Şimdi Ara

Kolumda 2 adet Çivi var.. SS li

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • öncelikle herkese merhaba. 27 şubat perşembe günü talihsiz bir kaykay kazası sonucu radius alt uç kırığı oluştu kolumda. 2 kemik de kırılmış aşağı sarkmış vaziyette duruyordu, yani bi nevi Z şeklinde idi kolum. Akşam saat 6-7 suları atladık arabaya acile gidiyoruz. Yol üstünde spor salonunda çalışan abimide aldık yanımıza ortopedist tanıdığı vardı aradı hemen şansımıza nöbetçi ortopedi uzmanı varmış acilde biz gidince geldi hemen. Tabii ben duramıyorum ağrı kesici yapın diye yalvarmam sonucu bi tane novalgin yaptılar(hiç bir ise yaramadı sadece yaktı).Röntgenin ardından yatırdılar sedyeye vurdular uyuşturucuyu kırığın olduğu yere, başladılar çekiştirmeye.Dayanılacak gibi bir ağrı değil 2-3 dakika sürdü bu olay. Alçıya aldıktan sonra tekrar röntgen çekildi ve doktor bizimle konuşmak için geldi. Kolum tam olarak yerine oturmamış aynı zamanda epifiz kıkırdağı yani büyüme kıkırdağı da zarar görmüş. Ameliyat ile düzeltip tel(?!) ile tutturalım dedi. Akciğer röntgeni çekildi yatış işlemleri falan yapıldı ekg de çekildi ve izinli olarak eve dönebildim. Hemen bir sonraki gün 8 de hastaneye gelin dediler ameliyat için o gün uygundu. Gece 12 den sonra bir şey yememem söylenmişti. Ertesi sabah gittik hastaneye kan örnekleri falan alındı beklemeye başladık. Sonra elimde dosyamla hemşire geldi ve karaciğer enzimlerinin yüksek çıktığıni hemen 1.5 litre şu içip ultrasona gitmem söylendi. E haliyle ameliyat işi yattı o gün. Pazartesi günü tekrar 8 de gelmem söylendi. Ağrılı bir haftasonunun ardından pazartesi günü 12:30 civarı ameliyata girdim. Şu an 22-23 gün oluyor kolumda 2 adet çivi ile yaşıyorum. yazım biraz uzun oldu kusura bakmayın mobilden yazdım hatalarım var ise affedin.

Merak eden olursa civilerin adı kirschner wire olarak geçiyor. k-wire. 1 hafta sonra çıkacak bunlar.
     Kolumda 2 adet Çivi var.. SS li

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Archonei -- 27 Mart 2014; 20:49:32 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• Kaykaya binmeyi biliyormuydun nasi becerdin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 yıldır kaykay kullanmayı biliyordum indiğim rampanin ucunda su birikintisi vardı orada kaykay altımdan kaydı :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hiç mi kimse yaşamadı böyle bir şey
  • Geçmiş olsun
  • kardeşim ss yi görünce içim burkuldu, geçmiş olsun
  • ohaaaaaaaa hocam naptın yahu geçmiş olsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    7 TANE MAVİ KUTU =???? İÇERDE.!
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • teşekkür ediyorum herkese çarşamba günü çıkacaklar

• güncel

• Boardslide atsan bile öyle olmaz arkadaş ya metro hattı açmışlar koluna.

• Kardeşim çok geçmiş olsun çok kötü bir durum kendimden biliyorum 2007 yılında kavga ederken kavga ettiğim çocuğun beni merdivenden itmesi sonucu aynı durum benim de başıma geldi Allah düşmanımın başına vermesin bu durumu...

• Kaç cm içeri girdi çivi

• Hort

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.