Şimdi Ara

!@@@ KOMİK OTOBÜS-MİNİBÜS ANILARI @@@! (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
529
Cevap
22
Favori
54.094
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bi sabah arkadaşlarla okula gidiyoruz.Dolmuştayız..Abinin biri bindi..İneceği zaman:
    ''Kaptan beni güzel bi yerde indir!!'' dedi..Kaptan:
    ''Abi burası nasıl!!''diye sordu..Abi:
    ''Güzel bi yer dedim!!!'' diye celallendi..
    Halbuki kaptanın indireceği yer trabzonun en güzel yerlerinden biriydi..

• bende istanbul'dan izmir'e gidiyorum... Bilenler bilir host herkesin ineceği yeri not alır. Fakat benim ineceğim yeri yanlış not etmiş balıkesir yazmış. yolculağa başladık bende artık nasıl yorgun isem hemen uyumusum ... Sonra biri beni dürtüyor... Balıkesir beyfendi ... balıkesir beyfendi..Bende içimden ne balıkesiri yahu balıkesir ne yiyecek mi neki ... "yok ben istemiyorum git" diyorum.. adam hala balıkesir ... biraz uyanır gibi oldum adam "nereye gidiyordsunuz" dedi... "istanbul " dedim bir daha sordu "istanbul" ... "efendim otobüs izmir'e gidiyor ama... " deyince bende "ne soruyon o zaman i..e" dedim ve sonra gelen buyuk kahkahalarla uyandım yanlış anlasılmada duzeltıldı...
  • Bir tanede Benden Olsun

Kampüsten şehre doğru gitmek için arkadaşla beraber bindik otobüse (otobüste dandik tabi) iki tane koltuk bulabildik allahtan şanslıydık çünkü sonradan otobüs dolmaya başladı hemen oturduğumuz koltukların hemen yanına 4 tane kız geldi adeta ta içimize kadar geldiler vıdı vıdı konuşuyorlar birde bizim arkadaş onlarla sohbete girdi konuşuyo bende tabi konuşmuyom konuşamıyorum çünkü o 4 kızın kullandıkları parfüm beni alerji yapıyor (parfüme karşı aşırı derece alerjim var nefes alamıyorum lanet otobüsün camlarıda açılmıo) neyse bizim arkadaş konuşuyo bunlarla bende bu havasızlığa karşı dayanmaya çalışıyorum birden onlardan biri bizim arkadaşa benim duyabileceğim sesle bana laf attı "yandaki arkadaş konuşmaya pek hevesli değil galiba" falan dedi bizim arkadaşta o konuşmaz falan dedi neyse o zaman bende söze girdim kibarca dedimki "lütfen biraz yer açabilirmisiniz nefes alamıyorum" dedım bana seslenen kızda "nefesmi alamıyorsun otobüste nefes alabileceğin hava delikleri var ordan nefes alabilirsin" dedi alaycı bir şekilde... neyse ben ilgilenmedim sustum bunlarda halen arkadaşla konuşuyolar bir ara yine bana seslendi o kız "Sen küçük kardeşime çok benziyorsun" dedi bende " yaa öylemi insan insana benzer kimbilir belki bir yerden akraba çıkabiliriz" dedim kızda sustu lafı koymuştum anlayacağınız sonra şehre gelmeden ilk durakta otobüsten inerken o kıza yine laf attım " kardeşinize benden selam söyleyin" dedim kız bu sefer lafın altında kaldı suratından belli oluyordu otobüste arkadaşı bırakarak indim ... 6 km şehre yürüyerek vardım ama o gün kadar hiçbir zaman güldüğümü hatırlamıyorum

• quote:

Orjinalden alıntı: arif_icke

şimdi aklıma geldi bi tane. bi gün ben dolmuşa bindim işte yolda adamın biri cep telefonuyla artislik yapıyodu. çaldırıp çaldırıp konuşuyodu. tam kulağında konuşurken telefon bi çaldı adam bi sonraki durakta hemen indi.

way soytarı var

bir defasında ben de otobüsle memlekete dönecem yan koltuğa bir herif oturdu bi iki sıra öndeki kurtlere işaret ederek ban a kırolara bak cep telefonları var sanki kullanmayı biliyorlar filan deyi dalga geçti .
    ama az sonra bir hesap makinası çıkarıp bana nasıl kullanacağını sordu.

