Şimdi Ara

!@@@ KOMİK OTOBÜS-MİNİBÜS ANILARI @@@! (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
529
Cevap
22
Favori
54.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Pityocampa

bugün minibüsle gidiyorum denizden böyle kötü kokular gelmeye başladı ön koltukta da evli bir çift bi de çocukları var bu kadınla adam gülmeye başladı çocukta sordu neden gülüyosunuz diye kadın dedi işte deniz kötü koktu ondan gülüyoz çocuk aynen böle dedi;
    hee yalan söyleme babam .surdu ona gülüyosunuz dedi yaa

buna koptum
  • Bi keresinde minibüsle beşiktataşa giderken tam balmumcu istikametindeyken sırasıyla şu sesler geldi:Kaptan 20 milyon üstü vardı,Kaptan 5 milyon bi beşiktaş vardı,Kaptan 10 milyon üstü gelmedi ve işte o an Kaptan:Ulan bana Leventten beri para gelmedi Sonuç:Amcamın biri paraları toplamış musait bir yerde inmiş :)
  • Bi kersinde bi arkadaşla minibüse binmiştik o da benden önce incekti salak herif inmek için şoföre ne diyceğini unuttu AMCA DURRR!!! diye bağırdı yazık şoför öyle bi panikle durduki
  • quote:

Orjinalden alıntı: feriox

quote:

Orjinalden alıntı: ¢єℓℓαт1905

bugün minibüsle gidiyorum denizden böyle kötü kokular gelmeye başladı ön koltukta da evli bir çift bi de çocukları var bu kadınla adam gülmeye başladı çocukta sordu neden gülüyosunuz diye kadın dedi işte deniz kötü koktu ondan gülüyoz çocuk aynen böle dedi;
    hee yalan söyleme babam .surdu ona gülüyosunuz dedi yaa

süpermiş ya

güzelmiş hahahha

• quote:

Orjinalden alıntı: pacman

Okuldan dönüyoruz. Sınıftan arkadaşlarlarla grup olarak körüklü otobüsün en arka tarafındayız. Gruptan bir kızın otobüslere bilet atmadan binmesine yarayan bir paso kartı var. Yolda otobüs bir durakta durunca bu kız arkadaş, önümüzde bizimkinden daha boş bir otobüs olduğunu gördü ve uyanıklık yapıp ona binmeye karar verdi(naswıl olsa bedava diyerek). Kız hemen arka kapıdan indi ve koşa koşa öndeki otobüse bindi. Sonra ne oldu? Aradan sadece bir dakika geçmesine rağmen az önce inen kızı tekrar aynı bizim otobüste görünce gülmekten yerlere yuvarlandık. Evet düşündüğünüz gibi, arkadaş indiği otobüsün körüklü olduğunu farkedememiş, körüklünün en arkasındaki kapıdan inince öndeki otobüse binicem diye yine aynı indiği otobüse binmişti. Başka bir otobüse bindiğini sanırken yine bizi otobüsün en arkasında görünce şok olmuştu. "Nasıl olur yaaa diye afallamıştı"

cidden süpermiş yaaa

• hehe güzelmiş
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gobelin

Geçen dolmuşa bindik arkadaşımla okuldan dönüyoruz işte.Tam bindik adam durdu bi yerde lastiğe hava bastırcak.

-Yaav abi dengeli olsun sağ tarafla
    -tamam abü
    3.kişi lafa girdi."yeter lan patlatacan"
    Lastikci abi "yok abi bişey olmaz"
    Şoför "saolasın"

yola devam ediyoruz.Bi ses geldi GÜÜÜÜÜÜÜÜM diye.Otobüsteki herkez zıpladı.Sonra biz anladık lastik patladığını.Bir anda üstteki diyalog aklımıza geldi.Bizim minibüscü hiç istifini bozmadı.Kapıyı açtı millet çıktı.Herkes indikten sonra şoför hala oturuyo,eller direksiyonda nasıl sövüyo lastikçiye.

