Şimdi Ara

Kombi tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
961
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Zonguldak ili olarak doğalgaza geçiş yapıyoruz. Evimde bireysel sisteme göre dizayn edilmiş.
    Siemens beyaz eşyadan ağzım çok yandığı için siemens, bosch markalı (buderus) ürün almayı düşünmüyorum.
    Evimin kullanım alanı en az 120 metrekare. 8 metretül petek var. tüm cephelerinden güneş alıyor.
    Mantolaması da mevcut. Buna göre önerebileceğiniz çok arıza yapmayacak, yedek parçası ucuz olacak, garanti
    süresi uzun olacak bir öneriniz var mı?

Immergas vitrix 26 yı çoğu kişi önerdi. Size göre bu model nasıldır?

• utet hidrojen kombi ile ilgilendinizmi hiç Bi bakmanıızı tavsiye ederim .
    utet.com.tr
  • maynatay67 M kullanıcısına yanıt
    Immergas'ın kombileri sorunsuzdur gönül rahatlığı ile alabilirsiniz. İsterseniz yine İmmergas güvencesinde olan ve tam 7 yıl koşulsuz garantili olan Alpha ECO 28 alınız.
    www.istanbulbilisim.com.tr
    Alpha ECO 28 Yoğuşmalı Kombi
    http://www.istanbulbilisim.com.tr/alpha-eco-28-yogusmali-kombi-fiyati,141882.html

• Zonguldakta kullanacağım için serviste benim için önemli. Immergas ın yedek parçası ile ilgili bilginiz var mı?
    Önce bölgenizdeki servisleri araştırıp iyi olanın premix yoğuşmalı kombisini tercih edebilirsiniz. Immergas'ın yedek parçası dışarıdan geliyor, italiyan olduğundan fazla pahalı değildir.
  • kafam çok karıştı çok değişik fikirler var.

Buderus Gb062 - Vaillant ecoTEC pro VUW TR 286-5-3 - Immergas Victrix 26

bunlar içinden tercihiniz hangisi olurdu?
    1. Immergas Victrix 26 veya muadili Alpha ECO 28
    2. Buderus GB062 veya muadili Bosch Condens 2500W
  • Immergas Victrix 26 ile victrix 24 arasında kaldım. Evim 160 m2 brüt fakat 8 metre tül peteğim var. Satıcı 24 al dedi 26 ya gerek yok dedi.
    Siz ne dersiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maynatay67 -- 25 Ağustos 2015; 9:07:02 >
    Alpha ECO 28 alın 7 yıl şartsız şurtsuz (koşulsuz) İmmergas garantisi var.

www.alpha-innovation.com.tr
    Alpha Innovation Kombiler
    http://www.alpha-innovation.com.tr/alpha_kombi-kopya.html

Broşür:
    http://www.alpha-innovation.com.tr/assets/alpha_eco_28_brosur-l.pdf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zebza -- 25 Ağustos 2015; 13:29:08 >

• Alpha Eco 28 ile Victrix 24-26 arasında kafam çok karıştı.
    8 metretül petek için sizce Alpha eco 28 mantıklı olur mu?
    Bir de bu 3 ürün arasında en az fatura getirecek kombi hangisidir?
    Çalışma sesi olarak bu kombiler nasıldır? Genleşme tankından bahsetmişler.
    Alpha Eco 28 in biraz küçük bir sorun olur mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maynatay67 -- 25 Ağustos 2015; 14:48:51 >
    Alpha ECO 28 ile Victrix 24 TT birebir aynı kombidir, her iki kombinin genleşme tankı 5.8 Lt, Victrix 26 2l ise 8 Lt. Daha evvel dediğim gibi Alpha ECO'nun en büyük avantajı 7 yıl koşulsuz İmmergas garantisi altında olmasıdır, diğer 2 kombi 10 yıl garantili satılıyor fakat yıllık bakım mecburiyeti var ki 75 TL olsa 10 yılda 750 TL ek masraf demek.
  • Genleşme tankının 5.8lt olmasının bana bir zararı var mıdır? Alpha Eco 28 gürültülü çalışıyor mu?
    Son olarak yakıt tasarrufu olarak Alpha Eco 28 mi Victrix 26 mı (8 metretül petek + 2 adet havlupan evim her tarafından güneş alıyor. 2 adet banyom var.)
  • Zebza size pm den yazamadım burdan yazmak istedim. Evim ara kat ta 156 metre kare brüt kullanim alani 125 metrekare. Her tarafindan günes aliyor.
    Mantolamasi var 2 yillik bir daire. Evde 8 metre tül petek ve 2 adet havlupan var. 3 balkon 2 adet banyo var. Sessiz yogusmali bir kombi istiyorum. Aklimda olanlar;
    -Buderus gb062 -Vaillant 236 3-5 veya 5-5 - Immergas Victrix 24 veya 26 - Alpha Eco 28 - Viesman modellerini net bilmiyorum. veya sizin önerebileceginiz bir model var mi? Yardimci olabilir misiniz? Saygilar.
  • Arkadaşlar evimiz 100m2 kombi değişmesi lazım BAymak Eco 5 önerdiler sizce nasıl alayım mı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.