Şimdi Ara

!@@@ KOMİK OTOBÜS-MİNİBÜS ANILARI @@@! (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
529
Cevap
22
Favori
54.093
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • otobusteyim.otobus kalabalıktı.adam bir sonraki durakta inecekti.adam dur dugmesine basar mısınız diyecegine zile basar mısınız? dedi :D
  • Geçen yıl okuldan çıktım.Otobüse bindim çanta falan ağır.Neyse yol uzun taktım kulaklığı.Jak tam girmemiş.Müzik hem kulaklıkta hem hapörlörde.Otobüs pek kalabalık değildi.Birkaç dakika sonra öndeki teyze baktı "Oğlum kulaklık çok ses yapıyor,kısar mısın sesini"düşük seste dinliyordum çıkardım kulaklığı ve acı gerçekle karşılaştım O an nedensizce utanmıştım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yaşlı bir amca bastonu ile iett otobüsünün içinde arkaya doğru yavaşça ilerlemekte ve bir yandan da boş yer aramaktaymış. koltukta oturan fırlama genç : amca bastonu yere koyduğunda çok ses çıkarıyor, keşke ucuna bir lastik taksaydın demiş.

amca da ; o lastiği baban yıllar önce taksaydı şimdi sen burada olmazdın ben de o koltukta oturuyor olurdum demiş.

tabi fırlama nakavt
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaruDe

quote:

Orijinalden alıntı: Lernatius

quote:

Orijinalden alıntı: wolf1907

adamın biri otobüs e biniyor akbil i basacak yeni kullandığı içinde nereye basacağını bilmiyor akbil i şöför e doğru tutuyor şöför de lülülülü demezmi

Koptum ya süperdi

• minibüsteyim dershaneye gidiyorum muavin koltugunun arkasında ayaktayım yanıöda 2 amca diim bi koltuk bosaldı amcalar önce bi birbirlerine baktılar sonra koltuga ve sonuc koltuga oturan olmadıı :) bi kadın bindi ve oturdu
  • Bir gün babam anlattı.
    Minibüste yanına sarhoş bir adam binmiş. Eli kesilmiş ve adam serseri tipliymiş. Babam ne yapıp edip adamı yanından ayırmaya calısmıs ama adam dibine sokulup bişiler söylüyormuş ondan sonra adam demişki en sonunda elimde bir sorun var mı bak bakalım demiş. Babam demişki :

"Aaaa. Bu çok tehlikeli. Hemen acil bir doktora veya eczaneye gidip sargılatmalısın. Yoksa elini keserler." demiş. Adam ilk eczanenin orda inmiş

• quote:

Orijinalden alıntı: SurlarÖnünde

quote:

Orijinalden alıntı: DansGuardian

bi keresindede yozgattan geliyom, cep telefonlarının ilk yayılmaya başladığı sıralar, cep telefonun prestij olduğu sıralar diyeyim,
    otobüste vatandaşın birinin cep telefonu çaldı adam açtı konuşuyo, muavin hemen uyardı, beyefendi lütfen cep telefonunu kapatırmısın, arabanın bilgisayarını bozuyo tabi asıl bomba bundan sonra patladı,
    ön taraftan amcanın biri ayağa kalktı ve elindeki cep telefonunu havaya kaldırarak;
    -kardeşim bu zıkkımdan bizdede var ne hava atar gibi telefonla konuşuyon, aha bizdede var bundan ama biz açmıyoz işte, kapat diyolarsa kapat

süper ya

• ben de birkac yil once okula giderken komik bi olay yasadim.yanimda iki tane bayan vardi.sanirim uzun zamandir gorusmuyorlardi.biri digerinden msn istedi.o da 'kahvetaneleri@...com' deyince ben dayanayip guldum.kadin bana donup 'ne var kahveyi cok seviyorum!' deyince bittim ben :))
  • Bahar şenlikleri dönüşü sarhoştuk 4 arkadaş minibüse bindik ağzımdan şu cümleler döküldü abi 4 sarhoş alırmısın :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: HoT_JaZz

Kocaeli de oturanlar bilir otobüslerde kenkart sistemi var karttaki bakiye bittiği zaman kartın okutulduğu makineden bakiyeniz yetersiz diye yükses seste bir bayan sesi gelir otobüs e yaşlı bir adam binmişti kartı makineye tuttu bakiyeniz yetersiz diye uyarı sesi çıktı adam döndü arkasını şaşkın şaşkın baktı banamı diyorsun diyince bi gülme tuttu :)

