Şimdi Ara

Koltukaltı Terlemesi...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ne giyersem giyeyim illa bi ıslaklık oluyor ve rahatsız oluyorum; roll-on' da sürüyorum, deodorant da sıkıyorum ama hep aynı...

Bazı kişilerin de hiç izi olmuyor...

• O degil de elimle o teri silip koklamak cok hosuma gidiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapılacak bişi yok ona

• quote:

Orijinalden alıntı: Lord Grimmer M

Ne giyersem giyeyim illa bi ıslaklık oluyor ve rahatsız oluyorum; roll-on' da sürüyorum, deodorant da sıkıyorum ama hep aynı...

Bazı kişilerin de hiç izi olmuyor...

Aynı şeyden muzdariptim hemde aşırı derecede terleme. Hiperhidroz olduğumy düşünüyorum size önereceğim roll-on'un ismi Driclor. Bana bitek bu çare oldu ilk gün kaşıntı yaptı deli gibi uyuyamadım ikinci gün ise kupkuruydu koltuk altım ama kaşıntısı dayanılmıyo bi süre sonra şuan siyah şeyler giyiyorum hafifte olsa belli oluyo ama kaşıntıya dayanırım diyorsan driclor kullanabilirsin bir süre sonra haftada 1 felan kullanman yetiyomuş zaten kaşıntı da çoğu kişide oluyo dediğim gibi ama olmayan kişilerde var.

• roll on gibi saçmalıklar ordaki gözenekleri tıkar ve teri içe hapseder. Yani toksinler vücutta kalır. Kullanmayın şunları abi tişörte azcık deodorant sıkın tene temas etmicek şekilde yeter
  • ter engelleyici kremler oluyor onlardan bi dene
  • Driclor işe yarıyor teri hapsediyor dediği gibi. SAKIN traş ettikten sonra sürme

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ayak Üşümesi Hastalığı
    7 yıl önce açıldı
    Burun kanaması
    4 yıl önce açıldı
    Burun tıkanıklığı alerji
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Birkaç yerde deotak tavsiye edenleri okumuştum daha önce. Eczanelerden gerekli bilgiyi alabilirsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.