Şimdi Ara

Kokoreç Yenir Mi ? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
158
Cevap
0
Favori
7.761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • En iyi çorba; paça, kelle-paça, beyin, işkembe.
    En iyi dürüm; ciğer, söğüş ( beyin ve dil bol ) ve adam gibi bir yerden cağ kebap.
    En iyi ekmek arası; kokoreç.

Bak hepsinin alternatifi var ama kokoreç, ilahi bir lezzet.

Not: Şişli'de, Osmanbey'de, Mecidiyeköy'de kokoreç diye domatlı, biberli, bildiğin sıvı yağlı garip ve aşırı ucuş şey kokoreç değildir. Kokoreç sadece baharatla olur. Yağı kendi yağıdır. Kokoreçe sıvı yağ döküp kızartıyor adamlar.

Kartal, Altay ve 3 tekerli motorda Muharrem abi gayet iyi yapar. Her yerden de yenmemesi tavsiye olunur. Bok en nihayetinde, biraz güven, hijyen bekliyor insan.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • alkol tükettikten sonra gece iyi gidiyor ve pahalı,normal zamanda daha iyi tercihler var

• Az önce yedim. Dene, seveceksin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kokoreç midye ile ölene kadar yaşarım

Şırdanı merak ediyorum tadını beğenmeyen yok

izmirde güzel şırdan yiyebileceğimiz bi yer var mı mümkünse paket olsun dışarda yiyesim gelmeyebilir

• Domatessiz iri kıyım az baharatlı kömür de ızgarada pismis yiyeceksin çok Kral yiyecekdir bazi yerler kekige pul bibere bogup tat tuz birakmiyorlar guzel bi yerde ağız tadina gore ye sağlık açısından bir sorun teşkil etmiyor aksine serotonin içerdiğini gosteren calismalar mevcut ruhsal denge ve mutluluk için önemli bir hormondur

• Kokoreçe karşı ön yargılıydım. Yedikten sonra favori yemeklerim arasına girdi

• Lezzet olarak bence yenmez. Sakatatların hepsi lezzetsiz,sağlıksız ve aşırı baharata muhtaç bana sorarsan. Yediğimiz birçok şeye karıştırılıyordur zaten de en azından sadece o tadı almıyorsun.

• Kokoreç yenmez mi be.

Mirkelam zamanında bunun için şarkı bile yapmış.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bol acili bol domatesli bol kekikle yaptir. Yanina kola degil ayran ac. Hazirolana kadarda bikac midye yuvarla

• Biz yiyoruz genelde ama alternatifleri denemek istersen seni tutmayacağız.

• Çok fazla yerden çok değişik kokoreç yemişimdir. Hatta bi tanesi hayattan soğutmuştu. İlk kez yiyeceklere tavsiyem arkadaş tavsiyesi istemeleri. Ben bıçakla ince ince kıyılmış ufak edilmiş kokoreçe bayılıyorum, ama kimyon onu bir harika yapıyor.

• kokorec candır serotonindir mutluluktur sevgiler

• quote:

Orijinalden alıntı: ElroyJetson

kokorec candır serotonindir mutluluktur sevgiler

Kokorec haramdır hocam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yenirde yarım ekmek olmuş 9 lira zaten bilirsiniz kokorec ekmeği küçük olur

• Of canım çekti,2yarım istiyim bari :)

Kokoreç ya çok sevilir ya da nefret edilir ortası yoktur.Yorumlardan da farkedersin zaten.Damak tadına göre değişir...

Bence muhteşem bir şey her saatte yenir yani.

Bu arada gene izmir fanboyları toplanmış,en iyi kokoreç izmirdedir vs vs ... Hadi len ordan.

Tamam kokoreç domatessiz olur da,domatesli yiyip sevene laf söylemek haddinize değil.Kimisi öyle sever kimisi sevmez. Arkadaş her şeyde holiganlık yapıyorsunuz ya pes doğrusu.

• Masum bebek kuzuları afiyetle yiyin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yenir de ustasından. Gider köşe başı tezgah ali dayı dan yiersen bohunu da yersin pis pis..
    İşin ehli usta bulursan kokoreç, mumbar, şırdan, çürük, dil vs ne istersen yersin, ön yargılı olsan dahi beğenirsin.

Düz mantık pirinç pilavı gibi düşünün. Yapan var yapan var.. O hesap bence

• Kesinlikle yenmez. Satildigi yerin pisligi ayri da asil kokorecin uretim sureci cok pis. Dayim kokorec uretilen bir yere ortak olmustu da isin icinde donen dolaplari donunce birakip gelmisti

• Bizim bi arkadaş yedi sarılık oldu kokoreç yemeyin

• Yenir hemde ne guzel yenir ozellikte ictikten sonra o tezgahlarda satanlarsa yiyordum efswneydi genelde tezgahlarda satanlarin muhabbetide cok guzel oluyo guzel bi anı kalmış oluyo geriye ustunede 10 15 midye gomuyosun otomatik zaten bu arada zararli igrenc diyenler vs olmus sizin yediginiz cogu seyden daha saglikli olduguna eminim.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.