Arkadaşlar elimde Logitech s220 2+1 ses sistemi var pcme bağladım sorunsuz bir şekilde çalışıyor herşey ama arada sırada uzun süreli kolon açık durunca kapattığımda arkadaki düğmesinden benim pcmide kapatıyor nedir bu sorun anlamış değilim :S Anakartta bi sıkıntı mı var acaba diye korkuyorum
Güç seçeneklerine bir göz at
Kardeş o kadar aptal değilim k.b.da watt yüksekliğinden dolayı fazla akım çekip pcmi kapatması diye düşünüyorum tek kablo üzerinden evde 3 adet pc açık öyle bişey söz konusu bile değil .. Ses sisteminde bi sıkıntı yok diye düşünüyorum başka çözümü olan düzgün şeyler olursa :S
(Bilen varsa pcye takılan jaklardan elektrik akımı geçiyor mu yada şöyle sorayım fazla akım geldiği için pcye zarar gelmesin diye bi kapama söz konusu mu)
Allahını seven baksın sonunda hddye bile hata verdirtti
O jaklardan tabiki elektrik akımı geçiyor,kaçakta olabilir kolonda bilgisayara sorun verebilir bu şekilde bilgisayar kendini korumaya alabilir.Güç düğmesini kapatırken kaçak olayı oluşabilir yoksa normal şartlarda görülmeyen bir durum.
anakartta sıkıntı olabilme riski nedir ?? logitech s220 kolonlar sanırım bı sorunları yok gayet normal ve düzgün ses veriyor şu ana kadar sadece o sıkıntı çıktı
Boş konuşuyonuz var ya bende biriside bi problemi bilir diye merak ettim :S Verdiğiniz cevaplarda çok gereksiz
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme