Şimdi Ara

!@@@ KOMİK OTOBÜS-MİNİBÜS ANILARI @@@! (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
529
Cevap
22
Favori
54.093
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: arf*

bunlar bana zincir maille geldi. ilk defa zincir mailin faydasını gördüm.

Eve gitmek üzere Bakırköy dolmuşu bekliyordum.
    > Sigaramın kalmadığı aklıma gelince önünde durduğum Tekel bayiine
    girecekken minibüs geldi. Apar topar bindim.
    >
    >Şoföre parayı uzatıp,
    > -'Bir Monte Carlo' dedim! Adam birkaç saniye yüzüme bakıp,
    > - 'Abi bu Bakırköy'e gider' diye cevap verdi!
    >
    > İşte o an benim ve şoförün bittiği andır
    -----------------------------------------------------------------------
    Rumeli-Hisarüstü otobüsüyle taksim'e dogru gidiyoruz. Adamın
    >biri
    > Besiktas dolaylarında gayet aceleci bir tavirla
    > - Kaptan orta kapıyı rica edebilir miyim?? Bizim soför olaya
    >hakim: -
    > Tabi abi ayıp ettin, al götür... senden kıymetli mi.
    ------------------------------------------------------------------------
    Ankara'da, cok sıcak bir gunde, dolmuştaki bir kokona
    >yelpazesiyle
    > -"Şöfeer bey klimayı acar mısınız cok sıcak olduu" demisti.
    >Pala bıyıklı şöfor amca teyzeyi bi sure suzdukten sonra, kapıyı acıp
    acıp kapatmaya basladı)
    -------------------------------------------------------------------------
    İstanbul'dayiz ... Dolmuşa bindik, dolmuş doldu, tam kalkicak,
    elemanın bir açtı kapıyı, içerde tıkış tıkış oturmuşuz, önde 3
    >kişi arkada 4 ... Eleman hala bir umut sordu:
    > - "Kaptan, yer var mi?".
    > Şöför de arkasını dönüp cevap verdi:
    > - "Bilmiyorum, üst kata bi bak bakalım"

Sonuncusuna bittim!

• surda burda vardi diyip durmayin :S ne kadar muhalefet bi toplumuz oku ve gül daha once okuduysanda geç...
  • Arkadaşlar ben de ankara metroda geçen bi anını anlatayım. Kızılay da bekliyoruz metronun kalkmasına 2-3 dk var. Neyse kapılar kapandı.adamın biride kapıya sırtını yasladi bekliyorken kapı birden açıldı sonra tekrar kapandı bu birkaç kez oldu (bu arada metro daha hareket etmedi) kızın biri adamı uyardı kapıya yaslandığın için açılıp kapanıyo diye adamda ne alaka falan dedi sonra anons yapıldı metro arızalan mıştır diğer metroya geçin diye adamda kıza sordu bunu da mi ben bozdum kızda cevap verdi böyle c.nabet gezersen her şey bozulur diye ben koptum tabi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lise 3 zamanlarımızdı. sınıftan bitane kankamla aynı otobuse binmiştik, en arka kapıların orada ayakta duruyorduk. otobus biraz kalabalıktı, ve etrafımız kız kaynıyordu. kankayla ben kızlarla kesişip duruyoruz tabi, kızlarda bize bakıo öle cilveleşioz yani. arka kapılar birden açılıp tekrar kapandı, kankayla ben kapıyla boşluk arasında sıkıştık. kapı resmen ikimizi köşeye sıkıştırdı pestilimizi çıkartmaya çalışıo. öle bi çığlık mücadele derken ileriki durağa kadar kapıyla savaştık ve sonunda otobusten inerek olay yerinden hızlıca uzaklaştık..
  • Otobüsteyim yanımdaki apaçi nin facebook'ta arkadaşının fotoğrafına yazdığı yorum qaRDaşım yak10 HaNnY :D Gülmemek için çok tuttum kendimi :D
  • Bir gün metrobüsle eve gelirken önümdeki yaklaşık 17 yaşlarındaki çocuğun telefonu çaldı ve şunları söyledi ;
    Anne yaa biraz gecikicem çok trafik var
    Metrobüstekiler çocuğa gülen gözlerle bakıyorlardı yeminle ulan metrobüste trafik olur mu :D:D:D:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak_rq7 -- 26 Eylül 2012; 9:31:21 >
  • çocukken otubüse binerken terliğim düşmüştü bende terliğimi tekrar giymeye çalışırken şoför azarlamıştı
  • İlk 5 sayfayı tamamen okudum ve gülmekten öldüm
    Heleki dolmuşcunun kapıyı açıp tükürürken düşmesi ve kaza olması bittim ya
    Hepsi çok komikti
  • Birgün Bağcılar'dan Topkapı'ya giden minibüse bindim. En baştaki duraktan bindim. Minibüs 13+1 kişilik. Magurus. Şoförün bir de arkadaşı var. En önde, sağda, köşedeki koltukta oturuyor. Ücretleri o topladı. Ayakta hiç kimse yok. Şoför, ücretini vermeyen bir kişi var. ücretini versin dedi. Ses yok. Biraz sonra yine tekrarladı. Yine ses yok. Millet birbirine bakmaya başladı. Şoför sinirli bir sesle yine aynı şeyi söyleyince ben artık dayanamadım. Biraz da rezil olsun diyerek sesli olarak dedim ki:

-Kaptan. Arabada 14 tane oturan insan var. Bunlardan bir tanesi arkadaşın. Muhtemelen arkadaşından ücret almadın. Yolcuların tamamından aldın. dedim.

