BUDERUS LOGAMAX GB122İ.2 Ankara Kombi Pazarıyoutube Ankarada kombi tesisat proje gibi işlerinizde yardıma ihtiyaciniz var ise arayarak yada videolarimizin altına yorum ekleyebilirsiniz.
ankara ici ücretsiz kesifimiz vardır vatsap telegram gibi kanallardan resim video gibi iletiler göndererek fiyat ve teklif alabilirsiniz
05077304829 05077304829
youtube kanalimiza lutfen abone olmayi unutmayiniz.
hangi kombi alınır?
en iyi yoğuşmalı kombi markaları
2025 kombi tavsiyesi.
en iyi kombi hangisi
en iyi kombi markası.
en az yakan kombi
Ankara'da tutulan kombiler.
parçası ucuz az yakan kombi
tesisat proje
peteğim ısınmıyor.
Kombi fiyatları.
kombi seçimi.
kombi önerileri kombi tavsiyeleri.
en ucuz kombi fiyatlari.
en uzun ömürlü kombiler.
kombi resetleme
kombim su eksiltiyor
kombiye su basma
kombi bakımı temizlemesi
kombi filitre temizlemesi
ankara dogalgaz KOMBİ
en az yakan tasarruflu kombiler
kombi fiyatlari
kombi ömrü
hangi kombiyi almaliyim
kombi tavsiyeleri
kombide olması gereken özellikler
iyi bir kombi seçimi nasil yapilir
en çok garantili kombiler
ek garantili kombiler
dikey baca kombiler
bacali kombiler
hermetik kombi
en ideal kombi fiyatlari
Tüm sorunlarınızda kombi ihtiyacınızda kombi almak degistirmek istediğinizde lutfen bizimle iletişime geçiniz 05077304829 https://www.youtube.com/watch?v=Ih5uLMFoE1Y |
KOMBİ ve TESİSAT ÖNERİ SAYFASI [ANA KONU] (1606. sayfa)
-
-
Hocam, eca maksimum +3 yıl yapıyormuş, geçen yıl +5 yapıyorlarmış. bu yıl +3 düşürmüşler. 9500 tl fiyat….Baymak ise +5 yıl yapıyormuş 9900 tl ye (6-10 arasındaki yıllık periyodik bakımlarda içinde, ücretsizmiş)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Baymak luna tec 5 yıl garanti
Ekstra 5 yıl garanti 9900 lira
Toplamda 10 yıl garanti
Baymak luna tec 24000lira, Eca proteus premix 30000 lira satış fiyatı
Baymak luna tec ortalama 34000 liraya 10 yıl garantili olacak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam, luna tec in hidrolik iç kısmı metal (pirinç) mi ? Benim ev için 150 m2 (net) 30 kW önerdi bayi, eski kombi sökümü, proje (izmirgaz onayı vs) 34000 nakit fiyat aldım. (Ek garanti hariç)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jcovanni -- 7 Şubat 2025; 14:21:11 >
Ben kompozit bloklu kombi önermemeye çalışıyorum
Luna tec'in hidroblok grubu pirinç
Teşekkürler, hocam
Baymak luna tec internet fiyatı ortalama 24000 lira
Kombi 5 yıl garanti
+5yıl ekstra garanti 9900lira
Ortalama 34-35000 liraya 10 yıl garantili kombi olacak
Şu koşullarda Baymak luna tec bence avantajlı
Komponent kalitesini anlatmaya gerek yok harika bir cihaz
İyi günler. Doğalgazlı şofbeni değiştireceğim ama hangi marka için yorumlara baksam hepsinde şikayet var. Hangisini önerirsiniz acaba açıkçası benim hiç fikrim yok.
