Şimdi Ara

KOLAY - XP KAZANMA , RANK ATLAMA , BATTLEPACK AÇMAK - NO KİLL FLAGRUN SERVERLAR

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
1.893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • EVET ARKADAŞLAR BU GÜNKÜ KONUMUZDA EN KOLAY XP KAZANMA YÖNTEMİ OLAN NO KİLL SERVERLARI ANLATACAĞIM
    BİRÇOK KİŞİ ZATEN BU SERVERLARI BİLİYOR ANCAK BİLMEYEN ARKADAŞLARIN KONUYU TAKİP ETMESİ YARARLARINA OLACAKTIR

NO KİLL SERVERLARI ŞÖYLE ÖZETLEYEBİLİRİM :

HİÇ KİMSENİN BİRBİRİNİ ÖLDÜRMEDİĞİ , BAYRAK TAN BAYRAĞA KOŞULAN ; TAMAMEN XP KASMAK AMAÇLI SERVERLAR "NO KİLL FLAGRUN" SERVERLARDIR

TEK ROUND DA 400K XP YE KADAR ÇIKABİLİRSİNİZ

TAKTİKLERİ :

-YER ARAÇLARI İLE DEĞİL HELİ LER İLE DOLAŞIN
    -EĞER PİLOT DEĞİL İSENİZ (YADA İYİ DEĞİL İSENİZ) EN İYİ PİLOTU BULANA KADAR HELİ DEĞİŞTİRİN (2-3 HELİ OLUYOR GENELDE)
    -DÜŞMANLARA ATEŞ ETMEYİNİZ (SERVERIN OLAYI BU ZATEN )
    -DÜŞMAN BAYRAK ALIRKEN ONU RAHATSIZ ETMEYİN , BAYRAĞI BLOKLAMAYIN VE BİRLİKTE SENKRONİZE ÇALIŞIN
    ÖR/ SİZ A YI ALIRKEN DÜŞMAN B Yİ ALIYORSA BAYRAKLAR ALINDIKTAN SONRA SİZ B YE GİDİN ONLARDA A YA GİDERLER (YADA DİĞER BOŞTAKİ BAYRAKLARA)
    NOT:EĞER DÜŞMANIN BAYRAĞI ALMASINI ENGELLİYORSANIZ SİZİ ÖLDÜRE BİLİR

ÖNEMLİ NOT: SCOUT HELİDE 4 ÜNCÜ KOLTUĞA OTURURSANI OYUN 1-2 DAKİKA SONRA ÇALIŞMAYI DURDURUYOR. SAKIN ORAYA OTURMAYIN!!!!

FAVORİ SERVERLAR (EN İYİ PİLOTLAR GENELİKLE BURALARDA OLUYOR) :

- [HWR-Server][=XP-Boost=][NO KILL][Only Flag][AutoAdmin+VoteMap] :
    http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/8602a12b-027b-4569-9f2c-d9d36ae3f9fd/HWR-Server-XP-Boost-NO-KILL-Only-Flag-AutoAdmin-VoteMap/

- n(.)*!*(.)bs only | NO KILL | XP FARMING :
    http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/f3303c53-24e3-4751-a67d-59c04a840514/n-bs-only-NO-KILL-XP-FARMING/

SORU SORMAKTAN ÇEKİNMEYİN , YARDIMCI OLURUZ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vinewood -- 10 Şubat 2014; 1:07:31 >

• Ps4'de yok dimi
  • Sadece pc de var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vinewood

Sadece pc de var

• Bu tarz serverlar genelde Flagrun olarak geçer ve sadece kendinizi kandırmış olursunuz. Rütbeniz atıyorum Yarbay'dır ama siz hala hayatında ilk defa fps oynamış gibi oynarsanız. Girin düzgün bir server'a kendiniz uğraşın. En azından bir kaç teknik öğrenip tecrübe kazanmış olursunuz.
  • Yakalanırsanız statlar fıs
  • Her round -30 skill puan alırsınız. Leveliniz yükselir ama statlarınız iğrenç hale gelir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    party bug ve item kiralama sorusu
    16 yıl önce açıldı
    LOL ve Drop Hack
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ferrari S.p.A.

Bu tarz serverlar genelde Flagrun olarak geçer ve sadece kendinizi kandırmış olursunuz. Rütbeniz atıyorum Yarbay'dır ama siz hala hayatında ilk defa fps oynamış gibi oynarsanız. Girin düzgün bir server'a kendiniz uğraşın. En azından bir kaç teknik öğrenip tecrübe kazanmış olursunuz.

Battlepack ihtiyacı için günde bir round yapıyorum zaten 40 lvl kendim gittim dahada öğrenecek pek birşeyim kalmadı
  • Selam, bu tarz serverlarda oynamamanızı tavsiye ederim. İllegal olarak geçiyor kurallarda. Şikayet edilirseniz kasmış olduğunuz her şey 0'lanıyor bilginize.
  • bu nedir ya, ilk kez duyuyorum - tam bir komedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ATERS

Selam, bu tarz serverlarda oynamamanızı tavsiye ederim. İllegal olarak geçiyor kurallarda. Şikayet edilirseniz kasmış olduğunuz her şey 0'lanıyor bilginize.

Her zaman bir risk vardır zaten bütün gün bu server da kalmak komik birşeydir. oyunu alta alıp video seyrediyorum ben mesela

• Benim bildiğim bu yasak, ayrıca dediğim olaya çıkıyor bakıyorum adam 110 level ama daha tank süremiyor.
  • İlk defa görüyorum 85.levelim statlar -30 düşüyormuş o zaman benimkiler süper mi olur

nedir bu statlar oyundaki ilk yılım :)

• quote:

Orijinalden alıntı: 7n bitirdinn

İlk defa görüyorum 85.levelim statlar -30 düşüyormuş o zaman benimkiler süper mi olur

Bütün gün bu serverda oynamıyorsan -30 olayı seni etkilemez

• quote:

quote:

İlk defa görüyorum 85.levelim statlar -30 düşüyormuş o zaman benimkiler süper mi olur

Yok hiç oynamadım 1 kere gördüm,no kill diye server saçma demiştim girmemiştim,demek bunun içinmiş

• quote:

quote:

quote:

Yok hiç oynamadım 1 kere gördüm,no kill diye server saçma demiştim girmemiştim,demek bunun içinmiş

Biraz eklenti hastasıyım Battlepack açmak için oynuyorum günde 1 kere

• gerek yok iyice herkes troll olmuş giriyoz kendi takım arkadaşın yada karşı takım geliyor öldürüyor.gerekde yok hem bence :)
  • Bide bunlarin adminleri yokmu,KD kasiyor adam
    . Milleti vuruyor,nasil olsa bisi yapamiyorsun. Bende girdigimde Trolluk yapiyorum. yada 7-8 kisi c4 le alıpliyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0ops

Bide bunlarin adminleri yokmu,KD kasiyor adam
    . Milleti vuruyor,nasil olsa bisi yapamiyorsun. Bende girdigimde Trolluk yapiyorum. yada 7-8 kisi c4 le alıpliyorum.

Var , sana olmayan denk gelmiştir + admin olmasa bile auto admin devreye girer
  • Helikopter öğrenmem için iyi olur sanırım.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.