Şimdi Ara

Kombi ve Tesisat Öneri-eski- (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.287
Cevap
17
Favori
377.748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Peki baymak nasıl bir cihaz . yanında oda termostatı da veriyor . Yeni nesil turbo sistem falan da varmış ayrıca yoğuşmalı kombiler gibi çalışma düzeneği varmış ayrıca 50 derecenin üstünde de yoğuşma yapabiliyormuş bir bilginiz varmı ?
  • Bana göre bu teklifler içinde en mantıklısı Ferroli Domitech olanıdır. Yalnız bu Firmaya "Ferroli Domicondense 24 kW olursa teklifin ne olur?" diye sorun. Arada 300 TL fark olmalı. Eğer Domitech 3.360 ise "Domicondense ile 3.750 TL olur" derse düşünmeyin. Çünkü bu model klasik yoğuşmalı ve daha tasarrufludur. Fiyat olarak diğerlerinden çok cazip olacaktır.
    Diğerleri için birşey diyemeyeceğim. hem daha pahalı, hem de bazıları için fazla yapısal şikayet söz konusu. Bazılarının servis hizmetlerini bence iyi araştırmalısınız.

yalnız 3.750 nin üzerine apart. kolon tesisatı 250 artı gaz alarm cihazı artı oda termostadı ve termostatik vana ile 4 binin üzerine çıkacak bu fiyatta çok olur..
    fiyatlar çok pahalı gerçekten daha ekonomik ne yapabilirim bilmiyorum.herşey dahil 3000-3500 bütçem vardı ama ne yazıkki 4000 buluyor ..hangi markaların yapısal şikayetleri var biraz daha açık yazarsanız sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: MaSHrAbA

Bana göre bu teklifler içinde en mantıklısı Ferroli Domitech olanıdır. Yalnız bu Firmaya "Ferroli Domicondense 24 kW olursa teklifin ne olur?" diye sorun. Arada 300 TL fark olmalı. Eğer Domitech 3.360 ise "Domicondense ile 3.750 TL olur" derse düşünmeyin. Çünkü bu model klasik yoğuşmalı ve daha tasarrufludur. Fiyat olarak diğerlerinden çok cazip olacaktır.
    Diğerleri için birşey diyemeyeceğim. hem daha pahalı, hem de bazıları için fazla yapısal şikayet söz konusu. Bazılarının servis hizmetlerini bence iyi araştırmalısınız.

yalnız 3.750 nin üzerine apart. kolon tesisatı 250 artı gaz alarm cihazı artı oda termostadı ve termostatik vana ile 4 binin üzerine çıkacak bu fiyatta çok olur..
    fiyatlar çok pahalı gerçekten daha ekonomik ne yapabilirim bilmiyorum.herşey dahil 3000-3500 bütçem vardı ama ne yazıkki 4000 buluyor ..hangi markaların yapısal şikayetleri var biraz daha açık yazarsanız sevinirim.

Baymak da yoğuşmalı ama performansı hakkında bilgim yok. 300 kişiye taktım demesi yeterince açıklamaz. Bir kombiyi piyasaya çıktıktan 1 yıl sonra almak daha cazip. Düzeltilecek sorunları varsa düzeltilir. Kaldı ki 4.081 TL teklif ucuz değil ki? Neden sorduğunuzu anlamadım? 3.750 TL ye pahalı olacak deyip, 4.081 TL Baymak üzerinde durmak mantıklı gelmedi bana.
    Oda termostatı 110 TL, termostatik vana 2 tane 25=50 TL, gaz alarmı 30 TL. Hepsi 200 TL olmuyor bile.
    Bakın diyelim ki Bosch Condense 2000W klasik yoğuşmalıyı kombitoptancisi.com dan almaya karar verdiniz. Fiyatı 1.350 TL ve gaz alarmı da hediye. Aynı Sİteden sorun yada bengikombi.com dan Bosch TRZ 200 oda termostatı 125 TL. 2 adet ECA termostatik vanayı kombiyi aldığınız Siteden 25 TL den isteyin, onu da göndersinler. Kombi.com da 25 TL deyin. Kısaca pazarlık yapın telefonda. Şimdi gelelim maliyete.
    Bosch kombi 1.350 + 50 TL kapıda kombi ücreti ödeme ve kombi kargosu= 1.400 TL (gaz alarmı içinde ücretsiz)
    Oda termostatı Bosch TRZ 200 125TL.
    ECA termostatik 2 vana 50 TL
    Hepsi toplam peşin 1.575 TL yapıyor.
    Geriye sizin firmalarla bunlar dışındaki işlerle ilgili pazarlık yapma gücünüze kalıyor. 250 TL kolon diyorsunuz. 1.575+250= 1.825 TL.
    Azami bütçeniz 3.500 TL de işi bitirebilmek için firmalarla diğer işlere en fazla 1.600-1.700 TL ye pazarlık yapın o zaman. Oturun 1.500 TL den başlayarak pazarlık yapın. Sanırım en fazla ödemeyi düşündüğünüz 3.500 TL rakamına yaklaşacak ve siz fazla ödemekten kurtulacaksınız.
    Neden bütçenizi zorlayacaksınız ki?

