merhaba mevcut Viessmann kombinizin modeli nedir? kaç kW? etiketi veya barkodunun resmini atar mısınız? İzmir'in neresindesiniz? sadece kombi için bütçe ne kadar? (montaj, izmirgaz bildirim hariç) |
KOMBİ ve TESİSAT ÖNERİ SAYFASI [ANA KONU] (1605. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
-
-
Vaillant eco tec pro 286-5-3
https://www.akakce.com/kombi/en-ucuz-vaillant-ecotec-pro-vuw-286-5-3-hermetik-fiyati,3326785.html
ama kombinin altındaki borular yamuk yumuk. yeni kombinize daha düzgün bir montaj yaptırın
plastik vana ve filtre takacaklar. önermiyorum. metal ve tam geçişli vana ile filtreler öneriyorum
eca mavi küresel vana ve eca tam geçişli demir filtre öneririm. gıda çarşısında alabilirsiniz
-
Merhaba kollektor horularinda Kalde Hot&Cold Water Pert yazmasi oksijen bariyerli anlamına mi gelmektedir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok teşekkürler hocam. Vaillant eco tec pro 286-5-3 ürünü için müşteri hizmetleri ile görüştüm. Ek garanti olarak da maksimum +2 yıl ek garanti yapılıyormuş. Ek garantiler ile 8-10 yıla kadar uzayan önereceğiniz marka / model almak daha mı cazip hocam….
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jcovanni -- 6 Şubat 2025; 16:31:0 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
kombi için bütçe belirtmediğin ve premium yani pahalı bir kombi istediğin için bu modeli önerdim
ben olsaydım almazdım. Eca,Baymak,DD,Arçelik-Beko(Alarko) gibi bir kombi alırdım
üstüne +3 yıl veya +5yıl garanti yaptırırdım
5 yıl garantili Eca proteus premix alabilirsin. üstüne 5 yıl garanti yaptırabilirsin. toplamda 10 yıl garantili olur
aynı şekilde Baymak duo tec compact,Arçelik Massimus,Beko megalogic
Arçelik,Beko kombileri ALARKO üretiyor çok kaliteli kombiler
hepsi 3 yıl garanti. +5 yıl ile 8 yıl garantili olur
Baymak luna tec 5 yıl garanti, +3 veya oluyorsa +5 yıl garanti yaptırabilirsin. toplamda 8 yıl veya 10 yıl garantili olur
ben olsaydım öyle yapardım
-
merhaba
bariyerli olduğu anlamına gelmez. boruların üstünde veya kılıflı boruların içindeki boruların üstünde yazması lazım
birçok markada yazar
-
Hocam, tavsiyeniz doğrultusunda vaillant eco tec pro 286 için nettim. Ek garantiler ile 8-10 yıla tamamlanıyor diye düşünmüştüm. Müşteri hizmetleri yüksek enflasyon dan dolayı eskisi gibi uzun yıllara dayanan ek garanti vermediklerini, maximum +2 yıl için ek garanti verdiklerini iletti.
Bu durumda, önerdiğiniz marka modellerde yüksek verimlilik, malzeme kalitesi açısından önceliğiniz eca nın modeli mi ?
Çok teşekkürler 🙏
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jcovanni -- 6 Şubat 2025; 19:38:44 >
Hepsinin malzeme kalitesi aynı
Hangisi içine siniyorsa o kombiyi alabilirsin
DemirDöküm Ademix ve Vintomix hakkında fikriniz var mı?
-
Merhabalar. 2 gün önce evime Eca proteus premix 24 kw taktırdım. Farkına vardım ki. Sıcak suyu eski kombine nazaran daha geç veriyor. Eski kombimde kaç yıllık Baymakti. O bile sıcak suyu musluklara bu kombiden daha erken iletiyor ki bu kombide sıcak suyu derecesini bile eskiye nazaran daha yüksek kullanıyorum. Sizce sıkıntı kombide mi. Yoksa bu normal mi?
Teşekkürler, hocam
Warmhaus ewa 20 kombiyi önerir misiniz acaba?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Çok fazla plastik aksam var, iki kombiyi de önermiyorum
Teşekkür ederim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Eski Baymak kombinizin plakalı eşanjörü daha kalın olabilir. Ve/veya kombide sıcak suda ön ısıtma özelliği vardı.Plaka sayısı daha fazla ise sıcak suyu erken gönderir
Ewa nın bloklar kompozit
Warmhaus alacaksanız Enerwa alın
https://www.akakce.com/kombi/en-ucuz-warmhaus-enerwa-erp-24-31-hermetik-fiyati,96755729.html
Hocam, çok meşgul ettim, sizleri…Eca proteus premix de karar kıldım. (Ek garantisi ile 8 yıl olduğundan) Evim İzmir de 155 m2 net, kapasite olarak (kW) hangisini tavsiye edersiniz?
kaç yıl ek garanti satın alacaksın ve ücret ne kadar? 24kW kapasite yeterli ama 28kW'da alabilirsin. eski kombi zaten büyük bir kombi değil
https://www.akakce.com/kombi/en-ucuz-e-c-a-proteus-premix-28-hm-hermetik-fiyati,102899584.html
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X