Şimdi Ara

Kombi alacam yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hocam ev 130 metre kare kombi işlerini pek bilmiyoz marka fiyat özellik olarak bir yardım edebilirseniz memnun olurum.Yoğusmalı kombi meselesi nedir ? Sizce yoğuşmalı almalı mıyım ?

• forumdan aldıgımım bilgilere göre:

kombi tercihleri:1- demirdökum2-,baymak,3-ariston,4-vaillant,5-buderus
    (ben vaillant kullanıyorum 1 yıl oldu yoğuşmalı değil)
    forumda üstadlar şiddetle yoğuşmalıyı öneriyorlar.
    kombinın tam verimi için ev izalosyonu şart olarak göruluyor.

benım bilgim bu kadar...
  • Öncelikle teşekkür ederim hocam .Hocam eniştem bosch önerdi onun hakkında bilgin var mı ?
  • tavsiye ederim gayet uygun.. fiyat olarakta kullanım olarakta.

http://www.demirdokum.com.tr/?urun=nitromix-P%2024
  • yoğuşmalıda %15 civarında tasarruf varmış

tasarruflu cihazı almak için ne kadar fazladan vermeliyim ? yaklaşık 1000 lira

önce 1000 lirayı amorti edeceğiz sonra kar etmeye başlayacak bu üstün cihaz

kaç yılda amorti eder bu cihaz?

yılda 1000 lira gaz yakıyorsan, 7 yıl diyebiliriz
    yılda 1500 lira gaz yakıyorsan 5 yıl diyebiliriz

pek ala 5-7 yıl sonra kar etmeye başladın, 8. yılda ciddi problem çıkardı,garanti de yok, cihazı yenilemek istiyosun dünya kadar para verdin, yedek parça fiyatlarına bakıyosun; normal kombinin fan motoru 120 lira filan, yoğuşmalınınki 220-300 lira, yani sürekli öpmek isteyecek amcalar sizi

bu yüzden şimdilik yaşasın yoğuşmasız kombi

20 bin kcal/h kapasitesinde 1000-1200 liralık yoğuşmasız kombi işinizi görecektir

• hangi dünya ki o yoğuşmasız ile yoğuşmalı arasında 1000 lira fark? siz mahalle arasında bilmeyen insanları öpen esnafcıklardan bahsediyorsunuz sanırım. fabrikadan 1600 liraya gelen kombiyi, 2500 liraya satarlar sonya yoğuşmalı kombiler arada farkı 7 yılda kapatır diye masal okurlar.

bugün 24 kw yoğuşmalı kombiler 1600-1700 lira civarında. ki sıcak su konforları da cabası.
  • hocam sen kimence arkadaşın dediği gibi 130 metrekare daireye 20000 kcall kombi alda bol bol ararsın onu. 130 metrekare dairede 20000 lik kombi gördünmü usta? gördüysende ısıtıyomuydu ? verimi nasıldı? insanları yanlış yönlendirmeyelim lütfen. adam bi kombi alacak en az 5-10 sene kullanacak. seni dinlese vay haline..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ev 120 m2 20.400'lük yoğuşmasız kombi var, sıkıntı yok.

fiyatlara en son baktıgımda yoğuşmalı farkı 1000 liraydı, fark 500-600e düşmüşse yoğuşmalı alınabilir, düzeltme için teşekkürler hardcrss
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.