• Baymak da yoğuşmalı ama performansı hakkında bilgim yok. 300 kişiye taktım demesi yeterince açıklamaz. Bir kombiyi piyasaya çıktıktan 1 yıl sonra almak daha cazip. Düzeltilecek sorunları varsa düzeltilir. Kaldı ki 4.081 TL teklif ucuz değil ki? Neden sorduğunuzu anlamadım? 3.750 TL ye pahalı olacak deyip, 4.081 TL Baymak üzerinde durmak mantıklı gelmedi bana.
    Oda termostatı 110 TL, termostatik vana 2 tane 25=50 TL, gaz alarmı 30 TL. Hepsi 200 TL olmuyor bile.
    Bakın diyelim ki Bosch Condense 2000W klasik yoğuşmalıyı kombitoptancisi.com dan almaya karar verdiniz. Fiyatı 1.350 TL ve gaz alarmı da hediye. Aynı Sİteden sorun yada bengikombi.com dan Bosch TRZ 200 oda termostatı 125 TL. 2 adet ECA termostatik vanayı kombiyi aldığınız Siteden 25 TL den isteyin, onu da göndersinler. Kombi.com da 25 TL deyin. Kısaca pazarlık yapın telefonda. Şimdi gelelim maliyete.
    Bosch kombi 1.350 + 50 TL kapıda kombi ücreti ödeme ve kombi kargosu= 1.400 TL (gaz alarmı içinde ücretsiz)
    Oda termostatı Bosch TRZ 200 125TL.
    ECA termostatik 2 vana 50 TL
    Hepsi toplam peşin 1.575 TL yapıyor.
    Geriye sizin firmalarla bunlar dışındaki işlerle ilgili pazarlık yapma gücünüze kalıyor. 250 TL kolon diyorsunuz. 1.575+250= 1.825 TL.
    Azami bütçeniz 3.500 TL de işi bitirebilmek için firmalarla diğer işlere en fazla 1.600-1.700 TL ye pazarlık yapın o zaman. Oturun 1.500 TL den başlayarak pazarlık yapın. Sanırım en fazla ödemeyi düşündüğünüz 3.500 TL rakamına yaklaşacak ve siz fazla ödemekten kurtulacaksınız.
    Neden bütçenizi zorlayacaksınız ki?

1600-1700 TL de 7.5 mtül ddplus petek , 2 adet krom havlupan , proje, sigorta, gaz açma, daire içi tesisat , kombi dolabı sizce bu fiyata dahil olur mu ? Kendi kanımca bu fiyata imkansız gibi duruyor.. Kafam iyice karıştı ay sonuna kadar taşıncam evime ama hala daha kafamda hangi kombiyi alıcağıma dair bir fikir oluşmadı . Fiyatlar ya çok düşük ya da çok yüksek.