Bi de o arkadaşla bindiğimde başka bir minibüste kaza geçirmiştik.Bunda da minibüs şoförü bağarıyor millete "parayı vermiyosunuz,ayıp ediyosunuz,siz söyleyin ben beleşe bindiriyim sizi ama bu yaptığınıza hırs...PAAAAAAAAAAAAAAAAT ....!!!
    -Üff aq yav

• Ankaraya yeni gittiiğim zamanlardı,
    güvenparkın ordan ODTU dolmuşlarına binip,
    AŞTİ ye gideceğim öyle tarifettiler
    dolmuşçuya Aştiden geçermi diye sordum ,
    yakınından geçer dedi,
    bende ne kadar yakınından diyince, adam patlattı bombayı
    bilmiyorum hiç ölçmedim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dursun

Ankaraya yeni gittiiğim zamanlardı,
    güvenparkın ordan ODTU dolmuşlarına binip,
    AŞTİ ye gideceğim öyle tarifettiler
    dolmuşçuya Aştiden geçermi diye sordum ,
    yakınından geçer dedi,
    bende ne kadar yakınından diyince, adam patlattı bombayı
    bilmiyorum hiç ölçmedim

quote:

Okuldan dönüyoruz. Sınıftan arkadaşlarlarla grup olarak körüklü otobüsün en arka tarafındayız. Gruptan bir kızın otobüslere bilet atmadan binmesine yarayan bir paso kartı var. Yolda otobüs bir durakta durunca bu kız arkadaş, önümüzde bizimkinden daha boş bir otobüs olduğunu gördü ve uyanıklık yapıp ona binmeye karar verdi(naswıl olsa bedava diyerek). Kız hemen arka kapıdan indi ve koşa koşa öndeki otobüse bindi. Sonra ne oldu? Aradan sadece bir dakika geçmesine rağmen az önce inen kızı tekrar aynı bizim otobüste görünce gülmekten yerlere yuvarlandık. Evet düşündüğünüz gibi, arkadaş indiği otobüsün körüklü olduğunu farkedememiş, körüklünün en arkasındaki kapıdan inince öndeki otobüse binicem diye yine aynı indiği otobüse binmişti. Başka bir otobüse bindiğini sanırken yine bizi otobüsün en arkasında görünce şok olmuştu. "Nasıl olur yaaa diye afallamıştı"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orbjk -- 1 Ağustos 2006; 0:12:12 >

• quote:

Orjinalden alıntı: danger_rogue

otobüs minibüs değil ama çok güleceksiniz

ben 1 litre meyva suyu aldım elimde 1milyon 500 bin 4~5 tanede 100 binlik bozuk var
    meyva suyu parası 1milyon400bin adama parayı uzatırken elimdeki 100 binlik bozuklar tıkır tıkır adamın kahvesine döküldü bende özür dilerim abi deyip çıktım gittim

• bizde geçen sene ark.larla dershaneye gidioz izmirliler bilir 70numaralı otobüs hiçbi zmn boş olmaz

nese konak taraflarına geldik böle kadının biri bayıldı bizde ark.larla muhabbet edioduk yaşlı teyze'nin teki dedi ki:

sizin çenenizden bayıldı!

biz tabe yarıla yarıla otobüsten indik bütün herkes bize bakıodu çok komikti.

yine bi keresinde alsancağa inicez o 70e gene binicez ark. kentkart dolduruo tam dolduruken otobüs geldi.

dedim koş geldi.adam parayı da kentkartı da uzattı bna 5liralık öğrenci dedi.

şöfor öle afallamış baktı ki anlatamam
  • yaa siz ne diosunuz ben söföre "kaptan" diiceme yanlislikla "kanka" dedim allaaam yaa kanka sagda indirirmisin dedim adamneye uuradiini sasirdi
  • Geçen dolmuşa bindim. Bende de baya bozuk para var. Adam bu kadar bozuğu görünce "Ne o camiden mi topladın bunları dedi" Ben de yok seni dilenciye benzettim ondan veriom diyemedim tabi. Söylene söylene indim
  • bende yazayım eskişehirliyim bizim burda cuma günü pazar kurulur eskiden 12 numaralı dolmuş burdan geçerdi tabi cuma günü arka sokaktan dolanırdı neyse bindim dolmuşa babanneme gidiom elemanın teki de bindi pazar yerine geldik minibüs ara sokağa girdi bu elaman başladı bağırmaya abi naptın durdur yanlış mı bindik 12 deilmi nie girdin sokağa fln şöför de zaten iice asabi pazardan geçerken bi kilo da domates alıyımmı demişti tabi elemanın halini siz düşünün

