Bildirim
Kokusuz Dayanıklı PASPAS önerisi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
soruya gelecek önerileri bende merak ediyorum
piyasada krom süslü parlak paspaslar var onlar koku yapmıyor sadesi yok yanlız o kötü -
halı olan paspaslardan alın. kağuçuk paspaslar bir süre sonra koku yapabilir.quote:
Orijinalden alıntı: DG00
soruya gelecek önerileri bende merak ediyorum
piyasada krom süslü parlak paspaslar var onlar koku yapmıyor sadesi yok yanlız o kötü -
Benim paspalarda halı , 1yıl 1 ay oldu koku falan yok :)quote:
Orijinalden alıntı: command_4
halı olan paspaslardan alın. kağuçuk paspaslar bir süre sonra koku yapabilir.
Alıntıları Göster -
bende iki paspas var biri orjinal toyotanın diğeri de kış için aldığım kauçuklar. Son baharda havalar bozmaya başlayınca kauçukları koyuyorum yazında halıları.quote:
Orijinalden alıntı: huseaz
Benim paspalarda halı , 1yıl 1 ay oldu koku falan yok :)
Alıntıları Göster
Eğer kauçuk alacaksan ben geçen sene almıştım 35 ytl ye, İmaj marka hiç koku yapmıyor sıcakta falanda kaldı kokuya rastlamadım.
Aam benimde tavsiyem en güzeli halı paspaslar arabada daha şık duruyor
-
Bende de orjinal halı paspaslar var ama açıkçası kirletmek istemiyorum.Onun için 50 ytl ye tamamen kaucuk paspas aldım.Halı paspasların hemen kirlenmesi bir dert sonra o kirleri çıkarmak ve paspasları kurutmak diğer bir dert . Şuanki paspaslarımdan zerre şikayeçi değilimquote:
Orijinalden alıntı: Yazılımcı Online
bende iki paspas var biri orjinal toyotanın diğeri de kış için aldığım kauçuklar. Son baharda havalar bozmaya başlayınca kauçukları koyuyorum yazında halıları.
Eğer kauçuk alacaksan ben geçen sene almıştım 35 ytl ye, İmaj marka hiç koku yapmıyor sıcakta falanda kaldı kokuya rastlamadım.
Aam benimde tavsiyem en güzeli halı paspaslar arabada daha şık duruyor
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maniavolkan -- 24 Nisan 2007; 22:32:24 >
-
bende yıllardır halı var, kurutması der kauçuk alıcamquote:
Orijinalden alıntı: maniavolkan
Bende de orjinal halı paspaslar var ama açıkçası kirletmek istemiyorum.Onun için 50 ytl ye tamamen kaucuk paspas aldım.Halı paspasların hemen kirlenmesi bir dert sonra o kirleri çıkarmak ve paspasları kurutmak diğer bir dert . Şuanki paspaslarımdan zerre şikayeçi değilim
Alıntıları Göster -
havuz şeklinde olanları var. tozu toprağı zemine vermiyor.quote:
Orijinalden alıntı: antiochos
bende yıllardır halı var, kurutması der kauçuk alıcam
Alıntıları Göster -
nasıl buluruz hocam bu paspasıquote:
Orijinalden alıntı: resmonse
havuz şeklinde olanları var. tozu toprağı zemine vermiyor.
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: resmonse
-
quote:
Orijinalden alıntı: karenin
nasıl buluruz hocam bu paspası
quote:
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: karenin
quote:
paspas satan her yerde var. kenarları düz değil, kalkık. büyük süpermarketlerde (praktiker vs) daha rahat bulunur.
-
valla hocam aramadığım yer kalmadı desem inanır mısın bir praktikere bakmadım orayada bakarım sağolasınquote:
Orijinalden alıntı: resmonsequote:
quote:
paspas satan her yerde var. kenarları düz değil, kalkık. büyük süpermarketlerde (praktiker vs) daha rahat bulunur.