• Kafanız karışmasın. İlk firma, Demirdöküm Plus petek koyacağı için tercih edin. Geriye kombi seçimi kalıyor. Aynı Firmaya;
    Bosch Classic Condense 2000 W kombi,
    Bosch TRZ 200 oda termostatı,
    ECA termostatik vana 2 adet,
    istiyorum. Yada Ferroli Domitech yerine Domicondense, buna uygun Ferroli modülasyonlu oda termostatı (oval) ve 2 adet termostatik vana olursa fiyat ne olur deyin. Fiyat 3.600-3.650 TL bandında ise bana göre iyi teklif olacaktır. Artık kolon için 250 TL vereceksiniz.
    Bu rakam da sizi zorlarsa Ferroli Domitech teklifini kabul edin. Yalnız oda termostatı ile termostatik vanayı eklesin teklifine.
    Yada bir önceki mesajdaki kombiyi siz alın, diğer işlere ilk Firma teklif versin. Bu teklif daha iyi olursa kombiyi Siteden alırsınız.
    Kolay gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sserin

Kafanız karışmasın. İlk firma, Demirdöküm Plus petek koyacağı için tercih edin. Geriye kombi seçimi kalıyor. Aynı Firmaya;
    Bosch Classic Condense 2000 W kombi,
    Bosch TRZ 200 oda termostatı,
    ECA termostatik vana 2 adet,
    istiyorum. Yada Ferroli Domitech yerine Domicondense, buna uygun Ferroli modülasyonlu oda termostatı (oval) ve 2 adet termostatik vana olursa fiyat ne olur deyin. Fiyat 3.600-3.650 TL bandında ise bana göre iyi teklif olacaktır. Artık kolon için 250 TL vereceksiniz.
    Bu rakam da sizi zorlarsa Ferroli Domitech teklifini kabul edin. Yalnız oda termostatı ile termostatik vanayı eklesin teklifine.
    Yada bir önceki mesajdaki kombiyi siz alın, diğer işlere ilk Firma teklif versin. Bu teklif daha iyi olursa kombiyi Siteden alırsınız.
    Kolay gelsin.

Yarın birde öyle teklif alıcam bakalım rakam kaça çıkacak ? Bilgilendirme için sağolun artık bu hafta sonuna kadar kesinleştirip alıcam kombiyi..

• Demirdöküm plus petek takacak Firmadan teklif alın.
    Bosch Condense 2000W
    Ferroli DOmicondense teklifi versin.
    Yada 3.360 TL lik Domitech teklifine oval oda termostatı,termostatik vana ve gaz alarmını da eklesin. Ferroli Domitech Kombi zaten ucuz yerde 1.130 TL. gaz alarmı dahil. 50 TL de eve teslim ve evde ödeme ücreti 1.180 TL.
    3.360 TL içinde Kombiye ne fiyat koymuş öğrenin. Gerekirse kombitoptancisi.com dan 1.130 TL ye kombiyi alacağınızı söyleyin. Ona yaptırmaya karar verdiğinizi söyleyin. Ama bazı koşullarınız olduğunu.
    Ona yaptırmakta kararlı olduğunuzu anlar ve fiyatın ciddi olduğunu öğrenirse biraz daha inecektir.
  • quote:

cevap yazacak kimse yok mu nerdesiniz arkadaşlar???ya teklif veren firma bilhassa baymak starbridge 24 kw de ısrarcı 300 tane taktım hiç şikayet gelmedi faturalar çok düşük turbo var falan diyo...ne yapacağımı şaşırdım valla başım ağrıyo offf ne zormuş ya.......

Yazdıklarınızı okudum. Secenekleri çoğaltırsanız işin içinden çıkamazsınız hangi ürüne alınamaz diyebilirizki. Size önerilenler ışığında tercihi siz yapın. Baymak alacaksanız brötje serisini düşünün zaten size önerilen cihazda bu seriye ait. Uygunsa satıcı öneriyorsa kefilse ürününe alın ozaman. Dediğim gibi şaşırmanıza ben şaşırmıyorum çünkü secenekleri çoğaltmışsınız bu şekilde işin içinden çıkamazsınız tesisatı radyatörü güzel kaliteli olanını dizayn edin cihazıda ilk düşündğünüzü alın. Fazla uzatmaya gerek yok.

