İsteyenlere 500 TL ye Pegasus 1. Kat kombinesi bulabilirim. Pm atmanız yeterlidir. Kombineler sizin adınıza alınır !
kaç tane temin edebilirsin
425 tl değil mi 1.kat pegasus %50 öğrenci indirimi var.
Kaç tane lazımsa bulunur. Pegasus 1. Katta öğrenci indirim yoktur. TT Arena resmi facebook ve twitter sayfalarından bakabilirsiniz
TT ARENA KOMBİNE FİYATLARI AÇIKLANDI
Batı Tribünü 4. Kat: 1.250 TL ile 1.750 TL arası Batı Tribünü 1. Kat: 2.250 TL ile 3.150 TL arası Doğu Tribünü 4. Kat: 1.250 TL ile 1.750 TL arası Doğu Tribünü 1. Kat: 2.250 TL ile 4.500 TL arası Pegasus Tribünü 4. Kat: 700 TL Pegasus Tribünü 2. Kat: 1.500 TL Pegasus Tribünü 1. Kat: 850 TL Güney Tribünü 4. Kat: 700 TL Güney Tribünü 2. Kat: 1.500 TL Güney Tribünü 1. Kat: 850 TL
Not: GS Bonus kredi kartına %10 indirim ve taksit imkanı sağlanmaktadır.
Öğrenci indirimi sadece Pegasus ve Güney tribünlerinde 1. ve 4. kat kombinelerinin satışında geçerlidir. Öğrenci indirimi oranı %50'dir.
-Yanlış bilgi yani ?
Sadece Pgs4. katta öğrenci indrimi var bu duyuru eski. O da sadece 2 bloktu. TÜkenmiş olabilir
quote:
Orijinalden alıntı: 23frankenstein23
TT ARENA KOMBİNE FİYATLARI AÇIKLANDI
Batı Tribünü 4. Kat: 1.250 TL ile 1.750 TL arası Batı Tribünü 1. Kat: 2.250 TL ile 3.150 TL arası Doğu Tribünü 4. Kat: 1.250 TL ile 1.750 TL arası Doğu Tribünü 1. Kat: 2.250 TL ile 4.500 TL arası Pegasus Tribünü 4. Kat: 700 TL Pegasus Tribünü 2. Kat: 1.500 TL Pegasus Tribünü 1. Kat: 850 TL Güney Tribünü 4. Kat: 700 TL Güney Tribünü 2. Kat: 1.500 TL Güney Tribünü 1. Kat: 850 TL
Not: GS Bonus kredi kartına %10 indirim ve taksit imkanı sağlanmaktadır.
Öğrenci indirimi sadece Pegasus ve Güney tribünlerinde 1. ve 4. kat kombinelerinin satışında geçerlidir. Öğrenci indirimi oranı %50'dir.
-Yanlış bilgi yani ?
bu eski internette dolaşan haber.. öğrenci indirimi sadece 4. kata yapıldı
kombine satış hattı :212 305 19 99 arayıp öğrenebilirsin.
pegasus alt 850 lira,, öğrenci indirimi yapsalardı 425 olcaktı.. arkadaş 500 e ayarlıcak.. ha 400 ha 500 hiç bi fark yok. 850 lira vermekten iyidir. ben arkadaştan alıyorum. allah razı olsun
O tribün UltraAslana yine öğrenci fiyatı ile aynı fiyattan rezerve edilmemişmiydi? Bu arada alacak kişilerin koltuk kırma potansiyelide olmalımı? Bon jovi konserinde bir kez daha utandım o tribünden kırık koltuklar nedeni ile
quote:
Orijinalden alıntı: esenlik
O tribün UltraAslana yine öğrenci fiyatı ile aynı fiyattan rezerve edilmemişmiydi? Bu arada alacak kişilerin koltuk kırma potansiyelide olmalımı? Bon jovi konserinde bir kez daha utandım o tribünden kırık koltuklar nedeni ile
Yeni sezondan itibaren koltuk kıranlar 6 ay stada giremeyecek. Öyle bir durum artık zor olur, yine de bekleyip görmek gerek.
Arkadaşlar az önce sordum.Sadece pegasus 4. kat kalmış orası da öğrenciye 350 lira.boşuna 500TL vermeyin kimseye
alperenn ?????
Ben kişilerden kombine almanızı tavsiye etmem açıkçası. Elektronik biletler geldiğinde kombinelerin kişiye ait olup olmadığına da bakılacaktır diye düşünüyorum. Eğer böyle birşey olursa satın aldığınız kişiden başkası kesinlikle kartı kullanamaz ve böyle bir durumda paranız çöpe gider.
Sana kim tanıyor bu yetkiyi. Nereden düşürüyorsunuz beleş biletleri elinize...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme