Şimdi Ara

Kombi Servis Hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • www.baykancagrimerkezi.com adresinden baymak kombim için servis çağırdım. Öncesinde cihazında hata kodu olarak (Baymak Quasar 24 fi) ısı sensörü arızası gösterdiğini söyledim ve telefonda fiyatını sordum 60-70 lira arasıdır dediler ama bunun yanında başka arızalarda çıkabileceğini belirttiler. Tamam dedim çünkü bu parçanın fiyatını baymak firma servisinede sormuştum aynı fiyat aralığını söylemişlerdir(parça ellerinde olamdığı için başka servisi aramamı söylemişlerdi).

İki kişi geldi cihaza baktı ve ısı sensörü ve akış kontrol cihazı arızalı dedi, fiyatını sordum
    Isı sensörü 150 lira
    akış kontrol cihazı 210 lira dediler.
    Dün ısı sensörü için 60-70 lira demiştiniz dedim beğenmiyorsan başka servis çağır yaptır diye evde birde çirkefleştiler neyse 40 lira arıza tespit parası demişlerdi telefonda paralarını verdik yolladık...

Daha sonra 444 36 17 nolu çağrı merkezlerini aradım, dedim böyle böyle dün 60-70 demiştiniz bu para için bugün gelenler 150 lira dediler. Çirkefin biri çıktı, dün sizle konuşan bendim ben öyle demedim 60-70-80-90-100 lira olabilir dedim dedi. bağırdı çağırdı. Bende bağırdım annemin yanında gelen serseriler birde posta koyuyor dedim edepsiz herif beni çocuk zannetti seni de kombini de sikerim geliyorum lan eve dedi. Allah belanızı versin dedim kapattım. Evde kadın var diye çirkefleşen adi şerefsizin tekiymiş hepsi...

Bugün Orjinal baymak servisi geldi. Adamların 360 lira çıkardığı masraf 150 liraya yaptılar hemde günümü zehir edip lanet olsun bu hayata dedirtmeden.
    Verdiğim 40 lira değilde böyle şerefsizlerle muhattap olmuş olmak çok dokunuyor insana...
    Sakın ama sakın bunlarla iş yapmayın

www.baykancagrimerkezi.com şikayet dolandırıcı kombi arıza şikayet baykan çağrı merkezi 444 3617 4443617

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kombi Tamir Arıza
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.