Şimdi Ara

Kombi Ses Çıkartıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
8.413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, DemirDöküm marka (4-5 sene) önce taktırılan kombi'miz mevcut. 4-5 senedir hiç sorun yoktu tıkır tıkır çalışıyorki hâlâ 'da tıkır tıkır çalışıyor ama son 1 senedir kombi çalışmaya başlayınca kesin bir zamanlama olduğunu düşünmediğim şuna benzer bir ses çıkartıyor (Zııırrrtttt) diye sanki böyle bir pervane çalışırda ona bi çomak sokarsında durdururkenki ani bi ses vardır (zııırrrtt) diye sürter ama daha tak tuk sesli değilde daha bir mekanik birşey.

Kısacası kombiden ses geliyor uzattığımın farkındayım ama tam olarak anlatmam lazım çözümü için :)

4-5 senedir kombinin ne suyunu temizledim radyatörlerdeki suyu aldım ne bişey 1 senedir çok ilgi gösteriyorum her 3 ayda bir bütün radyatör+kombinin suyunu almaya başladım komple tesisattaki suyu kesip boşaltıyorumda.

Birkişe anlattım durumu Çakmak denilen yanan yerine toz kaçmıştır ondandır sert biçimde üfle dedi. Açtım kombinin çakmak bölümünü üfledim kompresörle temizledim sorun hâlâ devam ediyor.

Kombi Hakkında Genel;

Balkonda açık bir alanda duruyor yani kaplaması yok çok kış olduğunda ki zaten kış konumu olsa bile ben sarıp sarmalarım sorun çıkmasın diye.
    Marka DemirDöküm Modelini tam olarak bilmiyorum DemirDöküm Aden kombi yazıyor.

NOT: İlk resimdeki kombinin tuşları birebir aynı göstergeleri filan sadece üstteki dereceler yazmıyor asıl kombimiz alttaki resim.

Kombi Ses Çıkartıyor

Kombi Ses Çıkartıyor
    Kombimiz bu.

• kombiniz demirdöküm aden sorunu ise fan pompa sesi veya kartın trafosu zırıltı yapıyor cihaza bakım yapılınca düzeltilebilir sorun
  • Farkında olmadan 2 tane konu açmışım diğeri silinirse sevinirim.

Cevabın için teşekkür ederim ustam benim yapabileceğim birşey var mı yoksa teknisyen servis filanmı gelmesi gerekiyor ? Birde eğer o dediğin hırdavatlar değişirse diyelim bana bu değişim kaça mâl olur?

Son olarak o parçaları değiştirmedende tam randıman alırmıyım cihazdan? Gerçi sesi sinir bozucu oluyor kış aylarında odam kombiye yakın tarafta değiştirmekte istiyorum gerçide.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DreamheathLobby -- 1 Eylül 2012; 21:52:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DreamheathLobby

Farkında olmadan 2 tane konu açmışım diğeri silinirse sevinirim.

Cevabın için teşekkür ederim ustam benim yapabileceğim birşey var mı yoksa teknisyen servis filanmı gelmesi gerekiyor ? Birde eğer o dediğin hırdavatlar değişirse diyelim bana bu değişim kaça mâl olur?

Son olarak o parçaları değiştirmedende tam randıman alırmıyım cihazdan? Gerçi sesi sinir bozucu oluyor kış aylarında odam kombiye yakın tarafta değiştirmekte istiyorum gerçide.

bakım yapılması lazım ve sorunun büyük ihtimal çözülür 60 tl bakım ücreti
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    kombi sürekli ateşleme yapıyor
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.