Şimdi Ara

KOMBİ ve TESİSAT ÖNERİ SAYFASI [ANA KONU] (1604. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: airman_mg , mehce , mehce Daha Az
3 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 8 Misafir (1 Mobil) - 8 Masaüstü3 Mobil
5 sn
32.122
Cevap
576
Favori
1.342.889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
91 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
42. Sırada  bugün en iyi #6
Sayfa: önceki 16021603160416051606
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Şimdi baymaktan çıktım ev net 105-110 metrekare civarı müşteri temsikcisi Pro dedi farklı modelleri Çar mı bilmiyorum muhtelemelen ucuz olandır.baymak LUNA için nakit 30000 dedi bir de Ocak boruları da değişecekmiş.o ekstra.eski kombi indirimi vs değişim işlemi dahil tek çekim 32 nakit 30 bin dedi.ocağa da 1000 lira falan tutarmış.yatın takarız kullanmaya başlarsınız sonra ihdaş gelip kontrol eder garanti ondan sonra başlar dediler.vaillant sanırım garantiyi de hemen başlatıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AnsenAnsen A kullanıcısına yanıt

Evet Vaillant garantiyi hemen başlatıyor çünkü servis kombiyi takıyor. Her ikisinde igdaş daha sonra eve gelecekse ikiside aynı kapıya çıkıyor

Baymak luna tec montajından sonra, igdaş evinize gelecek. Siz igdaşın geleceği saati bildikten sonra önceden mesela bir gün öncesinde Baymak'ı arayıp garantiyi başlatmak için igdaş sonrası bir saate randevu alabilirsiniz

Önce igdaş gelir onaylar, daha sonra Aynı gün Baymak yetkili servis evinize gelip garantiyi başlatır

Önemli olan igdaşın eve geleceği saat. Kendiniz bir telefonla halledersiniz

30000 lira nakit anahtar teslim herşey dahil Baymak luna tec 5 yıl garanti çok iyi fiyat almışsınız

Gerçekten kaliteli bir kombi. Öneririm

Hatta 5500 lira verip garantiyi uzatabilirsiniz +8yıl +10yıl garantili yaptırırsınız

Uzun yıllar kombiniz garantili olur, pompa da bozulsa, genleşme tankı da delinse ücretsiz değiştirirsiniz

• Hocam iyi günler. daha öncede size danışmıştım. DD nitromix ile Baymak duotech 24 kw arasında kararsız kaldım. hangisini tercih etmeliyim?

• rusth cohle R kullanıcısına yanıt

İki kombiyi de öneririm. Yaşadığınız bölgede iki markanın servisini araştırın. Eve yakın servis avantajdır

• Teşekkür ederim.

• merhaba ;

Afyon bölgesinde 3+1 dükkan üstü çok güneş görmeyen yalıtımı güzel inşatı tamamlanmak üzere olan yerden ısıtmalı bir daire satın aldım.Ev süpürülebilir alan net 129 m2 balkonları düşersek 112 m2 net ısıtılacak alan kalıyor balkondada yerden ısıtma var fakat kollekterden kapatırım . kaç metre boru gittiğine dair bilgim yok 12 li kollektör mevcut borularda 4-5 parmak arayla odalara yayılacak şekilde sık bir şekilde döşenmiş gibiydi . Evi kısaca anlatabildiysem asıl soru şimdi başlıyor araştırmaların sonucundan fiyat perfonmans acısından baymak duatec kombi almaya karar verdim fakat giriş kat olması sebebiyle 24 kw mi yoksa 30 kw mı alsam bu konuda kararsızım :( bu konuda fikri bilgisi olanlara şimdiden teşekkürler .

• disintegration kullanıcısına yanıt

Teşekkürler sayenizde bir çok şey öğrendim fikir sahibi oldum.vaillant da, baymak da kombiyi çalıştırıp igdaş sonrası garanti başlatıyormuş.igdaş gelene kadar kullanılmasında sakınca yokmuş.bize keşif ve montaj için gelenler yetkili satış noktalarının elemanıymış.bu konuda dün gelen arkadaş eksik bilgilendirmiş.vaillant satışı sadece yetkili satış noktalarından yapıyormuş gelen elemanlar montajı yapıp mail-order ile ödeme alıyorlarmış.istanbul için igdaş 1 hafta 10 gün de gelirler dediler, onlar geleceği zaman satışı ve kurulumu yapan yetkili bayinin görevlisi de gelecekmiş öyle söylediler.pro 236 5/3 için de tek çekim güzel bir fiyat verdiler montaj vs dahil Ocak borusu da değişecekmiş.iş bankasının da kart kampanyasından biraz daha puan gelirse Vaillant biraz daha iyi bir seçim olacak gibi.eşim vaillant ile devam edelim istiyor.ben baymağa da yakındım çünkü işlemler aynı şekildeymiş.tekrardan ben size çok teşekkür ederim çok yardımınız dokundu.