• Üstad, arkadaşın mali bakımdan bütçesi sınırlı. 3.500 TL ye bitirebilir miyim hesabını yapıyor. Firmanın önerdiği model klasik yoğuşmalı (premix değil) olduğu gibi fiyatları 1.700 TL civarında. Bu fiyata biz 2-3 model premix yoğuşmalı önerebiliriz. Teklifi 4.100 TL. Üstelik takacağı petekler de 1. Firma gibi DD plus değil.
    Bu nedenle Baymak üzerinde durmayıp, 1. Firmadan başka uygun alternatifler üzerinde yoğunlaştık.
  • quote:

Üstad, arkadaşın mali bakımdan bütçesi sınırlı. 3.500 TL ye bitirebilir miyim hesabını yapıyor. Firmanın önerdiği model klasik yoğuşmalı (premix değil) olduğu gibi fiyatları 1.700 TL civarında. Bu fiyata biz 2-3 model premix yoğuşmalı önerebiliriz. Teklifi 4.100 TL. Üstelik takacağı petekler de 1. Firma gibi DD plus değil.
    Bu nedenle Baymak üzerinde durmayıp, 1. Firmadan başka uygun alternatifler üzerinde yoğunlaştık.

Anladım konuyu. Bence arkadaşımız öncelikle radyatör ve tesisat işini kaliteli yaptırmalı geriye kalanlada uygun cihazı almalı çünkü tesisat nerdeyse bina ömrüne eşit radyatörlerde gerekli bakımla birlikte 20 sene kullanılacak. Özellikle bu ikili kaliteli yaptırılmalı cihaz belli olmaz 5 yılda kullanılır 15 yılda. Zaten siz gerekli secenekleri sunmuşsunuz olmadı bütceyi biraz arttırması gerekiyor artık yapacak başka birşey yok. Kalitesiz olacağına biraz bütceyi aşmak en doğrusu olacak ilerde geri dönüşü olacak bir yatrıım.

• Biliyorum bu mesajımın üzerine yeniçeri ve sserin arkadaşlarım bana kızacaklar, o akdar öneri yaptık sen gittin ne aldın diyecekler:))) Şöyle bir durum oldu, kombinin monte edileceği yerde su gideri açık alana akmaktaydı ve duvarın delinmesi falan gerekiyordu, ve proje montaj vs masraflara 450 TL civarı bir ücret çıkardılar. Gelen mühendis yoğuşmalı kombiye gerek olmadığını zaten tesisat itibariyle yoğuşmayı tam yapamayacağını ısrarla belirtti. Isısan'dan evime daha önce Buderus kombim için bakıma gelen servisle de görüşerek evime yoğuşmalı kombinin gereği olmayacağını belirtti. yoğuşmalı kombinin masrafı projeyle ve evdeki tadilatla beraber 2000'e yaklaşıyordu, hatat geçiyordu. Ben de Bosch Hermetik kombi satın aldım 1050 TL'ye. Kombitoptancısının ustası geldi 150 TL'ye hem montajı yaptı, hem kalorifer peteklerinin sularını boşalttı hem de 3 tane peteğe 1'i termostatik olmak üzere vana taktı. Toplamda 200 TL'ye geldi maliyet. 1250 TL'ye kombi ve montaj artı 45 TL'ye R15 oda kumandası ile 1300 TL ortalamaya kombi satın almış oldum. Bu saba Isısan'ı aradım, öğlen işe gideceğimi, havanın da soğuk olduğunu dolayısıyla öğleden önce gelip açım işlemini yapabilip yapamayacaklarını sordum, 15 dakika içinde geldiler sağ olsunlar. Daha önce Buderus'la ilgili servislerde de sıkıntı yaşamamıştım hemen geliyorlardı, aynı servis olduğu için en azından içim rahat.

