Şimdi Ara

Soğuk Algınlığı ve Kasıkta Lenf Bezi Şişmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
3.942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ağı bir soğuk algınlığı geçirdim yaklaşık 1 aydır yatıyorum yeni yeni kendime geldim ama boğazımda halen acı ve ağrı var.
    Ve bugun kasığımda 1cm çapında bir sertlik farkettim araştırdım ve lenf bezleri olduğunu öğrendim.
    Lenf bezi için ayriyeten doktora gitmeme gerek varmı ? Yoksa geçer mi ?

• Hocam çok sık rastlanan bir durum değil diye biliyorum. Ne olur ne olmaz gidin en azından bir aile hekimine, geçmiş olsun.
  • Soğuk algınlığı yada grip gibi hastalıklarda arada lenf bezlerinin şişmesi olabilir. Her hangi bir acı varmı özellikle hareket ettiğinde yada dokunduğunda ? Her ihtimale karşılık doktora göstermekte fayda var

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Julimezar kullanıcısına yanıt
    Sağolun :)
  • mnybjk kullanıcısına yanıt
    Yok hocam acı, kaşıntı hiçbir şey hissetmiyorum sadece dokunduğumda 1cm çapında bir şişlik hissediyorum.
  • Benim kkulagimn arkasında çıkmıştı baya bi sismisti sonra yavas yavas indi 2 ay f elan sürdü yedin ictin herseye dikkat et temiz giyin temiz ic bi yerden mikrop kapmamaya çalış benimki mikropdan olmuştu ogundennberi bardahi tabağı mi kendim yikarim dikkat et lenf bezinin şakası olmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Büyük ihtimalle soğuk algınlığına bağlı lenf bezi şişmesi bir kaç gün içinde geçer hatta sabaha bile geçebilir. Ama dediğim gibi bir doktora gösterebilirsin.
    Eğer çapı 1cm yada daha küçükse muhtemelen bir enfeksiyondan dolayı şişmiştir. Ama daha büyükse ve büyümeye devam ederse doktora göster

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Testiste ve Kasıkta ağrı
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 5 vakte pipin dusucek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Outsider -- 6 Şubat 2017; 2:0:59 >
  • holiganx61 kullanıcısına yanıt
    Dikkat edeceğim. Uyarınız için teşekkürler.
  • The Outsider kullanıcısına yanıt
    töbe de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-46051F48E -- 6 Şubat 2017; 2:3:59 >
  • Banada olmustun doktor 1 hafta spor yapma dedi ve antibiyotik yazdi buyutulecek bir sey degil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • %95 ağır soğuk algınlığın sırasında yoğun aktiviteye bağlı olarak şişmiş. Ancak düşük bir ihtimal soğuk algınlığına bağlı olmayıp farklı bir nedenle şişmiş olabilir bir doktora görünün.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.