• bu da izmirde yaşanmış gerçek bir hikaye
    kent kartların çıktığı yeni dönmelerde yaşlı bir teyze otobüse biner kent kartı manyetiğe tutacağına şoföre doğru tutar
    işte olay orda kopar şöfer bipppppppppp der ve otobüsteki herkez kopar
  • quote:

Orjinalden alıntı: levador ani

bu da izmirde yaşanmış gerçek bir hikaye
    kent kartların çıktığı yeni dönmelerde yaşlı bir teyze otobüse biner kent kartı manyetiğe tutacağına şoföre doğru tutar
    işte olay orda kopar şöfer bipppppppppp der ve otobüsteki herkez kopar

Ben bunu bir yerden hatırlıycam ama

• öff kentkartı basıyolar alet bakiyeniz yetersiz diyo
    sonra çevirip basıyolar kutusundan çıkarıp basıyolar olmuyo bide bekleyip bidaha basıyolar
    bide yolu kapatıyolar arkadakiler geçemiyo sonra millet offlamaya başlıyınca hap aynı cümle ben daha yeni yüklemiştim
    böylelerine

• ''İnecek yerde müsait var'' dediğimi hatırlıyorum...
  • buyrun bir tanede benden
    havanın soğuk olduğu bir gün akşam 7- 7.30 sıraları (iş çıkışı saati)
    halk otobüsü tıkış tıkış dolu insanlar değil hareket etmek nefes almakta zorlanıyor neyse sıhhiye durağına girdi otobüs insanlar daha binmeye uğraşıyor bilirsiniz böyle olunca orta ve arka kapıdan da binmeye zorluyor vatandaş. sinirler gerilmekten koptu kopacak
    neyse otobüs duraktan çıktı 20 metre ancak gitmiştikki orta kapının ordan bir ses kaptan duurrrr ineceem diyor herkes noluyo daha şimdi duraktan çıktık derken aynı ses : çocuğu durakta unuttum demesin mi
    valla kızalım mı gülelim mi karar veremedik

bir tane daha anım var ama onu anlatmayacağım çünkü onun sonunda arkadaşım ve ben dolmuştan atıldık

• Topic çok güzel emeği geçen herkesin eline sağlık...
    Birde itiraf.com'da bir olay okumuştum toparlayabilirim inşallah..

Bir şehirde üniversiteden merkeze giden bir yol varmış. Orada öğrenciler otostop niyetiyle dururmuş isteyenlerde durup öğrencileri alıp şehre götürürmüş. İki arkadaşta şehre gitmek için beklerken bir araba durmuş iki arkadaş arka koltuğa oturmuş önede bir kız oturmuş. Araba bir kaç dakika gitmiş sonra şöför yanındaki kıza dönmüş "ARKADAKİ ARKADAŞLAR KİM" demiş, kızda "BİLMEM TANIMIYORUM BEN BİNERKEN ONLARDA BİNDİ" demiş.. Meğer adam orda kız arkadaşını almak için durmuş çocuklarda sazan gibi atlamışlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkangsk -- 3 Haziran 2006; 22:11:41 >

• leventten bindim minibüse sanayide iğrenç tipli bir kadın boya küpüne düşmüş sanki ağzında sakız cak cak nasıl sinir oldum anlatamam. arkama oturdu 10 lira verdi bana şunu uzatırmısın dedi.parayı aldım sağ ve sol uclarından çekiştirdim (uzamıyo bu abla deyip geri verdim).
  • Geçen gün minibüsteyim kız müsait bir yerde indirir misiniz? dedi. Kendiside koptu bizide kopardı tabi
  • bizde bir eşek şakası yapmıştık dolmuşta onu hiç unutamıcam bir cuma günü okuldaki müdür yardımcısının öğrencilerden aldığı göz yaşartıcı sprey ve osuruk gazını istedik oda verdi okulda kullanmayında ne yaparsanız yapın dedi ztn göz yaşartıcı sprey azmış o bitiverdi. arkadaş dedi bize gidelim. hemde şu osuruk gazını deneriz bakalım işe yarıyormu diye dedi. neyse biz gittik bindik dolmuşa yolda ilerliyoruz işte aramızda ilk sen in 2. ben ineyim fln diyoruz arkadakiler duyuyor ama bir şey çıkaramıyorlar. ineceğimiz yere yaklaşınca 2 kişi korkmaya başladı başladılar sesli sesli yapma demeye bizimki kafaya koymuş onları dinler mi hiç tam dolmuş durdu o önde ben arkada ve benim arkamda 2 kişi daha var arkadaş tam inerken kapının sağ tarafından içeri fııssssst sıktı. ben hızlı hızlı yürüyom dolmuş bekliyor yolcu gelsin diye ben içimden inş çabuk yayılmaz diye yalvarıyorum bizimkiler hem hızlı hızlı yürüyor hem sırıtıyorlar . hemen önümüze gelen ilk sokaktan içeri döndük arkaya bakıtık dolmuş geçtimi diye bu arada dolmuşun kapıları kapalı bir şekilde geçtiğini gördüm ben geri döndüm bakmaya köşeden baktım bizim döndüğümüz sokağın 3 metre ilerisinide dolmuş durmuş biz bunu görünce hemen tabana kuvvet sonra ileriden baktık ki dolmuşun kapıları açık açık ilerliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Or_By -- 5 Haziran 2006; 21:15:07 >

