Şimdi Ara

kombi önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, yeni bir ev alıyoruz evin boyutu büyük (4+2) olduğu için sağlam ısıtacak bir kombiye ihtiyacımız var önerilerinizi bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SelanikliA -- 1 Aralık 2015; 10:51:22 >

• SelanikliA S kullanıcısına yanıt
    hangi şehirdesiniz? binada yalıtım var mı? kaçıncı katta oturuyorsunuz?
    evde ısıtılacak net alan kaç m2(balkonlar...vs hariç) petekler monte edildiyse toplam petek metrajı kaç metretül?
  • Ankara - yalıtım var - 170 m2 - petekler takılmadı ( vaktiniz varsa petekler içinde bildiklerinizi paylaşırsanız sevinirim ). 3. ve son katta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SelanikliA -- 1 Aralık 2015; 11:04:26 >
    koridor,hol.mutfak,banyo,bütün odalar,salon yani ısıtılacak net alan önemli
    çünkü kombi kapasitesi değişiyor

petek metrajı için aslında iyi bir ısı uzmanı bulup evdeki ısı kayıplarını yerinde hesaplattırmanız lazım

ama fikir vermesi açısından yazarım bunun için cephelerle beraber odaları yazmanız lazım
    örnek:salon kuzey ve doğu cephe 28m2,koridor 11m2,yatak odası güney cephe 16m2....gibi
  • anlıyorum diğer mesajımda biraz düzenleme yaptım ev hakkında şuan size söyleyebileceklerim bu kadar
    o bilgiler eksik size yanlış bilgi veririm,evinize muhtemelen 30kW kombi yeterli ama daha detaylı bilgi lazım
  • anlıyorum istediğiniz bilgileri kısa zamanda bulup tekrar mesaj atacağım teşekkür ederim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    kombi tavsiyesi
    12 yıl önce açıldı
    Kombi Tavsiyesi
    3 yıl önce açıldı
    Termostat Önerisi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • merhaba diğer formda da yazmıstım. Sağolsunlar cevapda verdiler. Birde buraya yazayım Belki farklı bir fikir gelir.

Evimiz yeni bina olup dış montalaması var, 105mtkare, orta kat ve laminant altı tesisata sahip. toplam petek 5-6 mtkare. Yaşadığım il ise Çorum. Ailemden dolayı bilindik bir marka olsun istiyorum. Tavisyeleriniz onerileriniz nelerdir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetcankal -- 1 Aralık 2015; 14:58:59 >
  • ahmetcankal kullanıcısına yanıt
    Butce ne kadar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • disintegration kullanıcısına yanıt
    Hocam 1500 - 2000 arası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetcankal -- 1 Aralık 2015; 15:41:35 >
  • ahmetcankal kullanıcısına yanıt
    baymak duo tec,baymak falke condense,baymak lambert lpy (3 kombide aynıdır isim farkı vardır)
    eca confeo premix
    airfel digifel premix
    termoteknik logic
    bosch condens 2500w
    buderus gb62

baymak,eca,airfel,termoteknik,ısısan(bosch/buderus) servislerinin çorum da olduğunu varsayıyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.