Arkadaşlar dün parktaki spor aletlerini keşfe çıktım. Orda bi zımbırtı vardı oturuyosun kollar var kolları aşağıya doğru çekiyosun ve kendini kaldırıyorsun benimde maşallahım var :) +500 kere yaptım ben bu hareketi bugün sabah bir uyandım kol kasılmış kırık bir şekilde duruyor ne yaptıysam bi işe yaramadı üstelik hareket ederken ağrı yapıyo arkadaşlar çözüm önerilerinizi bekliyorum (ilk kez yapıyorum daha önce o kasları hiç çalıştırmadım)
çözümünü bilmiyorum bekleyeceksin bir haftaya kadar düzelir. Bende dumble aldığımda olmuştu 1 hafta kolum 90 derece gezmiştim.
Liflri tendonları falan zedelemiş olabilirsin.
Ben de bir buçuk ay önce spor salonunda sol kolumu fazla zorlamışım. Spordan yaklaşık 12 saat sonra gece 5te müthiş bir ağrıyla uyandım. Kas gevşetici kremler vs işe yaramadı. Sabah ilk iş doktora gittim, adam 3 çeşit ilactan 2şer kutu olmak üzere toplam 6 kutu ilaç yazdı. 4ü hap 2si sprey.
Bunları bitir, en az 3 hafta kolunla ağır bile kaldırma, kronikleşir, ömür boyu çekersin dedi.
Kontrolsüz yapmayın, kasları birer gün dinlendirin.
İlk başta heves fazlaydı çok yüklenince kollarım 90 dereceye yakın duruyordu Aşağı indiremiyordum ağrı yapıyordu.1 haftaya düzeldi.
Kas gevşetici ilaçlar var. Eczaneden alabilirsin.
Felden jel tavsiye ederim. Tabi doktora danışmalısın ilaç çünkü.