Şimdi Ara

KOLEKSİYONLUK ASUS GTX980 MATRİX PLATINUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Afyonkarahisar İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 KOLEKSİYONLUK ASUS GTX980 MATRİX PLATINUM

GENE YILLAR ÖNCE BU FORUMDAN ALMIŞ OLDUĞUM 2 GÖZÜM ÇİÇEĞİMİ SATIYORUM , MODEL YÜKSELTMEYE ÇALIŞACAĞIM .

ÜRÜNÜN HİİİİİÇ BİR SIKINTISI PROBLEMİ YOKTUR TERTEMİZ BİR ŞEKİLDE VE BÜYÜK BİR ÖZENLE KULLANDIM HİÇ BİR ŞEKİLDE O.C ZORLAMA VS VS YAPILMADI KARTLA .TİTİZLİKLE KULLANDIM .

1080 İLE MANTIKLI TAKASLARA GİREBİLİRİM + ÜCRETLE TABİKİ.

HİÇ BİR ÖZELLİĞİNİ YAZMIYORUM ZTN BU FORUMDA TAKILIPTA BU KARTI BİLMEYEN VEYA TANIMAYAN YOKTUR . TAM BİR EFSANE VE CANAVARDIR ZTN ÖZEL Bİ SERİ OLDUĞUNU SÖYLEMEYE GEREK YOK %14 DAHA YÜKSEK PERFORMANS VE ÖZEL SOĞUTMA TEKNOLOJİSİYLE %17 DAHA SOĞUK // NEREDEYSE 1070 İLE KAFA KAFAYA O.C YAPILDIĞINDA NERELERE GELECEĞİNİ BÜYÜK BİR SÜPRİZ , BEN BİLMİYORUM VS VS ÜRÜN HAKKINDA BİLGİSİ OLMAYANLAR ARAŞTIRABİLİR GEREKLİ YERLERDEN . 505 018 6431 TELDEN VEYA FORUM MSJ DAN ULAŞABİLİRSİNİZ .

NOT : AFYON , UŞAK VE İSTANBULDAN ELDEN TESLİM YAPILIR.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 6500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Afyonkarahisar Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

• Kart koleksiyonluk falan değil ama fiyat tam koleksiyon fiyatı.

• Üstüne nakit ekleyerek 1080 ile takasa girerim demişsiniz ama yazdığınız fiyattan uyguna 1080 var hocam.

Örn; https://forum.donanimhaber.com/msi-gtx-1080-armor-oc-ekran-karti-fiyatta-son-revize--151783659

• bana güven vermedi linklediğin ürün malesef . ztn o fiyata 1080 pek güvenilir sayılmaz ben şahsen güvenmem .

• İbrahim Kaypakkaya kullanıcısına yanıt

bu seriye karşı özel ilgi gösterenlere hitaben yazıldı o sen üstüne alınma

• Bu forumda kimse gtx 980 e 6500 lira vermez ha dolar 30 lira olursa belki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi türkerrr -- 15 Şubat 2022; 15:41:23 >
  • Nediyosunuz hocam siz
    Kaç lira olcak 1080? 10 bin liraya 3060 var

Ne koleksiyonundan bahsediliyor içi açılmış kutusuz ürünün neyi koleksiyonluk oluyor
    Kendinizi kandırmayın valla şaka amaçlı bu ilan bence

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Heil Hitler kullanıcısına yanıt

Ne serisi ne şeyi hadi içini açmadınız kutusu vesaire duruyor olsa bir nebze de öyle olsa bile 4k'dan fazla etmez.

• 6500 e yurt dışı rtx 3050 alınır. Kim bu devirde 4 gb 980 e 6500 tl verir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.