hehe 300. sırdakı bır ıttıfak uyeleırnın hepsı bana dalıyordu sonra ıttıfakltakılere soyledım adamlara savas actık sımdı herkes sırayla ozur dılıyor ama zaar verdıler sızce dalıyım mı klasın mı yoksa dalalım mı? bizim ittifak 43.
quote:Orjinalden alıntı: Jr.DG quote:Orjinalden alıntı: overlord bo oyunda acırsan acınacak duruma gelirsin. +10 +1
quote:Orjinalden alıntı: mustafa_coskun quote:Orjinalden alıntı: Jr.DG quote:Orjinalden alıntı: overlord bo oyunda acırsan acınacak duruma gelirsin. +10 +1 +1907
arkadasların dedigi dogru acırsan acınacak hale gelirsin.bende zamanında acımıstım adam benden güclü hale geldi ve sürekli dalmaya basladı
quote:Orjinalden alıntı: emredici adama ay çıkartıcan dalma sakın adama dalıorum daldımda ama savas arporunu sıldıma ma tek hatırladıgım adamı 500k zarar gırudgu ıdı ay cıkmadı
quote:Orjinalden alıntı: MC GRADY yılanın başını küçükken ezeceksin sonra adam gelişir başına bela olur sürekli dalar "eskiden fakir ama gururlu bir genç vardı!" örneğinde gördüğümüz gibi
quote:Orjinalden alıntı: overlord bo oyunda acırsan acınacak duruma gelirsin. Kessinliklee doru benim başıma geldi ... acıma elinde ne filo warsa hepsini yolla
quote:Orjinalden alıntı: Tyronn quote:Orjinalden alıntı: overlord bo oyunda acırsan acınacak duruma gelirsin. Kessinliklee doru benim başıma geldi ... acıma elinde ne filo warsa hepsini yolla +1907