Şimdi Ara

komik firma toshiba

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • başta teknik veri vererek başlıyım c640-11m modeli var elimde üzerinde i5 2410m işlemci var hm65 de chip var

Varan 1: Bu işlemci hd3000 ekran kartı barındırıyor ama güzide marka toshiba bunu ne hikmetse kapamış eyvallah
    Varan 2: hm65 chip set sata3 e imkan sağlıyor ama ne hikmetse bunuda aktifmi etmemiş neyse artık sata 2de kullanıyorum(aynı ssdyi sata1 de denedik meğerse benim sata2 görünümlü sata1 çıktı aynı performans) onada eyvallah
    Varan 3: temizlemiyelim servise para bayılalım diyemidir nedir bilgisayarı en ufak parçasına ayırana kadar çıkarılamayan fanı ayrı birşey
    Varan 4: %100 plastikten yapılmış 1000-2000tl bayılarak alıyosun bilgisayar ama adamlar hurdacıda bile 3 kuruşa bulabilecekleri metalden --çok değil azıcık ya bi kaç bölgeye nebiliyim bari çerçeve yapın çokmu-- kullanmaya kıyamamışlar ki üstüne menteşelerin o plastik kasaya monte yerlerinden kırıldığında kullanıcı hatası diyerek aldığı parayıda ekliyorum(arkadaşlar bilgisayarı yaparken kullanıcı kapağını açmadan kullanıcak diye düşündü heralde)
    Varan 5: Buda o çok sevgili yetkili servislere gelsin ekran değişimi diye gönderip parasınıda çatır çutur alıp geriye ekran ışığını ya fullde yada ekran ışıksız kullanıyım diye geri göndermeleri takdire şayan

Uzun lafın özeti bu modele özgümüdür banamı cinslikleri denk geldi bilinmez ama bu modeli tasarlayan mühendisler değişik fantaziler denemiş başka acıklama bulamıyorum bidaha toshibamı Allah korusun he bazı kardeşlerim haklı olarak sorucak sen ne halt yemeye aldın ama ben seçmedim güzel kardeşim beartık eşe dosta kim sorarsa Asus diyorum fanmıyım alakam yok f/p neyse onu alıncılardanım herkeze saygılar alıcılara biraz fikir verebildiysem nemutlu bana

• Merhabalar Cem Bey, iletişim bilgilerinizi tarafımıza özel mesaj, facebook ya da twitter yoluyla iletebilir misiniz? Biz de ilgili departmanlarımızı size yönlendirerek hem konu hakkında bilgi almanızı hem de sorununuzu çözmeye çalışacağız. Sabrınız ve ilginiz için teşekkür eder, iyi günler dileriz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: TNB Toshiba

Merhabalar Cem Bey, iletişim bilgilerinizi tarafımıza özel mesaj, facebook ya da twitter yoluyla iletebilir misiniz? Biz de ilgili departmanlarımızı size yönlendirerek hem konu hakkında bilgi almanızı hem de sorununuzu çözmeye çalışacağız. Sabrınız ve ilginiz için teşekkür eder, iyi günler dileriz..

bilgilerimi atıyım atmasınada ben zaten bilgisayarı 2.5 3 ay kullanamadım şimdi tekrar geri versem bir ay daha kullanamayıcam bunu istemiyorum!!
    ki ben zaten yapılmadı edilmedi artık onun peşinde değilim gerçekten. Gerekirse full ışıkta kullanırım menteşeyede kendim vida ayarlarım kendi işimi kendim görürüm. Bunları yazmamdaki sebep firmanın kaliteli bir ürün ortaya koyamadığını forumdaki kardeşlerime anlatmak (en azından bu seriler ve kasalar için) ve kötü durumlarla karşılaşmalarını istemediğimden uyarıyorum. Garanti hizmetlerine gelirsekte sizmi bakıyorsunuz bilmiyorum direk sizi suçlamak istemem ben okula teslim ediyorum okul garantiye yolluyor her neyse garantidede şuna değinmek istedim(tek sizin firma için değil genel) neden burda millete ""Allah razı olsun çok ilgilendiler marka kötü ama şansımıza servis çok iyi be abi"" dedirtmek yerine ""gönderdim burası bozuldu"" ""gönderdim kaç ay oldu hala gelmedi"" ""gönderdim işi yokuşa sürüyolar"" derditiyosunuz. zaten sonuçta bu işten para kazanıyorsunuz kuralları zorlamak yerine ve daha karlı bi şekilde nerden yırtsak yerine şöyle kaliteli yeri geldimi maliyeti düşükse ve kısa sürede halledilcek bir problemse şirket müşteri politikası olarak edinip ""garanti kapsamında değil ama küçük bir problemdi hallettik güle güle kullanın"" deseniz o eski küçük esnaf samimiyetini görmek istesem çokmu şey isterim

bu arada tekrar söylüyorum burda kimseyi karalamak değil derdim ama hazır cevaplar olmadan ve özel yerine burda herkezin önünde konuşalımki müşteriye değer verdiğinizi hissettirin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.