Gelelim kombiye Bosch Classic Plus aldım, ilk izlenimim çok iyi. Gayet şık ve compact bir görünümü var ayrıca çalıştığını hissetmiyorum diyebilirim. Sıcak su konforunda çok memnun kaldım, eski Buderus kombimde zannediyorum eskidiğinden sıcak su çok tazikli akmıyordu bunda çok başarılı. Isınma konusu da gayet yeterli hemen ısındı ev. Zaten evde sadece 3 petek çalıştırıyorum, dış cephe yalıtımı da var buna istinaden gaz tüketimi konusunda da faturam geldiğinde bilgi iletirim. Takitpeyim zaten ne kadar tüketim olduğu konusunda bir kaç güne kadar da bilgi ileteceğim. Yoğuşmalıya çok heveslenmiş ve sizi çok yormuştum ama evime gelen Isısan da dahil 4-5 ayrı mühendis yoğuşmalı kombinin uygun olmadığını söyleyince ve astarı da yüzünden pahalıya gelince Hermetiğe devam kararı aldım. İlk alımda 1000 TL kardayım, zannediyorum bunun geri dönüşü keşke yoğuşmalı alsaydım dedirtmeyecektir. Paylaşımalarınız ve emekleriniz için çok teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: gkngnr

Biliyorum bu mesajımın üzerine yeniçeri ve sserin arkadaşlarım bana kızacaklar, o akdar öneri yaptık sen gittin ne aldın diyecekler:))) Şöyle bir durum oldu, kombinin monte edileceği yerde su gideri açık alana akmaktaydı ve duvarın delinmesi falan gerekiyordu, ve proje montaj vs masraflara 450 TL civarı bir ücret çıkardılar. Gelen mühendis yoğuşmalı kombiye gerek olmadığını zaten tesisat itibariyle yoğuşmayı tam yapamayacağını ısrarla belirtti. Isısan'dan evime daha önce Buderus kombim için bakıma gelen servisle de görüşerek evime yoğuşmalı kombinin gereği olmayacağını belirtti. yoğuşmalı kombinin masrafı projeyle ve evdeki tadilatla beraber 2000'e yaklaşıyordu, hatat geçiyordu. Ben de Bosch Hermetik kombi satın aldım 1050 TL'ye. Kombitoptancısının ustası geldi 150 TL'ye hem montajı yaptı, hem kalorifer peteklerinin sularını boşalttı hem de 3 tane peteğe 1'i termostatik olmak üzere vana taktı. Toplamda 200 TL'ye geldi maliyet. 1250 TL'ye kombi ve montaj artı 45 TL'ye R15 oda kumandası ile 1300 TL ortalamaya kombi satın almış oldum. Bu saba Isısan'ı aradım, öğlen işe gideceğimi, havanın da soğuk olduğunu dolayısıyla öğleden önce gelip açım işlemini yapabilip yapamayacaklarını sordum, 15 dakika içinde geldiler sağ olsunlar. Daha önce Buderus'la ilgili servislerde de sıkıntı yaşamamıştım hemen geliyorlardı, aynı servis olduğu için en azından içim rahat.

Gelelim kombiye Bosch Classic Plus aldım, ilk izlenimim çok iyi. Gayet şık ve compact bir görünümü var ayrıca çalıştığını hissetmiyorum diyebilirim. Sıcak su konforunda çok memnun kaldım, eski Buderus kombimde zannediyorum eskidiğinden sıcak su çok tazikli akmıyordu bunda çok başarılı. Isınma konusu da gayet yeterli hemen ısındı ev. Zaten evde sadece 3 petek çalıştırıyorum, dış cephe yalıtımı da var buna istinaden gaz tüketimi konusunda da faturam geldiğinde bilgi iletirim. Takitpeyim zaten ne kadar tüketim olduğu konusunda bir kaç güne kadar da bilgi ileteceğim. Yoğuşmalıya çok heveslenmiş ve sizi çok yormuştum ama evime gelen Isısan da dahil 4-5 ayrı mühendis yoğuşmalı kombinin uygun olmadığını söyleyince ve astarı da yüzünden pahalıya gelince Hermetiğe devam kararı aldım. İlk alımda 1000 TL kardayım, zannediyorum bunun geri dönüşü keşke yoğuşmalı alsaydım dedirtmeyecektir. Paylaşımalarınız ve emekleriniz için çok teşekkür ederim.

