Şimdi Ara

Kombi ve Tesisat Öneri-eski- (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.287
Cevap
16
Favori
377.709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yeniceri -- 25 Haziran 2012; 18:48:04 >
  • @.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yeniceri -- 25 Haziran 2012; 18:48:30 >
  • [.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yeniceri -- 25 Haziran 2012; 18:48:51 >
  • [.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yeniceri -- 25 Haziran 2012; 18:49:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: peacemaker

arkadaşlar 78 m2 1 oda 1 salon evim var aslında acelem yok ama şimdiden uygun bir kombi bulursam almayı düşüyorum hermatik olmak zorunda kombi çünkü balkona koyduracağım ekonomik bir kombi tavsiyesi istiyorum.
    benim baktığım demirdöküm nevaydı ama baya bir şikayet var sanki almaya karar verince farkettim şimdilik askıya aldım

Şimdiden tşkler.

Aceleniz yoksa yaz aylarını bekleyiniz. O tarihlerde uygun fiyata bulma şansınız daha yüksektir. Kampanyalarla birlikte yeni ürünler çıkmadan bir önceki modeli elinden çıkarmaya çalışan siteler-firmalar olacaktır. Bir kombiyi 10 sene kullanmayı düşündüğümüze göre 1 yıl önceki modeli eski olarak kabul etmek doğru olmaz. ŞİKAYETLER bölümünde fazla yer almadıysa tercih edilebilir. Kombinin az arıza çıkarmasının yanı sıra satış sonrası desteğin yeterli olması son derece önemlidir. Şikayetler bölümünde arızalarla birlikte servislerin umursamazlığı da sıkça şikayet konusu yapılmaktadır. Bunları dikkatle okuyun ve ona göre karar verin.
    Değinmek istediğim bir diğer konu da; artık burada görüş soran arkadaşlarımızın ŞİKAYETLER bölümünü dikkatle okumaya başlamış olmaları. Bu son derece bilinçli bir tüketici davranışıdır. Bazılarının daha önce takıntı halinde düşündüğü modellerden vaz geçmeleri bunun göstergesidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sserin -- 8 Şubat 2011; 12:45:07 >

• quote:

Orijinalden alıntı: yeniceri

@sserin Bosch cihazları inceledim sizin söylediğiniz gibi yazıyor ama o bilgide bir yanlışlık olması gerekiyor orda 22 kw cihaz için yazıyor ama büyük ihtimalle baskı hatası var ve o değerler 28kw ürüne ait benim notlarımda 22kw için 2.10m3 yazıyor ama bu bilgiy nerden aldığımı hatırlayamadım ortada bir yanlışlık var iki cihaz arasında fark tam tersi yönde olması gerekiyor.

Sayın yeniçeri, bence de daha az tüketmesi gerekiyor. Ancak bunlar RESMİ SİTESİNDEKİ VERİLER. Diğer sitelerde çok değişik rakamları bulabilirsiniz. Hatta aynı marka-model kombi için, ısıl kapasiteyi bile farklı siteler değişik yazıyorlar.
    Tüketicinin "condense yerine, yeni premix sistem kombi almaktan temel beklentisi" az yakıt parası ödemek. Bunun dışında sessiz, problem çıkarmayan cihazları zaten araştırınca bulurlar. Başka özelliklerle fazla ilgilenmezler. Bu nedenle "premix cihaz daha az ısıl kapasitede, daha fazla kapasitedeki condense cihazdan fazla yakar dersen", kim almaya yanaşır? Bence Bosch'un bir elemanı burayı izliyorsa konuyu çözebilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: integral27

immergas star
    alırsan hem tasarruf edersin hemde rahat edersin
    bosch, eca, ariston, demirdöküm, max gaz tüketimi 2.5mküp iken immergasda max 1.9-2.1 arası bence tereddüt yaşama

quote:

Orijinalden alıntı: xelon

Arkadaşlar, yeni ev aldık ve ilk biz oturacağız. Sitede oturum çok az. Daire ara kat ve alt-üst-sağ-sol daireler boş. Dış cephe'de ytong kullanılmış, detayını bilmiyorum ama ısı yalıtımına dikkat ettiklerini söylüyorlar. Pencereler ısıcam konfor ve boyları 1.65m. Daire Doğu cephe. Kombi konulacak yerin altında kolektör bulunuyor. Oksijen bariyerli boru kullanılmış mı bilmiyorum. Odaların m2 ve petek uzunlukları şunlar:

Salon: 26.00m2 (1.20m)
    Mutfak: 8.40m2 (0.50m)
    Oda: 10.50m2 (0.50m)
    Ebeveyn: 19.50m2 (0.50m)
    Banyo: 4.50m2 (0.50m - Havlupan)
    Banyo: 2.50m2 (0.50m - Havlupan)
    Antre: 3.00m2
    Koridor: 5.00m2

Net 79.40m2 (Brüt 115m2) ve toplam petek boyu 3.70m.

