Şimdi Ara

Kombi Uzaktan Kontrol

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Baymak eco4 kombim var.
    Kombi balkonda olduğu için kombiyi açma kapama işlemi için balkona çıkmak istemiyorum.
    Evin içinden bir şalter ile kontrol edebileceğim bir sistem var mıdır?
    Oda termostatı taktırmak istedim fakat oda termostanıdan kombiyi kapatma yapamıyormuşuz sanırım.
    Önerilerinizi bekliyorum.

Kolay gelsin.

• Hocam elektrikçi felan değilim ama zaten kombide bir adet şalter vardır. şalterin bağlı olduğu kabloyu uzatıp şalterle birlikte oda içerisine alır ve kombiyi açık bırakıp şalterden aç kapa yaparsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kzm

merhabalar,

Baymak eco4 kombim var.
    Kombi balkonda olduğu için kombiyi açma kapama işlemi için balkona çıkmak istemiyorum.
    Oda termostatı taktırmak istedim fakat oda termostanıdan kombiyi kapatma yapamıyormuşuz sanırım.

Kolay gelsin.

Merhabalar,
    Eviniz yalıtımlı ve/veya güneş alır konumda değilse kombiyi kapatmak pek doğru değil, kapatmak yerine oda termostatı kullanarak gerektiğinde kombiyi yine kapatmasını sağlarsınız. Sıcaklık düşünce kombi sıcaklığı korumak için tekrar çalışmaya başlar.
    Eviniz kombi yanmadan 6-8 saat gibi çok ısı kaybetmeyecek durumdaysa, yani sıcaklık oynaması 1-2C'den fazla olmuyorsa, proğramlı termostat kullanabilirsiniz. Baymak eco4 kombiler oda termostatı ile çalışabiliyor. http://www.baymak.com.tr/tur/urunler_/kombi_/baymak-eco4-24-fi-hermetik-kombi__.baymak?c=572&m=310
    Detaylı bilgiyi yetkili servisten alamazsınız bölge veya genel merkezi arayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: memint

quote:

Orijinalden alıntı: kzm

merhabalar,

Baymak eco4 kombim var.

Kolay gelsin.

Merhabalar,
    Eviniz yalıtımlı ve/veya güneş alır konumda değilse kombiyi kapatmak pek doğru değil, kapatmak yerine oda termostatı kullanarak gerektiğinde kombiyi yine kapatmasını sağlarsınız. Sıcaklık düşünce kombi sıcaklığı korumak için tekrar çalışmaya başlar.
    Eviniz kombi yanmadan 6-8 saat gibi çok ısı kaybetmeyecek durumdaysa, yani sıcaklık oynaması 1-2C'den fazla olmuyorsa, proğramlı termostat kullanabilirsiniz. Baymak eco4 kombiler oda termostatı ile çalışabiliyor. http://www.baymak.com.tr/tur/urunler_/kombi_/baymak-eco4-24-fi-hermetik-kombi__.baymak?c=572&m=310
    Detaylı bilgiyi yetkili servisten alamazsınız bölge veya genel merkezi arayın.

cihazınızın elektrikte kalması her zaman daha faydalıdır (oluşabilecek arıza durumları için ), bölgenizde voltaj ile ilgili sıkıntı varsa regülatör kullanmanızı tavsiye ederiz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.