Şimdi Ara

Kolumdaki yara..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
2.747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu gun bisiklete binerken yerler ıslak oldugu icin dikenli çiçeklerin içine düştüm ve kolumda çizikler meydana geldi. Bunların izleri geçermi acaba yoksa kalıcı olarak kalırmı?

Kolumdaki yara..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykunsezer -- 26 Eylül 2009; 18:14:44 >

• Geçer .
  • iyileşince geçer
  • quote:

Orijinalden alıntı: Remain2Live

Geçer .
  • quote:

Orijinalden alıntı: | LuFFy | Piece |

quote:

Orijinalden alıntı: Remain2Live

Geçer .

+1455154
  • hmm geçer geçmesine ama hafif bir iz kalır bende de olmuştu
  • kangren olucan kescekler orayı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Testiste ve Kasıkta ağrı
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Zuhahaha adam özenmiş faça atmaya çalışmış varya ... daha derin at gelipde burda bisikletten düstüm ayağı yapıp façalarının havasını yapma
  • Liseli kızların yanına git faça attım geçen çok sinirliydim de.Çok işe yarar ortam yaparsın
    Heryer bunlardan kaynıyor çünkü
  • quote:

Orijinalden alıntı: aly2400

koluna noldu diyen olursa gece Müslümü fazla kaçırmışım dersin

Zaten herkes aynı şeyi diyo birde 2 kolumda birden olunca bi acaip bakıyo insanlar

quote:

Orijinalden alıntı: Necrolytè

Zuhahaha adam özenmiş faça atmaya çalışmış varya ... daha derin at gelipde burda bisikletten düstüm ayağı yapıp façalarının havasını yapma

Çocukmusun allah aşkına. Burada ne millete hava atmaya çalışıyorum nede biyerlerimi göstermeye çalışıyorum. Asıl sorun da faça gibi durması zaten. Oldum olası nefret ederim o faça attım abi nasıl olmuş diyen tiplerden! Onlar gibi görünmek istemediğimden dolayı geldim buraya topic açtım çiziklerin izi kalıp kalmayacagını ögrenmek için. Hava atıcak olsam emin ol 1-2 salak çizikle değil tahmin bile edemeyeceğin şeylerle atarım ki öyle bir niyetim yok tanıyan bilen bilir.

Kal sağlıcakla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykunsezer -- 26 Eylül 2009; 18:33:14 >

•  Kolumdaki yara..

Böyle kalma ihtimali yüksek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: weNom22

Kolumdaki yara..

kıllardan belli olmuyo ztn
  • quote:

Orijinalden alıntı: @yKuN

quote:

Zaten herkes aynı şeyi diyo birde 2 kolumda birden olunca bi acaip bakıyo insanlar

quote:

Zuhahaha adam özenmiş faça atmaya çalışmış varya ... daha derin at gelipde burda bisikletten düstüm ayağı yapıp façalarının havasını yapma

Çocukmusun allah aşkına. Burada ne millete hava atmaya çalışıyorum nede biyerlerimi göstermeye çalışıyorum. Asıl sorun da faça gibi durması zaten. Oldum olası nefret ederim o faça attım abi nasıl olmuş diyen tiplerden! Onlar gibi görünmek istemediğimden dolayı geldim buraya topic açtım çiziklerin izi kalıp kalmayacagını ögrenmek için. Hava atıcak olsam emin ol 1-2 salak çizikle değil tahmin bile edemeyeceğin şeylerle atarım ki öyle bir niyetim yok tanıyan bilen bilir.

Kal sağlıcakla...

Tahmin bile edemiceğim şeyler ha waoow

• quote:

Orijinalden alıntı: ßlack$ouL

quote:

Orijinalden alıntı: weNom22

Kolumdaki yara..

kıllardan belli olmuyo ztn

Sen bide başka yerlerimi görsen xD

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: @yKuN

quote:

quote:

Kal sağlıcakla...

Tahmin bile edemiceğim şeyler ha waoow

Bunlar forumda konuşulacak konular değil çok merak ediyorsan pm den yada msn den konuşalım. Buyur istersen referans vereyim bi sor bakalım. Laf kalabalığına gerek yok topic'in açılma amacını saptırma.

• Adam gibi cevaplayan arkadaşlara teşekkür ederim. Iz kalmasını vs önleyici krem veya ilaç tavsiye edebilecek olan varmı acaba?
  • Kabuk tutunca yolma ben yoldum öle oldu yolmasam gene olurmuydu bilemem. Faça gibi duruyo sinir bozucu insanlar bune diye soruyo bide durup dururken istedikleri cevabı almadan tatmin olmuyolar.
  • @weNom22
    Hocam teşekkür ederim kabukları soymamaya çalışıcam.. Aynen faça mı yaptın lan falan diyenler çok çıkıyo. Sanki bi marifetmiş gibi..
  • @@yKuN

Bişey değil
  • Hepinizin kolları kıllı anladık zaten kılsız olan adam değildir.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.