Şimdi Ara

!@@@ KOMİK OTOBÜS-MİNİBÜS ANILARI @@@! (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
529
Cevap
22
Favori
54.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bizim mahallede formula1 hastası bi arkadaş vardı. dolmuşa beraber binerdik sabahları. bigün yine dolmuşa bindik adam çok hızlı sürüyordu. arabanın bi soluna bi sağına savruluyorduk. virajlara felan sert giriyordu millete makas atıyordu falan. arkadaşımını telefonu çaldı kısa bir konuşma yaptı sonra kapattı ve şöföre dediki ,"abi tebrik ederim hattaki en hızlı tur zamanı seninmiş haber geldi yarın yarışlara ilk sıradan başlicakmışsın" :))

bigün dolmuşa bindim yine yanımada almışım kabuklu fıstık o gün de dolmuşta pek müşeri yok. şöföre de ikram ettim neyse koyduk vitesin ordaki bölmeye kese kağıdını muhabbet ede ede yiyoz fıstıkları. muhabbet koyulaştı felan ben ineceğim yeri unuttum tabi geçmişiz 5-6 dk sonra geldi aklıma :D şöför de saolsun otur ben dönüşte bırakırım seni demişti :D

arkadaşla yine dolmuştayız bitane kız şöföre köşeyi dönünce indirirmisin dedi. şöför de mizah anlayışı iyiymiş dedi ki " ohoo ozmana kadar yaşlanırsın abla arabada " kopmuştuk :) (köşeyi dönmek = parayı vurmak zangin olmak)

• Geçen sene stajdan geliyorum ümraniyeden belediye otobüsü işte.Sancaktepede otobüse vurdular cam gitti vurup kaçtılar yani Şoför reyis anadan başlayıp sülaleden çıktı sesli şekilde Sonra tabi iş dönüşü herkes küfür ediyor falen.Şöför ise aynanın derdinde ben onu yeni yaptırdım a... oğ... falen saydırıyor işte polisi aradı işte tutanak falen tutturdu ama millet şöföre küfretmeye devam ediyor.Şöförde vurup kaçana Sonra boş otobüs yollladılar otobüsde tam durağa park etmedi az ilerideydi.Kaza yapan araçtan herkesin inip o otobüse bi koşması var 80 yaşında dede , 25 yaşında takım elbiseli abi Süperdi ya rahat bi 200 metre koştuk

• kuzenim yapmıs cok güldüm anlatınca :D istanbula tasınmıslardi adanadan istanbula. tabi burda akbil falan kullanmıyordu. orda arkadasıyla dısarı cıkmıslar otobüse binecekler herkes elinde bise basıyor parmagıyla geciyor. bunlar da cıkmıslar iste kuzenim tutmus parmagını bastırmıs ötmemis tabi cihaz bi daha denemis yine yok. sonra dönmüs arkadasına olmadı bu demis. arkadasının cevaba bak : Dur bi de ben deneyeyim belki benim parmağımla olur! :D
  • Avcılardan soğuksuya gidicem şöföre soğuksunun içine gidermi dedim evet dedi parayı çıkardım içine kadar alırmısın dedim şoförün bakışlarını unutamam dilim sürtçmüştü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djvietnam -- 5 Ağustos 2014; 0:44:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşla minibüse bineceğiz. Durak bayağı uzak. Biyere yetişmemiz gerekiyor.

Durağa giderken bir minibüsün içinde 2 tane adam birini yatırmış dövüyorlar. Kahvehanenin önünde oluyor olay. Herkes de kavgayı izliyor ve gülüyor. Neyse dedik devam ettik durağa vardık.

Bineceğimiz minibüsün şoförü ortada yok. Bi 10 dakika sonra geldi şoför. Lan dedik bu döven adam değil miydi. Oydu gerçekten. Adamın yüzünde Bi huzur vardı görseniz camiden gelmiş gibi adam.

Herneyse yolda giderken bizim şoför hız yapmaya başladı. (minibüs hız yapar mı lan). Haliyle şaşırdık biraz.

Sonra arkadan dayak yiyen adamın minibüsü önümüzü drift taparak kesti( yemin ederim).

İçinde sopalı adamlar dolu. Hepsi indiler. Bizim şoför kapıları kilitledi. İçerden tartışıyorlar.

Kavganın sebebini öğrendik tartışma sırasında. Onlar bizim yan aynaların tekine çarpmışlar. Ondan dövmüş bizim geri zekalı.

Sonra şoför arka kapıyı açtı biz indik kaçtık. Gideceğimiz yere yürüyoruz. Aynı zamanda arkaya bakıyoruz ne oluyor diye.

Panzerle birlikte jandarma geldi. Olay bitti. Biz mal gibi yürürken bizim şoför önümüzden geçip bizden önce gideceğimiz yere ulaştı.

• quote:

Orijinalden alıntı: ccaparli

ben tam 1998 in 31 aralığında ankarada akşam dolmuşla eve geliyordum. tabi ortaokul öğrenciliğinin verdiği salaklıkla dolmuşta en arka 4lü koltuğa(magiruslarda sağdan 2. koltuk vardır ya önü boş olan!) oturdum.sırtımda da yüklü çantayla oturuyordum. tapu binasının önünde adam freni koyunca ben direk UÇUP basamakların oraya kafayla girdim. kalıknca nasıl geldim ben buraya diye söylendim.millet şöyle bi baktı sonra herkes+ben gülmeye başladık.orda bi kadın şöföre bi saymaya başladı. görmeliydiniz.

Ehehehe

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Kadıköyden kitap aldık geliyoruz kuzenim bi adama baktı ( art niyet yok) Adam da sen bana mı bakıyosun lan dedi kuzenimi korumak için adama dur abi o yapmaz demeye kalmadım tuttum ellerini sonra bana bi bakış attı ve tokadı bi geçirdi Kuzenimde ayağa felan kalktı ben adamı sakinleştirmeye çalışıyordum neyse adam sakinleşti gizlice babama mesaj attık durakta bizi bekle dedik sonra adam bunu farketti bi sonraki durakta inişini görmeliydiniz :) :) :) Duraktan bi indim Babam eniştem amcam sülale toplanmış valla adam inmeseydi

• teknologi kullanıcısına yanıt
    Bende gulmekten oldum hocam cok komikmis

• Madem konu hortlamış devam edelim. Ergenlik dönemlerimde arkadaşla denize gittik, geri dönerken arkadaş indi ben devam ediyorum. Kızlar var 2-3 tane gülüp gülüp arkasını dönerek bakıyorlar falan havalara girdim.

İneceğim yere yaklaştık müsait yerde inecek var derken sesim nasıl desem cıyaklama tonuna dönüştü utangaçlıktan. Kızlar dahil dolmuşun yarısı patladı. Kıpkırmızı oldum nasıl kızıyorum kendime.

İnerken o sinirle kafamı kapının üstüne çarptım kafamdaki orjinal Nike şapka dolmuşun içine düştü ben aşağı indim. Özellikle belirtiyorum çünkü 90'lı yıllarda bu tip şeyler değerliydi. Erkekliğe bok sürdürmemek için arkama bakmadan yürümeye devam ettim. Bu esnada dolmuşun içinxen gelen ikinci patlamanın kahkahalarını duyabiliyordum.

Eve gittim annem şapkan nerde dedi? Denize düşürdüm dedim. Şapkayla mı denize girdin sen dedi? Sinirden cinnet geçirme yada ağlama sınırındayken araya baßka laf galan girdi unutuldu. :)

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.