Merhaba cihaz fena değil bende bosch düşünenlere zaten bu konvansiyonel cihazı tavsiye ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun kombitoptancısı satış kanalından memnunmusunuz forumda ilk yönlendiren kişiyim uzun araştırmalar sonunda kombi.com bykombi.com dogalgazmarket.com gibi buranında uygun olduğnu görmüş öyle tavsiye etmiştim. Zaten bütün arkadaşlara yine sesleniyorum bu yazdığım yerleri karşılaştırsınlar, bazı cihazlar bazı yerlerde çok ucuz, bir digerinde aksesuar veya kredili alma şansı oluyor, herkes şartlarına uygun olanı secmiş olur. Ayrıca daha ucuza satıldığını bilen varsa lütfen bizi bilgilendirsinler, kimse babamızın oğlu değil aynı hizmeti, aynı ürünü aynı kalitede daha ucuza yapıyorlarsa bilmemizde fayda var. Siz satış sonrası hizmet ve ilgi memnun kaldınızmı nasıldı, sonuçta bizler yönlendiriyoruz bu bilgiyide almamız faydalı olacaktır. Benim eksik gördüğüm şey oda termostatı, keşke biraz daha üste koyup dijital bir termostat alsaydınız daha iyi olacaktı. Mekanik cihazlar çok randımanlı çalışmıyor galiba çok şikayet var o konuda. Onun dışında ucuza mal etmeniz ve memnun olmanıza bende sevindim. İyi günlerde kullanın.

• quote:

Orijinalden alıntı: yeniceri

quote:

Biliyorum bu mesajımın üzerine yeniçeri ve sserin arkadaşlarım bana kızacaklar, o akdar öneri yaptık sen gittin ne aldın diyecekler:))) Şöyle bir durum oldu, kombinin monte edileceği yerde su gideri açık alana akmaktaydı ve duvarın delinmesi falan gerekiyordu, ve proje montaj vs masraflara 450 TL civarı bir ücret çıkardılar. Gelen mühendis yoğuşmalı kombiye gerek olmadığını zaten tesisat itibariyle yoğuşmayı tam yapamayacağını ısrarla belirtti. Isısan'dan evime daha önce Buderus kombim için bakıma gelen servisle de görüşerek evime yoğuşmalı kombinin gereği olmayacağını belirtti. yoğuşmalı kombinin masrafı projeyle ve evdeki tadilatla beraber 2000'e yaklaşıyordu, hatat geçiyordu. Ben de Bosch Hermetik kombi satın aldım 1050 TL'ye. Kombitoptancısının ustası geldi 150 TL'ye hem montajı yaptı, hem kalorifer peteklerinin sularını boşalttı hem de 3 tane peteğe 1'i termostatik olmak üzere vana taktı. Toplamda 200 TL'ye geldi maliyet. 1250 TL'ye kombi ve montaj artı 45 TL'ye R15 oda kumandası ile 1300 TL ortalamaya kombi satın almış oldum. Bu saba Isısan'ı aradım, öğlen işe gideceğimi, havanın da soğuk olduğunu dolayısıyla öğleden önce gelip açım işlemini yapabilip yapamayacaklarını sordum, 15 dakika içinde geldiler sağ olsunlar. Daha önce Buderus'la ilgili servislerde de sıkıntı yaşamamıştım hemen geliyorlardı, aynı servis olduğu için en azından içim rahat.

