Şimdi Ara

Kola Zararlı mıdır, Neden?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
4.945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yorumlarınızı ve bilgilerinizi paylaşmanızı bekliyorum.

• ilk ben söyleyeyim.

1-Aşırı dercede şişmanlatır.
  • 2-İçindeki şeker çok fazla
  • quote:

Orjinalden alıntı: spyae

ilk ben söyleyeyim.

ben buna inanmıyorum kaç senedir kola içiyorum bir şey olduğu yok.
  • quote:

ilk ben söyleyeyim.

Neden şişmanlatır?

Şişmanlatan kola mı yoksa kolanın işteh açmasından dolayı fazla yemek mi?
  • quote:

ilk ben söyleyeyim.

bağımlılık yapıyor gerçektende, hergün alıyorum nerdeyse 3 ayda 14 kg aldım sayesinde
  • Neyden yapıldığı bile belli değil

(Ne olduğu belli değil KOKA KOLA sakın UFO olmasın?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    çok yürümek zararlı mı?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Fare kanı var
  • 10 litre içersen şeker komasından ölürsün bi de benim midemi deldi azcık başka da bi kötülüğünü görmedim halen oturdummu 2.5 litre deviririm :) ne zaman büyük bi zararını göreceğim acaba merakla bekliyorum.bu arada üretim aşamasında sanırım bir çok iğrenç bölümler warmıs pek ilgimi çekmiyor şahsen :)
  • kilo kilo diyenler zero içsinler.ben öyle yapıyorum haftada ortalama7 litre bitiririm ama hiç kilo almadım o yüzden.ama yanında yediğim cips ve bilimum aperatifi sayamıycam
  • kola kalsiyum bağlar asidik özelliğinden dolayı... dişlerine zarar verir.elektrolit dengesizliğine yol açar.. ayrıca asidik olan mide içeriğine asit eklemen,vucudun asit-baz dengesini bozar,tampon sistemleri insanı korur ama,zararsız oluğu söylenemez bu konuda...
    dip not;kola dolu bardağa kemik koyup bekletmişler,kola,kemiklerdeki hidroksi apatik kristalleri denen yapılarının yıkımına yol açıp,kemiğin eriyip gitmesine yol açmış...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nevarbe -- 16 Ağustos 2008; 4:11:02 >
  • Fare Kanı Olduğu Yalan Arkadaşlar Onu Söyleyeyimde....Tamam Topladıkları Bitkilerin Kökünde Fareler falan yaşıyo..topladıklarında kanlı geliyo bitkiler....ama yıkayıpta colaya katıyolar sonuç olarak...Kanlı Kanlı colaya koycak halleri yok.
  • Bize küçüklükten beri içindeki asitin cok zararlı oldugunu söylerler ne asitiki? ürik fln demeyin
  • quote:

Orjinalden alıntı: *Antipatik*

Fare Kanı Olduğu Yalan Arkadaşlar Onu Söyleyeyimde....Tamam Topladıkları Bitkilerin Kökünde Fareler falan yaşıyo..topladıklarında kanlı geliyo bitkiler....ama yıkayıpta colaya katıyolar sonuç olarak...Kanlı Kanlı colaya koycak halleri yok.

zaten o kadar zararlı içeriği varken fare kanının sorun olacağını sanmıyorum. zehirli falan olsa içtiğimiz anda en azından bi rahatsızlık duyarız yani.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ViCt0R

Bize küçüklükten beri içindeki asitin cok zararlı oldugunu söylerler ne asitiki? ürik fln demeyin

bence karbondioksit de asiditeyi arttırıyor
    içinde fosforik asit ve karbondioksit var... basınç ile karbondioksit suda çözünür hale gelince,acep kandaki gibi asiditeyi arttırıyor mu. araştırmak lazım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nevarbe -- 16 Ağustos 2008; 4:28:12 >
  • kolayı 1 buçuk iskenderle large pizzayla götür sonra kola kilo yaptı yok ya
  • Hergün en az 1lt içiyorum bakalım ne olaacak
  • 3 aydır içmiyorum. Mutluyum.
  • Icinde cok fazla seker var. Ne kadar seker o kadar kilo almani saglar. Fazla tuketildigi taktirde seker hastaligina da yol acabilecegini okumustum (ne kadar dogru ne kadar yanlis bilemiyorum). Hergun tuketenler icin en iyisi diet icmek. Ya da benim gibi ayda yilda bir.
  • Bana niye kilo aldırmıyor bu ya
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.