Forumu inceledim ve genellikle veissmann, vaillant ve buderus önerilmiş. Buderus'un ön paneli biraz eski gibi geldi, Vaillant içinde servis şikayetleri almış yürümüş. Siz hangi kombiyi önerirsiniz? (Bütçe en fazla 2500TL)

Sadece reklam amaçlı yazmadıysanız, aşağıdaki İmmergas şikayetlerine bakın. Mazisi eski olsa da daha yeni yeni tüketiciler arasında adını duyurmaya çalışan bu markanın ne servisine ulaşabiliyorlar, ne de parçasını bulabiliyorlar. Bu soğuk kış günlerinde kombinin çalışmamasını bilen bilir.

İMMERGAS KOMBİ ŞİKAYETLERİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sserin -- 9 Şubat 2011; 15:41:24 >

• çok sağol ekonomik derken doğru tahmin etmişsin 1000-TL altı demek istedim ev 78 m2 toplam 5-6 mt. civarı 5 petek olacak (havlupan dahil)
  • [r

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yeniceri -- 25 Haziran 2012; 18:49:42 >
  • [.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yeniceri -- 25 Haziran 2012; 18:50:01 >
  • çok tşkler yeniçeri o zaman cokda pinti olmamak lazım ferroliyi alayım oda termostatıda almak istiyorum balkona koyduracağım için daha iyi olur hemde rahatlık (ama sen hiç bir fark yok diyorsan airfeli alayım sonucta para kolay kazanılmıyor)
  • [.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yeniceri -- 25 Haziran 2012; 18:50:25 >
  • vaillant markasını öneririm 7 senedir kullanıyorum bir sorunla karşılaşmadık.
    sadece senelik bakımı yapılıyor.
  • airfeldeki oda termostatını anlayamadım nasıl on off ?
  • Peki üstad Eca Confeo Plus yada Viessman Vitopend 100 modelleride fiyatları 1150-1350 arasında değişen 2 model ne dersiniz yani durum şöyle ev 75 m2 6 mt petek uzunluğu var, mantolama var, plastik boru kullanılmış,
    Kombi Seçenekleri ;

Buderus 052 1700
    Buderus 062 1900
    Eca Confeo Plus 1250
    Viessman Vitopend 100 - 1450 Tl'dir.

Buderus 062 için 1900 tl vermek eğer verdiğim paranın karşılığını alacaksam problem değil, Asıl problem aradaki fiyat farkına değermi arkadaşlar ??

Dostum bu aralar euro yükselmesinden dolayı fiyatlar uçmuş u52 yi 1400 tl ye bir kaç arkadaşım almıştı şimdi çok yükselmiş ne desem bilmiyorum istersiniz 1200 tl fiyatıyla ferroli domitech düşünebilirsiniz aynı işi görecektir. Konvansiyonel kombi için bu fiyatlar çok yüksek ferroli düşünmenizi isteyeceğim.
  • [.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yeniceri -- 25 Haziran 2012; 18:50:50 >
  • Bizim kombi doğsan/unisec mi ney öyle bir marka. Bu kombi yaklaşık 5 yıldır kullanılıyor. Çalışınca traktör sesine yakın bir ses çıkarıyor. Bu kombi nasıl, Ömrü varmı yaşayabileceğimiz sorunlar nelerdir. Yanıtlarınız için şimdiden teşekkürler.
  • [.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yeniceri -- 25 Haziran 2012; 18:51:23 >
  • [.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yeniceri -- 25 Haziran 2012; 18:51:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yeniceri

quote:

Orijinalden alıntı: cetiz

Peki üstad Eca Confeo Plus yada Viessman Vitopend 100 modelleride fiyatları 1150-1350 arasında değişen 2 model ne dersiniz yani durum şöyle ev 75 m2 6 mt petek uzunluğu var, mantolama var, plastik boru kullanılmış,
    Kombi Seçenekleri ;

Buderus 052 1700
    Buderus 062 1900
    Eca Confeo Plus 1250
    Viessman Vitopend 100 - 1450 Tl'dir.

Buderus 062 için 1900 tl vermek eğer verdiğim paranın karşılığını alacaksam problem değil, Asıl problem aradaki fiyat farkına değermi arkadaşlar ??

Dostum bu aralar euro yükselmesinden dolayı fiyatlar uçmuş u52 yi 1400 tl ye bir kaç arkadaşım almıştı şimdi çok yükselmiş ne desem bilmiyorum istersiniz 1200 tl fiyatıyla ferroli domitech düşünebilirsiniz aynı işi görecektir. Konvansiyonel kombi için bu fiyatlar çok yüksek ferroli düşünmenizi isteyeceğim.

ECA CONFEO PLUS için aşağıdaki linki,
    ECA
    Viessman Vitopend 100 için aşağıdaki linki,
    VİESSMAN
    ve Forumdaki aşağıdaki sayfaları,
    DH VİESSMAN
    DH ECA deejay ve devamı

okumadan karar vermeyin.
    Tercihleriniz içine (CONDENSE YOĞUŞMALI)Buderus GB012 yi de ekleyin. Fiyatı 1.700 civarında. Aşağıdaki Forum linkindeki 012 kullanıcı görüşlerini okuyun.
    012 KULLANANLAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sserin -- 8 Şubat 2011; 16:41:08 >

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.