Şimdi Ara

kombi araştırmam ne alacağıma kafam karıştı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese selamlar çoğu mesajı okudum Ankara'da ve internette araştırmada yaptım kafam iyice karıştı
    3 katlı oturma alanı 200-210 m2 Evimiz Ve 15-16 metre toplam petek uzunluğumuz var peteklerde demir döküm plus düşünüyorum araştırdım bazıları fark var bazıları yok dedi

kombi olarak 30.000 kCal kombi almamı önerildi

1)ferroli econcept 35 c ( 5 yıl garanti fiyatı 2300-2500)
    2)ariston genus premium 35 ff(2150ye kadar indi bu sitede ve satıcılarda yoğun olarak önerildi)
    3)bayMak luna3 duo tec 330 (diğerlerinin altında 28000 Kcal den geliyor bizim ev kurtarır mı bilmiyorum ama en uygun fiyatı baymak verdi toplamda bütün masraflarıyla 800 lira ferroliden ucuz oldu )
    4)ALARKO SERADENS SRD 36(diğerler markalardan daha kaliteli olduğunu söylediler :) 31000Kcal ile calorisi en fazla)

ferroli+demirdöküm petek+işcilik+proje= 5300
    ariston ferroliden 200 lira daha uygun yani 5100
    baymak +baymak petekler ile 4475tl ine en uygun oldu
    Alarko ile fiyat çıkartmadım ferroli ile hemen hemen aynı gibi
    şimdi sizlere soruyorum baymak kurtarırmı diğerleri arasında ne gibi bir seçim yapayım şimdiden herkese teşEkkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: intererdem

Yazdığınız kombiler 200 den 300 m2 kadar alana yeterli olur. 30 kw 26000 kalorilik bir kombide yeterli olabilir ancak petek boyunu ilerde 20 mt çıkarırsanız 35 kw almak daha mantıklı.

Baymak yeterli olur luna duo tec baxi ürünü iyi bir kombidir rahatlıkla alabirlirsiniz. Baymak servis yönünden sıkıntılı olabiliyor bazı yerlerde kombiyle birlikte regülatör alırsanız servis bazı şeyleri garanti dışı diyemez.

http://www.kombi.com/aramasonuc.php?ara=reg%FClat%F6r

tşkrler 28000'e denk gelen baymak 7 yıl garantili ferroli 5 yıl garantili ferrolinin battığını söyleyen oldu, ariston 2 yıl aristonu da öneren çok oldu da hafif bir ürün ve yeni sorun çıkarırmı aklımda soru işaretleri var

• Ariston genus premium özellik olarak güzel bir kombi kullananlar da fazla ve bariz bir şikayet duymadık (hatırladığım kadarıyla otomatik su alma özelliğini kapatmak gerekir diye birkaç kişi yazmıştı.) min.güçte 6 kw gayet iyi...alınabilir.

Ancak bende ariston diğer ürünlerinden dolayı marka olarak iyi bir intiba bırakmadığı için kişisel olarak en son tercihim olur.

Baymak modelleri yenilendi bence tereddüt etmeden alınabilir.
  • quote:

Ariston genus premium özellik olarak güzel bir kombi kullananlar da fazla ve bariz bir şikayet duymadık (hatırladığım kadarıyla otomatik su alma özelliğini kapatmak gerekir diye birkaç kişi yazmıştı.) min.güçte 6 kw gayet iyi...alınabilir.

Ancak bende ariston diğer ürünlerinden dolayı marka olarak iyi bir intiba bırakmadığı için kişisel olarak en son tercihim olur.

baymak 28000Ckal yeterlimidir bizim ev için petekleri kalitelimidir demirdöküm kadar aynen ben de dediğin gibi hiç kötü birşey duymamam rağmen Aristonun adından korkuyorum kombiciler içindeki malzemin gayet iyi olduğunu söylediler
  • quote:

Orijinalden alıntı: seyhsamil

quote:

Ariston genus premium özellik olarak güzel bir kombi kullananlar da fazla ve bariz bir şikayet duymadık (hatırladığım kadarıyla otomatik su alma özelliğini kapatmak gerekir diye birkaç kişi yazmıştı.) min.güçte 6 kw gayet iyi...alınabilir.

baymak 28000Ckal yeterlimidir bizim ev için petekleri kalitelimidir demirdöküm kadar aynen ben de dediğin gibi hiç kötü birşey duymamam rağmen Aristonun adından korkuyorum kombiciler içindeki malzemin gayet iyi olduğunu söylediler

26000 kcal bir kombi 18 mt peteğe yeterli olduğuna göre, 28000 kcal ise 20 mt peteği rahat ısıtır fazlasıyla yeter size.

Baymak belli büyüklükte bir firma peteklerinde kalitesiz malzeme kullanacaklarını sanmıyorum, demirdöküm hatve kanal aralığı 25 mm. düşük olduğu için diğerlerinden az birm iktar daha iyi oluyor, diğerlerinde hatve aralığı 33 mm. dediğim gibi kalite yönünden değilde su hacmi olarak üstünlüğü var..Zira garantileri hepsinde aynı 10-12 yıl.

Size ayrıca 30 kw.lik ürünlerden tavsiye ederim, 240 m2 ye kadar alanı ısıtmaya yeter 17-18 mt peteği rahatlıkla besler.

DD Nitromiks 29 kw
    Eca Confeo Premiks 30 kw.
    Baymak 30 kw (falke condens, Brötje heizung, luna duotec)

• Baymak dua tech 33 kw lık aldık kullanıyoruz ve ısınmamıza yakıtına baktığımızda ferroli kullanan komşularımıza göre daha performanslı olduğunu söyleyebilirim kendimiz kullandığımdan dolayı öneririm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ne yapmalıyım,kafam karışık..
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.