• Bir de benim gibi 16-17 yıl önce kombi taktırıp şuan ilk kez değişim yapacak arkadaşlar için filtreler, yoğuşma için ekstra çıkışlar Ocak borusu metalse onun değişimi vs de gerekiyormuş sadece değişiklik bildirimi değil.bu karın hepsini montaja gelen yetkili bayinin elemanları yapıyormuş.en azından İstanbul için böyle bir bilgi paylaştılar benimle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnsenAnsen -- 30 Ocak 2025; 15:5:31 >
  • adrentos A kullanıcısına yanıt

Merhaba

24kW alabilirsiniz. 30kW alsanız da hiçbir sıkıntı olmaz

Zaten fiyat farkı çok az. Proje de çizilecek

Tercih sizin

• AnsenAnsen A kullanıcısına yanıt

Rica ederim

• Merhabalar kolay gelsin. Bizim evdeki petekler ventilli ve termostatik vanaları bozulmuş, bunlara uygun sadece aç kapa yapabileceğimiz vana başlığı var mı acaba? Termostatik olan yerler yeterli zaten bunları ya tam açıyoruz ya da kapalı durduruyoruz. Sadece kapalı ya da sadece açıkta durdurabilen bir şey de olabilir. Uygun yoldan bir çözüm arıyorum da. Şimdiden teşekkürler.

KOMBİ ve TESİSAT ÖNERİ  SAYFASI [ANA KONU]

KOMBİ ve TESİSAT ÖNERİ  SAYFASI [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seeder -- 31 Ocak 2025; 8:19:47 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Selamlar. Evimdeki kombi bozuldu. Evim 120 M2 civarında. Karasal Bir iklimde yaşıyorum ama evim ısı yalıtımlı . Tam Yoğuşmalı marka olarak Eca düşünüyorum. Hangi modelini önerirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi h_k_yavuz -- 31 Ocak 2025; 10:34:55 >
  • izzet43 kullanıcısına yanıt

Eski kombiyi verdim 23.000 tl de ayriyetten ödedim herşey dahil

Cevabınız için teşşekür ederim

Kombideki 2-3 bin liralık fiyat farkı çok önemli değil fakat danıştığım 2-3 gaz firması 30 kw takarsın %25 daha fazla takarsın gibi yorumlarda bulununca kafam çok karıştı .

• h_k_yavuz H kullanıcısına yanıt

Eca proteus premix 24kW

• adrentos A kullanıcısına yanıt

yalan söylüyorlar bir de oran vermişler Allah ıslah etsin

uzun bir cevap yazardım ama değmez

sen şunu bil yeterli: 24kW ile 30kW arasında kayda değer yakıt tüketimi olmaz. artık her premix yoğ kombi geniş aralıkta modülasyon yapıyor

• Harvell H kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun, güzel günlerde kullanılsın inşallah.

• Merhaba yeni ev alacagim fakat kollektorler takilmamis. Kollektore takilacak borularin hepsi kirmizi boru olarak cekilmis bunun hangisi gidis hangisi donus nasil anlayacagim ya da rastgele takilsa sorun olur mu?

• strand kullanıcısına yanıt
    Tabiki sorun su devir daim etmez yani ısınmaz , ama çok zor değil takacak kişi halleder

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Hocam, merhabalar…İzmir de oturuyorum, 150 m2 net evim. 13 yıldır Viessmann vitodens yoğuşmalı kombi kullanıyorum. Son 2 yıldır genleşme tankı, esanjör vs arızaları arttı. Yüksek verim alacağım önereceğiniz kombi marka modeli tavsiyeniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jcovanni -- 6 Şubat 2025; 10:44:16 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 16021603160416051606
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.