Alıntıları Göster
quote:
quote:
quote:
-
valla koku olayını bilmiyorumda ben yaklaşık 1 ay öncehttp://www.hepsiburada.com//productdetails.aspx?categoryid=26021&productid=otm381195 bu ürünü aldım çok şık duruyo tavsiye ederim.quote:
valla hocam aramadığım yer kalmadı desem inanır mısın bir praktikere bakmadım orayada bakarım sağolasın
quote:
quote:
quote:
Alıntıları Göster
-
quote:
valla hocam aramadığım yer kalmadı desem inanır mısın bir praktikere bakmadım orayada bakarım sağolasın
quote:
quote:
quote:
Alıntıları Gösterquote:
quote:
quote:
quote:
sanırım ankaradasın. bir ara odtü'nün karşısındaki petrol ofisinde bile görmüştüm. 25-30 ytl falandı.
-
quote:
Orijinalden alıntı: ŞAhin
valla koku olayını bilmiyorumda ben yaklaşık 1 ay öncehttp://www.hepsiburada.com//productdetails.aspx?categoryid=26021&productid=otm381195 bu ürünü aldım çok şık duruyo tavsiye ederim.
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: hawk25
valla koku olayını bilmiyorumda ben yaklaşık 1 ay öncehttp://www.hepsiburada.com//productdetails.aspx?categoryid=26021&productid=otm381195 bu ürünü aldım çok şık duruyo tavsiye ederim.
cidden bu paspası mı aldın...
güle güle kullan
-
Havalar ısınınca halı paspas ı bıraktım kauöuk paspas çok kötü duruyor arabada...quote:
quote:
Alıntıları Göster
-
beğenmedinmi ?bence çok güzel başta o metalik parlayanlar vardı ne bilim bu gözüme çok hoş geldiquote:
cidden bu paspası mı aldın...
güle güle kullan
Alıntıları Göster
-
Ben 2 yıl önce hepsiburada.com'dan siyah, halılı kauçuk paspas almıştım. Bir tarafı gömme halı diğer tarafı küçük havuzlu bölmelerden oluşuyor. Kışın kauçuk tarafını kullanıyorum. Böylece çamur su küçük bölmelerde kalıyor ve temizlemesi kolay oluyor. Yazın da halılı tarafını. Bugüne kadar koku yapmadı ve yıkadıktan sonra da çabuk kuruyor.quote:
beğenmedinmi ?bence çok güzel başta o metalik parlayanlar vardı ne bilim bu gözüme çok hoş geldi
Alıntıları Göster
-
şu yollar yapılırsa şayet bende gidip dogubeyazıttan aliim diyorum .. hem kılıf hemde paspas ..akla zarar şeyler var ..quote:
Orijinalden alıntı: papacork
Ben 2 yıl önce hepsiburada.com'dan siyah, halılı kauçuk paspas almıştım. Bir tarafı gömme halı diğer tarafı küçük havuzlu bölmelerden oluşuyor. Kışın kauçuk tarafını kullanıyorum. Böylece çamur su küçük bölmelerde kalıyor ve temizlemesi kolay oluyor. Yazın da halılı tarafını. Bugüne kadar koku yapmadı ve yıkadıktan sonra da çabuk kuruyor.
Alıntıları Göster
bendede halı paspas var ama türkiye gibi tozlu çamurlu ülkede gitmiyor bu gibi şeyler ..yıkatsan nemli kalıyor yıkatmasan tozdan boguluyor .. havuz paspas benimde aklıma yatıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altin-orfoz -- 25 Nisan 2007; 13:27:49 >
-
quote:
beğenmedinmi ?bence çok güzel başta o metalik parlayanlar vardı ne bilim bu gözüme çok hoş geldi
Alıntıları Gösterquote:
yok hocam estağfurullah. herkesin zevkine saygım var. benimki sadece şaka olsun, muhabbet olsun... mutlu günler...
-
en güzeli havuz paspaslar anlaşılan. en muzdarip olduğum nokta paspas kenarlarından içeri kaçan taş parçacıkları. yokas gazete bile fayda etmiyor bagaj havuzları var birde serkes hoca bahsediyodu.quote:
yok hocam estağfurullah. herkesin zevkine saygım var. benimki sadece şaka olsun, muhabbet olsun... mutlu günler...
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- egzoz nasıl patlatılır
- aracım yağ eksiltiyor ama duman yok
- araba ilk çalıştığında neden titrer
- sonradan sunroof muayeneden geçer mi
- niken evo mu pro mu
- 2024 mtv tablosu
- renault logan
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X