Merhaba cihaz fena değil bende bosch düşünenlere zaten bu konvansiyonel cihazı tavsiye ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun kombitoptancısı satış kanalından memnunmusunuz forumda ilk yönlendiren kişiyim uzun araştırmalar sonunda kombi.com bykombi.com dogalgazmarket.com gibi buranında uygun olduğnu görmüş öyle tavsiye etmiştim. Zaten bütün arkadaşlara yine sesleniyorum bu yazdığım yerleri karşılaştırsınlar, bazı cihazlar bazı yerlerde çok ucuz, bir digerinde aksesuar veya kredili alma şansı oluyor, herkes şartlarına uygun olanı secmiş olur. Ayrıca daha ucuza satıldığını bilen varsa lütfen bizi bilgilendirsinler, kimse babamızın oğlu değil aynı hizmeti, aynı ürünü aynı kalitede daha ucuza yapıyorlarsa bilmemizde fayda var. Siz satış sonrası hizmet ve ilgi memnun kaldınızmı nasıldı, sonuçta bizler yönlendiriyoruz bu bilgiyide almamız faydalı olacaktır. Benim eksik gördüğüm şey oda termostatı, keşke biraz daha üste koyup dijital bir termostat alsaydınız daha iyi olacaktı. Mekanik cihazlar çok randımanlı çalışmıyor galiba çok şikayet var o konuda. Onun dışında ucuza mal etmeniz ve memnun olmanıza bende sevindim. İyi günlerde kullanın.

Teşekkür ederim. Kombitoptancısı.com'u tercih etmiş olmamın sebebim hem fiyatı diğer firmalara göre uygun olması hem de evimin 2 cadde yanında olmasıydı:) Gittim, görüştüm, konuştum ve kombiyi satın aldım. Aynı anda montaj elemanının aracıyla evime geldim, montajı yapıldı ve yetkili servise bildirimi yapıldı. Satıştaki ekip gerçekten çok kibar ve yardımsever, özellikle Şahin Bey çok ilgiliydi. Ben şu an için hizmetlerinden memnun kaldım, ürün tertemiz kutusundan belgeleriyle çıktı anında faturası kesildi vs vs. Zaten artık kendileriyle bir işim kalmadı bundan sonrası Isısan'a kalmış durum. Bana çok yakın olduğu için memnun kaldım, artı bir de gaz alarm cihazı ve radatörlerin havasını almaya yarayan anahtardan hediye ettiler (ihtiyacım vardı buna). Fiyatları araştırın, eğer uygunsa kombitoptancısını tavsiye ediyorum. Kombiye gelince şu ana kadarki izlenimim iyi yönde.

• quote:

quote:

quote:

Teşekkür ederim. Kombitoptancısı.com'u tercih etmiş olmamın sebebim hem fiyatı diğer firmalara göre uygun olması hem de evimin 2 cadde yanında olmasıydı:) Gittim, görüştüm, konuştum ve kombiyi satın aldım. Aynı anda montaj elemanının aracıyla evime geldim, montajı yapıldı ve yetkili servise bildirimi yapıldı. Satıştaki ekip gerçekten çok kibar ve yardımsever, özellikle Şahin Bey çok ilgiliydi. Ben şu an için hizmetlerinden memnun kaldım, ürün tertemiz kutusundan belgeleriyle çıktı anında faturası kesildi vs vs. Zaten artık kendileriyle bir işim kalmadı bundan sonrası Isısan'a kalmış durum. Bana çok yakın olduğu için memnun kaldım, artı bir de gaz alarm cihazı ve radatörlerin havasını almaya yarayan anahtardan hediye ettiler (ihtiyacım vardı buna). Fiyatları araştırın, eğer uygunsa kombitoptancısını tavsiye ediyorum. Kombiye gelince şu ana kadarki izlenimim iyi yönde.

Hayırlı olsun. Bu konudaki ilerde kullanıcı deneyimlerinizi de aktarırsanız arkadaşlara iyi olacaktır. Sanırım baştan beri en fazla bu Siteyi önerenlerdenim. Sorunsuz alış veriş yapıp, kombiden memnun kalmanız daha önemli. Yoğuşma gideri nedense problem olarak görülüyor. Aslında er-geç bu tarz bir sistem kurulacak. Baştan uygulansa daha iyi olurdu.
    Bosch'un yoğuşmasızda da çok sessiz olduğunu biliyordum. Ancak sizin doğrudan belirtmeniz daha iyi oldu tabi.
    İyi günlerde kullanın.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hayırlı olsun. Bu konudaki ilerde kullanıcı deneyimlerinizi de aktarırsanız arkadaşlara iyi olacaktır. Sanırım baştan beri en fazla bu Siteyi önerenlerdenim. Sorunsuz alış veriş yapıp, kombiden memnun kalmanız daha önemli. Yoğuşma gideri nedense problem olarak görülüyor. Aslında er-geç bu tarz bir sistem kurulacak. Baştan uygulansa daha iyi olurdu.
    Bosch'un yoğuşmasızda da çok sessiz olduğunu biliyordum. Ancak sizin doğrudan belirtmeniz daha iyi oldu tabi.
    İyi günlerde kullanın.

