Şimdi Ara

Koltuk altı aşırı terleyen varsa gelsin.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
6
Favori
29.310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yaz kış koltuk altım terler spor yaparken daha az terliyor , otururken daha çok.

Slim fit tshirt giydim hava buz gibi montu bi çıkardım su gibi olmuş.

Driclor diye bi rollon aldım.2. Gün terlemeyi kesti.
    Biraz tuzlu 35 tl verdim ama mutluyum.

Kısaca benim gibi çekinen varsa görüntüsü çok kötü oluyor paraya kıysın alsın.

Ayıp birşey değil ama insan kötü hissediyor , montunu çıkartamıyor ve yazın daha kötü oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu yaz alacaktım.En az üç eczaneye sordum yoktu.Netten de alamadım kredı kartım olmadıgı ıcın.Onun yerıne deotak kullanıyorum.Terlemeyı kesmıyor ama üç gun boyunca sıfır ter kokusu.Alternatıf olarak tavsıye ederım.Fıyatı da daha uygun .
  • Bir bakayım hocam. Benim de son zamanlarda oturduğum yeerde ıslanıyor, banyodan sonra 1 günde kokmaya başlıyor niye böyle oluyor anlamadım

• Driclor mucize gibi bir ilaç

• Ben eczaneden 50tlye aliylrum siz nerden 35 tlye aldiniz

• Hepsiburada'da 30 lira.
  • Bizim burda 35 lira

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • terlemek vücudun ihtiyacı olduğu bir şey. kullanmayın bence
  • Terlemeyi tamamen kesiyorsa, vücudun ihtiyacı olduğu terleme olayını nasıl yaşıyorsunuz ? Mesela koltuk altı terlemesi geçti diyelim. Peki alnından mı terliyorsun yoksa genital bölgeden mi ?

Eğer normalde terleyen bir insansan ve rolon kullanımında terlemeyi kesiyorsa, sağlık açısından faydası olmayacaktır.

Ben de yaz kış terleyen biriyim ve inanın açık renk kıyafet giyemiyorum. Ama vücudum genel anlamda sıcak olduğu için sürekli soğutma isteği duyuyor ve o yüzden terliyorum. Aslında terleme gerekli bir şey bu tür rolonların gözenekleri tıkayarak terlemeyi engellediğini duydum. Terleme olayını tamamen kesmek hiç sağlıklı bir şey değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kim Kurdishian

Şunu diyenlerin ağzına beyzbol sopasıyla vurasım geliyor.

boş yapma, ciddi bir şey konuşuyoruz.
  • Benim çok terlemiyor ama ufak terlemeye koku yapıyor. Deodorant sürmeden çıkamam dışarı, çünkü garanti o iğrenç koku olacak biliyorum yani.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kim Kurdishian

Bu sorunu yaşayan bilir ve siz hala terlemek iyi bir şey diyorsunuz. Tamam iyi terlemek ama aşırısı insanı rahatsız ediyor ve hoş durmuyor. Sırf ben terlemem yüzünden sosyal faaliyetlere katılamadım. Maçta hırkamı çıkarıp tişörtle oynayamadım ve daha niceleri. Sürekli terlememi gizlemeye çalıştım. Artık bıkkınlık geldi. İstediğim şeyleri giyemez oldum. Birileri yazın renk renk tişörtlerle gezerken ben siyah renk tişörtlerle gezdim. Ve o ıslaklığın tişörte geçmemesi için her şeyi yaptım ama olmadı. Özetlersek bu durum iyi bir şey değil. Terlemek iyi ama aşırısı kötü.

Ya sen terlediğin için değil terlemekten utandığın için hatta mutlu değilsin. Ben de çok terliyorum ama takmıyorum. Herkes terliyor ben biraz fazla terliyorum ne olacak yani? Herkesin tuvalete gitme sıklığı bir mi? Herkesin boyu aynı mı? Kilosu aynı mı? Bu da öyle bir şey işte.

• Beyazlik birakiyor mu

• tişörtlerde gömleklerde vs. iz bırakıyor mu ?
  • Sık sık kullanırsan sağlığın için iyi olmaz. Vücudunda alüminyum birikebilir dikkat et.

• quote:

Orijinalden alıntı: aterikasedi

Bu yaz alacaktım.En az üç eczaneye sordum yoktu.Netten de alamadım kredı kartım olmadıgı ıcın.Onun yerıne deotak kullanıyorum.Terlemeyı kesmıyor ama üç gun boyunca sıfır ter kokusu.Alternatıf olarak tavsıye ederım.Fıyatı da daha uygun .

enpara hesabı açarsanız o kart ile netten alabilirsiniz

• Zararli degil mi yahu? Yoksa bu da mı bir efsane.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İngiliz karbonatı sürün eczanelerde 8-10₺'ye satılıyor, deodorantlara o kadar para dökülmenize gerek yok. Bunun sayesinde tek seferde 3 gün boyunca o kadar hareket etmeme rağmen hiç ter kokmadığımı bilirim.

• Koltuk altinda kıl birakmayin o da cok koku yapiyor

• İçindekiler iyi değil... kansere yol açıyor

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.