Şimdi Ara

Koltuk kumaşı arıyorum (civic 2010)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Forumda arama yapmaya çalıştım ancak veritabanı hatası veriyordu. Google üzerinden denedim, pek birşey de bulamadım.

2010 civic premium (FD6 deniyor sanırım) koltuklarda sigara yanıkları var , bunları yaptırmak için bu koltukların kumaşından arıyorum. Nereden bulabilrim, nasıl temin edebilirim , yardımınıza ihtiyacım var.

Teşekkürler.

Renkler fotoğraflarda tam anlaşılmıyor olabilir. Bej-gri arası bir tondalar.

Koltuk kumaşı arıyorum (civic 2010)  Koltuk kumaşı arıyorum (civic 2010)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi müfit kiper -- 14 Haziran 2015; 7:11:56 >

• Hazır bu işe kalkışmışken deri kaplat bari
    biraz daha pahalı olur ama değer
  • caucass kullanıcısına yanıt
    Deriyi kullanışsız buluyorum o yüzden pek tercih etmiyorum. Kaldıki sadece iki koltuktaki belli bölgelerdeki sigara yanığı için tümünü deriye çevirmek bana pek makul gelmedi.
  • belli bölgelerde diyorsun ama foto öyle söylemiyor
    koltuklar berbat durumda, böyle model bir arabaya hiç yakışmıyor
    eğer sadece ön koltukları, hatta sadece önlerin otruak kısımlarını değiştirmeyi planlıyorsan aman vaz geç derim
    yamalı bohçaya döner
    ne yazık ki fabrikasyon kumaşın aynısını bulman imkansız, o kumaşlar üretim fabrikalarına özel dokunuyor
    benzerini bulabilirsin tabi ama o da pahalı ve düşük kalitede olacaktır
    deriyi bende pek sevmem ama hiç olmazsa dayanıklı bakımı ve temizliği kolay kolay ve temini sorun değil
    arabamı ilk aldığımda bej koltuklar kirlenmesin diye kılıf düşündüm ancak yan hava yastıklarını bloke edeceği için vazgeçtim
    piyasadan uzun aramalar sonunda benzer bir kadife buldum, resimde gördüğün minderleri diktirdim, ucuz ve pratik
    istersen her hangi bir döşemeci veya koltukçuya aynısından yaptırabilirsin, ucuz pratik ve işlevsel, ama kafana takılacaksa
    (ki benim olsa fena halde takılırdı kafama) kaplatmanı öneririm

birde hazır satılanları var, onlarda şöyle birşeyler...fotodakinin rengi senin koltuklara yakın

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.