Şimdi Ara

Kokoreç Yenir Mi ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
158
Cevap
0
Favori
7.761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kokoreç nasıl yenmezin cevabı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kurt.kaya -- 10 Mart 2018; 10:33:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şöyle izmir usulü büyük parçalı, küçük küçük dilimlenmemis, içinde sadece baharatı olan, domates dahil bişi olmayacak kokorec harika gider. Acı seviyorsan tavsiyem acı biber turşusu ve şalgam eşliğinde dillere destan olur. Canım çekti sabahın köründe

• quote:

Orijinalden alıntı: Jaqenn

laik kokoreç mi

Devrimci kokoreç

• Öyle bir yenir ki

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben yedim test amaçlı.

tatsız bişey.baharatlarla tat kazandırmaya çalışıyorlar.git al turşulu et dürümünü yanına roka ayranı çak abi ne işin var kokoreç. çak iskenderi hd iskenderde. git yaprak sarma ye bol yoğurtlu.çak mantıyı. biton yemek var ne işin var kokoreçle

• quote:

Orijinalden alıntı: em2018

ben yedim test amaçlı.

tatsız bişey.baharatlarla tat kazandırmaya çalışıyorlar.git al turşulu et dürümünü yanına roka ayranı çak abi ne işin var kokoreç. çak iskenderi hd iskenderde. git yaprak sarma ye bol yoğurtlu.çak mantıyı. biton yemek var ne işin var kokoreçle

Kokoreç yemediğin çok belli

• HD İskender yazmış birde. Full kıymadan İskender yapan şu meşhur! İskenderci.

• kadıköy rıhtımda yedim bro. bikaç ay oluyor.

• o yüzden şube sayısı patlamış gitmiş avm lerde bütün restoranlar sinek avlarken hd iskender ağzına kadar dolu.herkes fikrini söylüyo

• quote:

o yüzden şube sayısı patlamış gitmiş avm lerde bütün restoranlar sinek avlarken hd iskender ağzına kadar dolu.herkes fikrini söylüyo

Ona bakarsan herkeste VW yi över ama gerçekler ortada. Senin HD İskender de o piyasanın VW si işte. Abartılmış bir İskendercimsi.

• quote:

kadıköy rıhtımda yedim bro. bikaç ay oluyor.

Kokoreç sanmış.

• Güzel yapan bir yerden yersen ağzına ziyafet, eğer yanlış bir yerde yersen hayatın boyunca unutamadığın bir acı tecrübe olur izmirde isen bir akşam ısmarlayabilirim?

• Yıllar önce bende kokoreç yiyenlere, ulan nasıl yiyorlar bunu diye gıpta ile bakıyordum. Sonra tadına alışınca bırakamıyorsun yanında turşu ile çok güzel gidiyor. Bartında öğrenci iken kokoreç yediğim yerde, adam kokoreçin içine köz domates ve biber koymuş vıcık vıcık olmuş yiyemedim öyle. Normalde ilk defa yiyeceksen sade ve baharatlı ye daha güzel oluyor, birde ekmek arası olduğu için iyice ufaltıyorlar zaten satır ile keserek. Birde iyi pişmiş olması önemli, bazıları dışını pişirip içini pişirmeden servis ediyor. Öyle bende yiyemem mesela. Eğer ankara'da yaşıyorsan atatürk orman çiftliğinde ye mutlaka, kokoreçi efsane yapıyorlar.

• ok.sana bol kokoreçli günler

• Aynı pubg gibi şişirilmiş bişey bu kokoreç.

Çeyrek ekmek 5 lira nedir ya

Lan bağırsak alt üstü ,

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kokoreç her yerden yenmez neme lazım iyi temizleyemezler felan

• quote:

ok.sana bol kokoreçli günler

EYVALLAH GÜLÜM

• vw gayet iyi araba. sen üst sınıf vatandaş olduğun için seni boeing ten alıp range rover veya limuzin ile villana transfer ettikleri için sen beğenmiyor olabilirsin tabi

• quote:

vw gayet iyi araba. sen üst sınıf vatandaş olduğun için seni boeing ten alıp range rover veya limuzin ile villana transfer ettikleri için sen beğenmiyor olabilirsin tabi

Sen parayı sokakta buldun ya gülüm git al o paraya VW

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.