burada dönerle aynı fiyat.

• alpalp84 kullanıcısına yanıt
    Hangi paraya hocam :D

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    kestaneyle ne yenir?
    14 yıl önce açıldı
    Konserve ton balığı yenir mi?
    5 yıl önce açıldı
    Taco nasıl yenir?
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Aoç nin kokoreçini yersen bağımlılık yapar. Gidip sokaktan ne olduğu belirsiz yerden yeme tiksinirsin

• Kaliteli mekanda yicekseniz yiyin kokoreçin meşhur olduğu bir ilde yaşıyorum kötü bir yerde yedim ve baya soğudum

• Yarım ekmeğe 40 lira veren var demekki seviyor millet

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismail58000

Hangi paraya hocam :D

Manipülatif post detected

• Yenir tabi, ama yarım ekmeğe 10 lira derse yenmez.

• berkbozkus kullanıcısına yanıt
    Aynen :D

• Iyi temizlenmis olmasi lazim. Temiz oldugundan eminsen ye yoksa ekmek arasi mok yersin

• Hemde nasıl. Ama istambullular gibi içine domatez komucanız öğk

• Abi kokoreç , işkembe , kelle paça , ciğer , dalak , böbrek , kalp , mumbar , şırdan , midye yerim.
    Ye yedir.n
    Kan yapar

• Bilimum kokoreç, midye, şırdan, mumbar, kelle paça, işkembe, ciğer itinayla yenmez. Yenmesi teklif dahi edilemez.

• İzmir usulü yersen yenir. Diğerleri çöp.

• quote:

Orijinalden alıntı: stealth213

Her tür şırdan,mumbar,kokoreç,midye,beyran vs yenir. Yani ben yerim, seviyorum bu tip lezzetleri. Hijyenik mi değil mi bilmiyorum. Çokta umursamıyorum açıkcası. En fazla pişmiş bok yersin, o da seni öldürmez. Sterilizasyonu ameliyatlarda, çocuklarda vs çok önemli olarak görsem de sağlıklı bir bireyin bu kadar kontrole tabi kalması çok gerekli gelmiyor bana. Olursa tabiki iyi olur, orası ayrı.

Domuz,salyangoz,böcek,kelebek ne varsa yedim . Ve en kötüsü domuz o kadar söyleyeyim. Böceklere en azından baharat atıyorlar tadları güzel oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Mimar SaNAN

Yenir tabi, ama yarım ekmeğe 10 lira derse yenmez.

Ne kadar olmali sizce?

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.