Teşekkür ederim öncelikle. Kombitoptancısı bana Viessman cihaz önerdi öncelikli, sonrasında da Vaillant önerdi ancak ikisi de 1380 TL idi. Madem ki yoğuşmalı almıyorum, madem ki hermetik alıyorum o kadar çok para vermenin anlamı olmadığını düşünüyorum. Hermetik bir Viessman kombi, hermetik bir Bosch kombiden ilk alımda olan 300 TL'lik fiyat farkını tasarruf yoluyla kapatabileceğini hiç sanmıyorum. Dolayısıyla madem hermetik alıyorum hem kaliteli hem uygun olsun istedim Bosch Classic Plus da gayet makul geldi ki kombinin Tekzen fiyatı 1229 TL http://www.tekzen.com.tr/newsite/prd-812373001-bosch_classic_plus_hermetik_kombi_2.aspx , kombitopntacısında 1070 TL http://www.kombitoptancisi.com/default.asp?syf=detay&kate=HERMETİK KOMBİLER&altkat=BOSCH HERMETİK&marka=&urid=237&urun=BOSCH CLASSİC PLUS 20.000. Bakalım ileride ne olacak, tecrübelerimi paylaşırım mutlaka.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gkngnr -- 10 Mart 2011; 20:48:29 >

• Bu arada bykombi ve kombice firmalarında da 1100 TL bilginize arkadaşlar.
  • Yeniceri ve serin arkadaşlar öncelikle gerçekten bilinçli yönde bizlere bilgilendirdiğiniz için teşekkürler. Az önce kombi ve tesisatımı satın aldım ama hiç aklımdan geçmeyen bir kombiyi aldım :)
    ECA confeo plus
    DDplus radyatör
    2 adet termostatik vana
    2 adet krom havlupan
    Gaz alarm cihazı ve selanoid
    Kombi Dolabı
    ECA Vanalar
    Kolon Tesisat
    Daire içi tesisat
    Diğer Tüm işlemler dahil : 3500 TL bence iyi bir fiyat olduğunu düşünüyorum . dehşet bir pazarlık yaptık valla :)
  • Radyatör 6 mtül onu yazmayı unutmuşum
  • quote:

Yeniceri ve serin arkadaşlar öncelikle gerçekten bilinçli yönde bizlere bilgilendirdiğiniz için teşekkürler. Az önce kombi ve tesisatımı satın aldım ama hiç aklımdan geçmeyen bir kombiyi aldım :)
    ECA confeo plus
    DDplus radyatör
    2 adet termostatik vana
    2 adet krom havlupan
    Gaz alarm cihazı ve selanoid
    Kombi Dolabı
    ECA Vanalar
    Kolon Tesisat
    Daire içi tesisat
    Diğer Tüm işlemler dahil : 3500 TL bence iyi bir fiyat olduğunu düşünüyorum . dehşet bir pazarlık yaptık valla :)

Ben de yeniçeri gibi bazen burda suya yazdığımı düşünmeye başladım. Neyse hayırlısı olsun.
    Yalnız sizden birşey isteyeceğim; ECA Confeo Proteus ve Plus konusunda çok yoğun şekilde sıcak suyun ani soğuması ve sonra kaynaması şikayeti var. Bu sizin sistemde de olacak mı? Onu belirtirseniz arkadaşlar için çok yararlı olacaktır.

Su soğuma şikayetleri vb

• hayırlısı olsun sayın masrabaha ...

sserin nin dediği gibi kullanım deneyimlerini paylaşmanı merakla bekliyorum ...

(seçimlerim premix ama) eca confeo premix s ile bosch classic condens arasında kalmıs durumundayım ...

kullananlarla irtibata geçip bilgi toplamay çalısıyorum ...
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.