Şimdi Ara

KOLAY - XP KAZANMA , RANK ATLAMA , BATTLEPACK AÇMAK - NO KİLL FLAGRUN SERVERLAR (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
1.893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Mause kullanma bu iyi oynaman yeterli birde azıcık tecrübe . hem heliyi öğrenirsin hemde xp kazanırsın ama dikkat et düşürürsen baya söverler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ferrari S.p.A.

Bu tarz serverlar genelde Flagrun olarak geçer ve sadece kendinizi kandırmış olursunuz. Rütbeniz atıyorum Yarbay'dır ama siz hala hayatında ilk defa fps oynamış gibi oynarsanız. Girin düzgün bir server'a kendiniz uğraşın. En azından bir kaç teknik öğrenip tecrübe kazanmış olursunuz.

+1
  • güncel

• quote:

Orijinalden alıntı: Vinewood

quote:

Orijinalden alıntı: 0ops

Bide bunlarin adminleri yokmu,KD kasiyor adam
    . Milleti vuruyor,nasil olsa bisi yapamiyorsun. Bende girdigimde Trolluk yapiyorum. yada 7-8 kisi c4 le alıpliyorum.

Var , sana olmayan denk gelmiştir + admin olmasa bile auto admin devreye girer

İlk defa bi bildirim gozumden kacmis, yeni gordum. Yokmu derken yakinma anlaminda. 'Ah o admin yokmu o admin der gibi yani Adam nasil olsa kendi sv si diye vuruyor milleti, bende girip gıcıklık yapiyorum millete

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• sınıflara nasıl yansıyor ya? baştan başladık oyuna dımdızlağız klşsdfjsdkj
  • Bence bunu yapacağınıza yüksek ticketlı bir locker No explosives serverda combat Medic oynayın daha iyi. Medic Bag atın bol bol . öleni de defib ile kaldırın takıma da çok katkınız olmuş olur hem de sağlam EXP kasarsınız.
  • Bunun yerine minik tdm serverlerine girin aynı hesaba geliyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: general_einstein

sınıflara nasıl yansıyor ya? baştan başladık oyuna dımdızlağız klşsdfjsdkj

silahları açmak için o sınıfta oynamak zorundasınız .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araçların ekipmanlarını açmakta zorlanırsanız bu oynamayanlar için bir fırsat gibi.%100XP BOOST ile 2-3 saat içerisinde tank ve helikopterlein tüm araçlarını açabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NikoP

Araçların ekipmanlarını açmakta zorlanırsanız bu oynamayanlar için bir fırsat gibi.%100XP BOOST ile 2-3 saat içerisinde tank ve helikopterlein tüm araçlarını açabilirsiniz.

Heli kullanmayı bu server'larda öğrendim çok yardımcı oluyor Zaten Battlepack açmak için oynuyorum eklenti hastasıyım biraz
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: NikoP

Araçların ekipmanlarını açmakta zorlanırsanız bu oynamayanlar için bir fırsat gibi.%100XP BOOST ile 2-3 saat içerisinde tank ve helikopterlein tüm araçlarını açabilirsiniz.

Heli kullanmayı bu server'larda öğrendim çok yardımcı oluyor Zaten Battlepack açmak için oynuyorum eklenti hastasıyım biraz

Evet ilk başlarda bende merakla açardim battlepackları ama sonradan beklenti bitiyor.

• quote:

quote:

kastettiğim o değil ya. şimdi bu sınıfların kitlerini kastediyorum. mesela assault' un medic bagi, lvgsi, engineer' ın srawı eod botu gibi..

heli de ya da tanktayken araçların kitlerini açıyor. şimdi yürüyerek de gitmek zaman alıyor. transport vehicle ile oluyor sanırım sadece
  • quote:

quote:

quote:

kastettiğim o değil ya. şimdi bu sınıfların kitlerini kastediyorum. mesela assault' un medic bagi, lvgsi, engineer' ın srawı eod botu gibi..

heli de ya da tanktayken araçların kitlerini açıyor. şimdi yürüyerek de gitmek zaman alıyor. transport vehicle ile oluyor sanırım sadece

Aynen öyle transport heliyi kendin sür ya da mrap olan bi swde mrap'e kendini at gitsin öyle kolay kasılıyor

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.