Bildirim
Kolejler Hakkında Bilgi
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XaeRea -- 3 Ağustos 2017; 23:10:43 > -
Doga Kolejinden cok cok daha guzel okullar var, zaten ogrenci caliskan degilse sosyal anlam disinda siradan ozel okullarin hicbir katkisi olmaz. TED iyidir, ama pahalidir. -
Fiyat sıkıntım yok.
Eğitimi iyi olsun yeter yıllık 35-40 a kadar cıkabilirim.
Amerikan Koleji var eğer kardeşimi alırlarsa ailemle birlikte yanıma gelebilirler.
Fransız ve robert alır mı ?(paralı) -
Robert icin hem 490 ustu gerekiyor hemde ucret
Onerim bilfen koleji yigenim 3. Sinifa gecti bahcesehir bilfende gayet memnunlar Lisesi de iyi diye duydum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: metamorfik87
Onerim bilfen koleji yigenim 3. Sinifa gecti bahcesehir bilfende gayet memnunlar Lisesi de iyi diye duydum
Öncelikle bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim.
Fransız Lisesi de öylemi peki ?
Yoksa Doğa Kolejine gidecek -
quote:
Orijinalden alıntı: Math.
quote:
Orijinalden alıntı: metamorfik87
Öncelikle bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim.
Fransız Lisesi de öylemi peki ?
Yoksa Doğa Kolejine gidecek
Hangi fransız lisesi...
Saint Joseph ise göndermenize değer... -
-
Fiyatlar fena değil gibi (robert haric)
ama puan istemesi kötü oldu
bahceşehir lisesini de düşünüyorum artık doğa veya bahceşehir den birine gidecek artık o zaman -
Doga Lisesi cemaat in diye duymustum boyle cemaat e karsitlik var mi
Birde yeni sahipleri Araplar oldugu icin boyle bir sey oldugunu da dusunmuyorum
Bilfen Bahcesehir Doga Ucune gidip birebir konusun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Doğa ve Bahçeşehirden şaşmayın derim. Safir diye saçma sapan bir okula başladık, başladığımız gibi bırakması bir oldu. Veliye değer vermeyen sadece parasını alıp işlerini yürütmeye çalışan bir yer. Kurumsal kimliği oturmuş köklü okullar öncelikli tercih olmalı.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X