Off hocam naptin ya iyi güldüm valla

• adamın biri şu penceri kapatabilir misin dedi bende içerisi çok sıcak be abi dedim kapat dedi bende kapatacaktım tam arkadan bir başkası kapatma oğlum içerisi çok sıcak dedi bende pencereyi yarı açık yarı kapalı bir şekilde bırakıp otobüsten indim( gelmiştim zaten )
  • Bir sene önce İstanbul a nişanlımı ve ailesini ziyaret gitmiştim... Nişanlım ile dedik amcamızı da ziyaret edelim beraber ciktik. Hava sıcak bindik metrobuse sonra in bin otobüs e ben zaten sinirliyim.. Neyse şöförün arkasındaki koltukların arkasındaki boşlukta ayakta gidiyoruz. benim önümde nişanlım ve onun yanında 3- 4 tane kapalı bayan var. Otobüs durdu yolcu aldı yolcunun ilerlermesi için nişanlıma gel dedim. Kapalı bayanlardan biri demez mi.. Sen kendi namusunu koruyonda bizimkine göz dikiyon.. Aramızda yarım metre var nişamlım yanımda. Ben zaten sinir küpüyüm. Açtım ağzımı madem namusuna çok düşkünmdün de nie otobüse bindin. Kendine taksi tutsaydın.. a.. k ... or... ama nasıl cildirdim.. otobüs te tık ses yok. ineceğim durağa kadar devam ettim. Biz inerken kadının teki oğluna o kadınları göstererek aman onlara yaklaşma şifret onlar demezmi. ben başladım kopmaya :):):) Amcama kadar tutamadım kendimi nasıl gülüyorum ama...

• Otobüste yer vermemek için uyuyormuş gibi yapmıştım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zenci Forvet

Otobüste yer vermemek için uyuyormuş gibi yapmıştım.

Adamsın
  • okula gidiyordum.inecegim duraga yaklasmistim.otobuste kalabalikti.stop tusunun bulundugu demirin orayada kadinin teki tutunuyordu.ben tam stop tusuna basacakken otobus manevra yapti.elim yanlislikla kadinin sol memesine surterek stop tusuna basabildim.Allah tan kadin bir sey demedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meticulous -- 13 Mayıs 2012; 9:52:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: azizerkan07

Geçen yıl okuldan çıktım.Otobüse bindim çanta falan ağır.Neyse yol uzun taktım kulaklığı.Jak tam girmemiş.Müzik hem kulaklıkta hem hapörlörde.Otobüs pek kalabalık değildi.Birkaç dakika sonra öndeki teyze baktı "Oğlum kulaklık çok ses yapıyor,kısar mısın sesini"düşük seste dinliyordum çıkardım kulaklığı ve acı gerçekle karşılaştım O an nedensizce utanmıştım

hep korktuğum olay

• quote:

Orijinalden alıntı: İmposiblelove

İş çıkışı minibüse bindim minibüs zaten daha ilk duraktan dolu kalktı ... neyse zaten diğer duraklardan 2-3 yolcu ala ala köprüye kadar geldi ... köprüdende baya bi kişi binince minibüs tıklım tıkış doldu zaten en son minibüse binen 2 gencin zaten fırlama olduğu belliydi..tam kapının ağzında bekliyorlardı.. kapıda kalabalıktan dolayı açıktı. Minibüs şoförü ön taraftan kapıyı kapatıyorum dikkat edin deyince bizim fırlamalardan birisi ordan atladı '' dur abi yavaş yavaş acele etme boşalır birazdan '' deyince ben birden gülmeye başladım baktım minibüsteki herkes bana bakıyor ne diye bana bakıyorsunuz sanki ben bişi dedim diyincede bu sefer onlarda gülmeye başladı

Tahmin edeyim Dudullu-Bostancı minibüslerinden Tavukçuyolu minibüsü ?

• Yazın ortasında cehennem sıcağında gebzeden gebze-harem minibüsüne bindim kapının ordan dışarı bakıyorum açık camın önünde bir baktım abim göbeği açmış dışarı sarkıtarak serinletiyor.Kelimelerin kifayetsiz kaldığı bir andı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: C.Barkley

KADIN:Hemen kalkıyormu şoför bey
    ŞOFÖR:Sen oturursan hemen kalkar

bu iyiymiş gerçekten
  • Benimde aklıma geldi paylaşayım

Arkadaşın kardeşi liseye giden bir çocuk durumlarıda çok iyi sayılmaz ama çok fırlama bir çocuk.
    Neyse belediye otobusune biniyor bileti basıyor yok içinde biniş.Ççocuk diyor - AAAA abi unutmuşum işte doldurmayı sabah erken açık yer bulamdım vs.. Şoförde geç diyor, bu çocuk bir hafta boş biletle gidip gelyor aynı takdigi kullanarak, cuma günü yine basıyo bileti yine bitik -AAA abi işte bitmiş biletim doldurmayı unutmuşum falan. Şoför dönuyor buna -Lan sen bir haftadır doldurmadın mı bileti diyor indiryor arabadan çocugu

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.