edit : yazım hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kogane -- 3 Ağustos 2006; 4:37:54 >
  • bu akşam antalyadan bi hadise anlatiyim sizlere
    dolmuşta seyir halindeyiz ama abi uçuruyor bizi sanki dolmuş değil maserati kullanıyor ıpne neyse öfkeli ve bilmiş bir hız sözkonusu normalde düşünün ben meydandan arapsuyuna 35 dk falan giderim ama abiyle bu süre 10 dk keşke her istikamette olsa..neyse duraklarda 1-5 sn arası bekledikten sonra iki rus genç kız (bide taş gibiler sorma)bozukbi türkçe tabii.

taş-düzmü devam gidiyorsunuz
    şoför-düz gitcez hayırmı
    taş-türkay otelden geçer siniz
    şoför-gidiyoruz türkay otele
    taş-tamam o zaman gidin biz binmiyoz
    soför-siz nereye gideceksiniz
    taş-biz türkay otelden yukarda yaşıyoruz

soför dumur oldu boşuboşuna 26 sn kaybetti hırslandı bozuldu anlayamadı rus zaten anlatamıyo
    yukarda oturuyoruz değilde yaşıyoruz
    yaşıyoruz dio

şoför-iyi sen yukarda yaşamaya devam et devam

koptum ya dolmuştakilerde mal
    anlamadı kimse ben tek başıma basıyorum kahkahayı

• Bir keresinde izmir de telefriğe gittik. neyse saat geçti hadi inelim inciraltına gidelim dedik. otobüs bekliyoruz. o anda bi seneryo yazdım ben. ev arkadaşıma olum şoföre aslında soracan bornova ya gidermi diye. anlattıktan sonrada binecen otobüse diye... öylesine anlatmıştım. neyse otobüs geldi 7 8 kişi varız. bizim dallama abi bornovadan geçermi dedi. adam geçmez deyip anlatmaya başladı. bizimkisi bilmiyormuş gibi arada bi tekrardan soruyor şurdan mı binecez şu numaralı otobüsemi diye. neyse adam anlattı anlattı bizimkisi sağol abi deyip bindi otobüse şoför abisi bu gitmez bornoya inciraltı otobüsü bu diyince arkadaş bizde inciraltına gidiyoz zaten dedi. kalabalık olduğumuzdan şoför ses etmedi ama baya bozuldu. öndekiler gülmeye başladı

• @smyrna_35

güzeldi
  • otobüs ve dolmuş şöförlerinden inciler,(bizzat duyulmuş sözlerdir)
    _arkadaşlar arkaya doğru ilerleyelim ya da ilerliyormuş gibi yapalım...
    _gençler yanaşın, kaynaşın biraz... siz nasıl gençsiniz???
    _(körüklü otobüs tıklım tıkış dolu we hala yolcu biniyor) arkadaşlar korkmayın ilerleyin arka tarafta bizimle gelecek...
    _ablacım, trafik polisi war. ilerde cewiriyolar, sen ışıkları geçene kadar bi çömeliversen..._
    _kışın ortası, yerler buz, dolmuş durunca hareket etmiyor bahanesiyle müsait bi yer diyen yolcuya şöförden cevap: abi ben yavaşlıyım sende kaldırıma hoplıyıver
  • quote:

Orjinalden alıntı: pammukşeker

otobüs ve dolmuş şöförlerinden inciler,(bizzat duyulmuş sözlerdir)
    _(körüklü otobüs tıklım tıkış dolu we hala yolcu biniyor) arkadaşlar korkmayın ilerleyin arka tarafta bizimle gelecek...
    _ablacım, trafik polisi war. ilerde cewiriyolar, sen ışıkları geçene kadar bi çömeliversen..._
    _kışın ortası, yerler buz, dolmuş durunca hareket etmiyor bahanesiyle müsait bi yer diyen yolcuya şöförden cevap: abi ben yavaşlıyım sende kaldırıma hoplıyıver

• quote:

Orjinalden alıntı: pammukşeker

otobüs ve dolmuş şöförlerinden inciler,(bizzat duyulmuş sözlerdir)

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.