Kütahya gibi kışın soğuk olan yerde 135 m² yerden ısıtma ev, Yeni yapı hangi kombileri tavsiye ederseniz
bu konunun ilk sayfasındaki kombileri öneririm
-
baymakBaymak Şofben - Şofbenler - Su ısıtıcıları | BAYMAKhttps://www.baymak.com.tr/urunler/su-isiticilari/sofbenler/baymak-bh-14-sofben
https://eca.com.tr/e-c-a-sofben-2
www.demirdokum.com.trDemirDöküm Hermetik Şofben - Yüksek sıcak su konforu ve çevre dostu - Demir Dökümhttps://www.demirdokum.com.tr/urunler/demirdokum-hermetik-sofben-35137.html
-
İlk sayfada bilgiler demodedir diye düşünüp bakmamıştım bile hiç teşekkür ederim. 3 yıl garanti üzücü ama baymak okay galiba. Kararımı ondan yana verdim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kgmu -- 8 Şubat 2025; 14:28:56 >
Ankara Kombi PazarıyoutubeAnkarada kombi tesisat proje gibi işlerinizde yardıma ihtiyaciniz var ise arayarak yada videolarimizin altına yorum ekleyebilirsiniz. ankara ici ücretsiz kesifimiz vardır vatsap telegram gibi kanallardan resim video gibi iletiler göndererek fiyat ve teklif alabilirsiniz 05077304829 05077304829 youtube kanalimiza lutfen abone olmayi unutmayiniz. hangi kombi alınır? en iyi yoğuşmalı kombi markaları 2025 kombi tavsiyesi. en iyi kombi hangisi en iyi kombi markası. en az yakan kombi Ankara'da tutulan kombiler. parçası ucuz az yakan kombi tesisat proje peteğim ısınmıyor. Kombi fiyatları. kombi seçimi. kombi önerileri kombi tavsiyeleri. en ucuz kombi fiyatlari. en uzun ömürlü kombiler. kombi resetleme kombim su eksiltiyor kombiye su basma kombi bakımı temizlemesi kombi filitre temizlemesi ankara dogalgaz KOMBİ en az yakan tasarruflu kombiler kombi fiyatlari kombi ömrü hangi kombiyi almaliyim kombi tavsiyeleri kombide olması gereken özellikler iyi bir kombi seçimi nasil yapilir en çok garantili kombiler ek garantili kombiler dikey baca kombiler bacali kombiler hermetik kombi en ideal kombi fiyatlari Tüm sorunlarınızda kombi ihtiyacınızda kombi almak degistirmek istediğinizde lutfen bizimle iletişime geçiniz 05077304829https://www.youtube.com/watch?v=Lmlf0MAf_FY
-
Selamlar üstadım Balıkesir 3.kat alt katta oturulmuyor üstte çatı var. 2013 kasımdan bu yana oturduğum ev 3+1 net 90 m2 baymak lambet 24 fi
kullanıyorum 2 yıl önce kart tamir gördü. Geçen kasımda kalorifer arıza yaptı sıcak su çalışıyordu servis bazı parçaları değişimini yaparak tekrar kaloriferi çalıştırdı. Fakat o günden beri basınç kendi kendine 3 lere kadar çıkıp tahliye yapıyor sonra 1,2 lere düşüyor. Banyo sırasında su soğuyup tekrar sıcak veriyor. Sıcak su 45 dereceye ayarlı ama ekranda 65 derecelere çıktığını gördüm. Tamir mi ettireyim değiştireyim mi bilemedim. Sizce kombi ömrünü tamamlamış mıdır.Masraf etmeye değer mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Merhaba
10 yıllık ve çift eşanjörlü Baymak kombiyi bence değiştirmeyin
Yeni nesil premix yoğ kombiler daha hassas kombiler ve parçaları daha pahalı
Kombiniz 20 yıllık olsa neyse. Ucuza tamir ettirirsiniz
Yarın bir gün fanı bozulsa, pompası bozulsa daha ucuza parçaları değiştirirsiniz
Kombiniz ekmeğini daha yemedi. Ya Baymak servisini çağırın veya bölgenizde varsa iyi bir kombi ustası bulun tamir ettirin
Ayrıca Genleşme tankına makineyle 1 bar hava bastırın bunu özellikle isteyin bisiklet pompasıyla değil makine ile hava bastırın
Sizin kombi ikinci elde temizi peynir ekmek gibi gidiyor
Tamir ettirdikten sonra her yıl bakımlarını düzenli yaptırın. Bakımlarda ana eşanjör ve plakalı eşanjörü porçöz ile temizletin. Genleşme tankına yukarda yazdığım gibi hava bastırın
Uzun yıllar sorunsuz kullanırsınız
Bakımlarını aksatmayın bu konu önemli
@disintegration hocam. 120m2 3+1 ev için toplam petek metrajı önerin var mıdır?
-
Merhaba kombi bakımında eşanjör temizliğini ücretli yapıyorlar.
Teşekkürler. ECA bu 2 kombinin farki nedir..fiyatta 8 bin var
https://www.akakce.com/kombi/en-ucuz-e-c-a-citius-premix-24-kw-hermetik-fiyati,583012978.html
www.akakce.comJust a moment...https://www.akakce.com/kombi/en-ucuz-e-c-a-proteus-premix-24-hm-hermetik-fiyati,92600712.html
-
Citius: alaşımlı premix eşanjör, kompozit plastik hidroblok grubu
Proteus: paslanmaz çelik premix eşanjör, pirinç hidroblok grubu
Hepsini bir arada yapan dürüst ustalar var
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X