• Birde lisedeyken bu yapışkanlı stickerler vardır onlara BOZUKTUR KULLANMAYIN yazardık bir arkadaş orta kapıya geçerdi birimizde arkaya ineceğimiz durağa yaklaşırken kapının üstündeki inecek düğmesine basarken o kağıdıda yapıştırırdık gerisini ileride inecek olanlar düşünsün
  • quote:

Orjinalden alıntı: masterr

quote:

Orjinalden alıntı: YANKILAR

metrodayız gs samsunspor maçından geliyorduk adamın biri telefonla konusuyodu ama bizi görseniz gülmekten artık kırılma noktasına geldik adam oturdugu yerde kurtlar vadisinden girdi söze yok amerikalılar beynimizi yıkıyomus yok chip takıyolarmıs beynimize falan derken bide baktık ıraktaki meseleleri oturdugu yerden çözmeye basladı adam gelene kadar konustu. Lan hıyar metroda yerin dibinde telefonmu çekiyo bee kime yutturuyon sen

izmir metroda çekiyo arkadaşım öyle deme

ya gs samsun maçından geliyorum diyorum ist yani adamı görsen zaten kolpa oldugunu sende anlardın

• bular hiçbisey siz bide buları şöförden dinliyicen abil minibüsçü manyak komik bi herif
  • Biz bikere süpermarket'in servisine binmiştik. Önümüze oturan kızla erkek oynaşmaya başladı. Biz gülemekten çatlayacaz ama gülemiyoduk ta. dudaklarımız ağrımıştı gülmemeye çalışırken.
  • quote:

Orjinalden alıntı: serkangsk

Topic çok güzel emeği geçen herkesin eline sağlık...
    Birde itiraf.com'da bir olay okumuştum toparlayabilirim inşallah..

Bir şehirde üniversiteden merkeze giden bir yol varmış. Orada öğrenciler otostop niyetiyle dururmuş isteyenlerde durup öğrencileri alıp şehre götürürmüş. İki arkadaşta şehre gitmek için beklerken bir araba durmuş iki arkadaş arka koltuğa oturmuş önede bir kız oturmuş. Araba bir kaç dakika gitmiş sonra şöför yanındaki kıza dönmüş "ARKADAKİ ARKADAŞLAR KİM" demiş, kızda "BİLMEM TANIMIYORUM BEN BİNERKEN ONLARDA BİNDİ" demiş.. Meğer adam orda kız arkadaşını almak için durmuş çocuklarda sazan gibi atlamışlar

Hepsini okudum ama en çok buna güldüm. Felaket bir olay ya.

• anemle yayladan gelıoduk araba babamdaydı babamın acil işi cıktı
    CİNBURUN DENEN ŞU MİNUBUSLER VARYA NEYSE YOLUN ORTASINDA Bİ ADAM BİNMEK İSTEDİ YAŞLI
    MİNUBUSCUDE HAYVAN GİBİ TAM BİR KALAS İNSANLIKDAN MEDENIYETTEN UZAK Bİ ADAM
    YAŞLI ADAM Bİ SORU SORDU GALİBAA İSTEDİĞİ YERE GİDİYORMU DEDİ
    ADAM EVET DEDİ AMA COK KALABALIK DEDİ YAŞLI ADAM BEN BAŞKASINA BİNİM
    MİNUBUSCU YOK HAYIR LAN BUNA BİNECEN DEDİ
    BEN TIRSTIM ADAM NEDEMEK KARDEŞİM DEDİ ADAMDA KÖYLÜ AZIYLA BENIM CANIM DEİLMİ CANIM İSTERSE BİNERİM İSTERSE BİNMEM DEDİ
    MINUBUSCU BİNLAN BUNA DEDİ
    EN SON İÇERDEKİLER GT KORKUSUYLA SAKİNLEŞTİRDİ MİNUBUSYCUYU

giderken din iman sove sove

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.