Şimdi Ara

kola makinesinden nasıl para alınır videosunu izledim hayatım değişti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
2.218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Videoyu izleyip tekniği öğrendikden sonra ilk makinemi kızılay metrosunda soydum hiç para vermeden 12 kutu kola alıp 75er kuruştan kolası bitmiş olan bi büfeye sattım.Kolay kazanılan para tatlı gelmişti para hırsı gözümü bürümüştü elimde tam 9 tl vardı hemen bi taksiye atladım ve sincana gittim orda bi kola makinesi oldugunu biliyordum sincana gitmek tam 9 tl tuttu taksiciye abi ben şu 8 tlyi veriyim 5 dakika bekle 1 tlyi getiriyorum deyip 1 tlyi makineye attım makine bozukdu para içerde kaldı onuda alamadım taksiciden dayak yedim azımı yüzümü kırdı şu an eve gidemiyorum sincanda yerde buldugum bozuk tetrisi onarıp büfenin wi-fisine bağlandım nolur yardım edin 3 haftadır burdayım bimden çiğ köfte çalarak hayatta kaldım evime gidemedim

ilk csb vurmayın

•  kola makinesinden nasıl para alınır videosunu izledim hayatım değişti
  • Aman yarrabbi kanım dondu bian.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yalan sölyemiyorum güldüm çok kötü değil yani
  • Tecrubesizligin kurbanı olmuşsun çalış

• quote:

Orijinalden alıntı: çakma hitman

Yalan sölyemiyorum güldüm çok kötü değil yani

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende Bursa gökdere metro istasyonunda para attım otomata 1 kola için bana 2 kola verdiajjfkfkgkfkadfksj

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Başlığı görüp videoyu izlemek için gelmiştim.
  • ilk csb vurmayın demeseydin inanacaktım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Johnny Silverhand -- 20 Ocak 2013; 0:52:07 >
  •  kola makinesinden nasıl para alınır videosunu izledim hayatım değişti
  • eh tebessüm oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paranoya11

Videoyu izleyip tekniği öğrendikden sonra ilk makinemi kızılay metrosunda soydum hiç para vermeden 12 kutu kola alıp 75er kuruştan kolası bitmiş olan bi büfeye sattım.Kolay kazanılan para tatlı gelmişti para hırsı gözümü bürümüştü elimde tam 9 tl vardı hemen bi taksiye atladım ve sincana gittim orda bi kola makinesi oldugunu biliyordum sincana gitmek tam 9 tl tuttu taksiciye abi ben şu 8 tlyi veriyim 5 dakika bekle 1 tlyi getiriyorum deyip 1 tlyi makineye attım makine bozukdu para içerde kaldı onuda alamadım taksiciden dayak yedim azımı yüzümü kırdı şu an eve gidemiyorum sincanda yerde buldugum bozuk tetrisi onarıp büfenin wi-fisine bağlandım nolur yardım edin 3 haftadır burdayım bimden çiğ köfte çalarak hayatta kaldım evime gidemedim

ilk csb vurmayın

Sincanlı mısın yoksa

• quote:

Orijinalden alıntı: *Whisky

quote:

Videoyu izleyip tekniği öğrendikden sonra ilk makinemi kızılay metrosunda soydum hiç para vermeden 12 kutu kola alıp 75er kuruştan kolası bitmiş olan bi büfeye sattım.Kolay kazanılan para tatlı gelmişti para hırsı gözümü bürümüştü elimde tam 9 tl vardı hemen bi taksiye atladım ve sincana gittim orda bi kola makinesi oldugunu biliyordum sincana gitmek tam 9 tl tuttu taksiciye abi ben şu 8 tlyi veriyim 5 dakika bekle 1 tlyi getiriyorum deyip 1 tlyi makineye attım makine bozukdu para içerde kaldı onuda alamadım taksiciden dayak yedim azımı yüzümü kırdı şu an eve gidemiyorum sincanda yerde buldugum bozuk tetrisi onarıp büfenin wi-fisine bağlandım nolur yardım edin 3 haftadır burdayım bimden çiğ köfte çalarak hayatta kaldım evime gidemedim

ilk csb vurmayın

Sincanlı mısın yoksa

Allah korusun

• quote:

Orijinalden alıntı: tayox06

quote:

Orijinalden alıntı: *Whisky

quote:

ilk csb vurmayın

Sincanlı mısın yoksa

Allah korusun

@L€miN D€rDi ßiz 0Lmu$uZ

• quote:

Orijinalden alıntı: O Meşhur Kel Adam ;)

Başlığı görüp videoyu izlemek için gelmiştim.

+1
    video isteriz
  • giriş gelişme olmuş sonuç olmamış
  • quote:

Orijinalden alıntı: çakma hitman

Yalan sölyemiyorum güldüm çok kötü değil yani

İsteyen istediği şeye güler ve normalde asla laf etmem ama, konuyu açanın fake hesabısın sanırım
  • absürd olmuş, pis güldüm
  • zaten oyle bir taktik var ki olayin basi csb degil.

• quote:

Orijinalden alıntı: mlşafak

Bende Bursa gökdere metro istasyonunda para attım otomata 1 kola için bana 2 kola verdiajjfkfkgkfkadfksj

adam çarpıldı
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.