Şimdi Ara

kolon kanseri belirtisimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • çok korkuyorum sorunu anlatayim kabizlik diye doktora gitim zorlu dişki atimi yüzünden doktor ilaç vermeden önce hergun gidiyodum tuvalete yinede tam rahatliyamiyodum ilaç aldim müshil verdi namissiz :D hep geçici çözüm dedim geçirir bu ilaç dedi muayeneye para aliyolar bile nese. Müshil verdi ertesi gün motoru bozdum gittim ishal oldum ama yok arkadas tam kalkican biraz daha var hissediyon bisi var zorluyon çok az çikiyor devami gelmiyor çildircam ! Sorun budur okuduğum yazilarda kolon kanser veya ibs spastik kolon diye bi hastalik dediler ne bu sizce baska bisimi kansermiyim ben :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Doktora sor
  • Sorduk hocam hepsi müshil vs ilaç veriyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheCarlsberg

çok korkuyorum sorunu anlatayim kabizlik diye doktora gitim zorlu dişki atimi yüzünden doktor ilaç vermeden önce hergun gidiyodum tuvalete yinede tam rahatliyamiyodum ilaç aldim müshil verdi namissiz :D hep geçici çözüm dedim geçirir bu ilaç dedi muayeneye para aliyolar bile nese. Müshil verdi ertesi gün motoru bozdum gittim ishal oldum ama yok arkadas tam kalkican biraz daha var hissediyon bisi var zorluyon çok az çikiyor devami gelmiyor çildircam ! Sorun budur okuduğum yazilarda kolon kanser veya ibs spastik kolon diye bi hastalik dediler ne bu sizce baska bisimi kansermiyim ben :(

yok daha neler saman nezlesi olan birinin akciğer kanseri miyim diye kaygılanması gibi birşey bu. İlac kullanıyorsanız kullandığınız ilaçlar veya stres bu tarz şeylere sebep olabilmekte zaman zaman ben de yaşadım aynı şeyleri.

• Doktor kanser olduğunu anlardı ve sana söylerdi . Merak etme motor açıkta kalmıştır
  • kolonoskopi çektir bu işin şakası yok benden demesi geri dönüşü yok sonra
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lenf kanseri oldum herhalde
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.