Şoför sustu. Sessiz kaldı. Kıpkırmızı oldu. Arkadaşı da bir şey diyemedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: seizure

dayanamıcam anlatıcam

olay izmirde gümrükten pınarbaşına giderken oluyo
    TAM ŞU TÜRKİYEDE BOMBALAMA OLAYLARI OLDUĞU ZMAN
    aksam aksam okuldan çıkmışız eve gitmek için tıklım tıklım dolu otobüse zar zor bindik.
    neyse herşey normal gibi görünüyo tabi biz grup olduğumuzdan o kalabalığın içinde espriler havada uçuşuyo

sonra şöför fabrikaların bulunduğu bi mevkide ıssınz bi yerde durdu.
    durak filan yok!
    sonra ön kapıdan indi arkaya doğru hızlı hızlı yürümeye başladı.

herkes dumur bi şekilde adama bakıyo.

adam sonra yok kenarındaki bi barakanın arkasına doğru koşmaya başladı.
    tabi ben durumuyum. gayet ciddi bi şekilde yüksek sesle
    "Size söylemiştim bu araçta bomba olduğunu"
    DEDİĞİM ANDAN İTİBAREN açık olan ön kapıdan iktire kaktıra zorla açılan orta ve arka kapıdan kaçan insanları görünce korkmaya başladım.
    çıkan kaçıyo uzaklaşıyo

bizde şöförün gittiği yere bi baktık
    ADAM İŞEMİŞ PANTOLONUNU TOPLUYO

bunu görünce resmen oturduk yolun ortasına kahkahalarla gülüyoruz.
    gülmekten karnıma sancılar girdi.
    birde bizi gören şöför önce "NE VAR KARDEŞİM DAYANAMADIM"
    dedi ve boşalmış otobüsü görünce uzaylı görmüş köylü gibi bakmaya başladı.

tabi biz yine felç

:d:d:d

• çok iyimiş :)
  • otobüs macerası mı facia sımı bende bilmiyom ama anlatıyım amasyadan istanbula gidicem arkadaşımla birlikte işte gece 4 mü ne oldu hizmetlilerden(hostes mi deniyo artık bilmiyom :) uyuya kaldı üstelik bana yaslanıyor tmm rahatsız etmedim uyusun adam cağız dedim artık yetti dayanamadım adamı uyandırdım anlattım olayı adam bana öküzün trene baktığı gibi bakıyor :) adam cvp vermeden yine yattı lan yine bana yaslanıyor adamı tekrar uyandırmamla beraber yumruğu gözüme yedim arkadaşım ordan adama dalıyor ben şokun etkisindeyim bütün otobüs karıştı şöfer bile koştu bu tarafa doğru sonra işte şöfer baya azarladı öne doğru yanında oturttu adamı

• Bunları okudukça bunlar otobüse biniyorda her sabah ben neye biniyorum lan oldum :D haha
  • Aklıma geldi,her sabah okula giderken 273 e biniyorum, orda bir kız var tam şirinyer durağında iniyor, 1 hafta boyunca aynı otobüste gittik geldik, günlerden perşembe, ben en arkada oturuyorum otobüsün, kızda az ilerde önümde, ben kapının arkası, kız kapının diğer tarafı. otobüs durdu abi, bir gaza basmış ki kız dengeyi kuramadı koşa koşa üstüme bir gelmiş ki, tutacağım derken kız kucağa değilde dize bir oturdu
    tamam bende istiyordum ama bu kadar hızlı olacağını tahmin etmemiştim.
  • Bende manisa somadayken bigün akşam istasyondan belediyeye gidiyorum. Dolmuşta byağı dolu neyse kavşakta biri durdurdu dolmuşu "nereye gidiyor bu?" Dedi şöför belediye dedi. Adam anlamayıp içeri bakınıyorken yanımdan bir abi kafayı uzatıp " ananın a....na,ananın a.....na " diyince kopyu dolmuştakiler

• trabzonda oluyo bu olay..karadeniz insanı b,raz enteresandır duymuşsunuzdur bide dolmuşçusunu düşünün neyse kızın teki akşam vakti dolmuşta giderken ineceği yere yaklaşıyo ve:
    - ışıklarda bırakırmısınız şoför bey diyo,
    şoför de:
    - hayırdır karanlıktan korkayi misun? :D
  • Otobüs çok kalabalıktı orta kapıdan bir kız binde böyle kısa boylu ama üniversiteli belli Parada uzatmadı şöföre doğru iki durak sonra kapşonlusunu takıp ,ipini çekip yüzünü tamamen gizleyip erkek sesi gibi ''arka gaphıyı acarmısın gaptan'' dedi ve indi. Herkes bi an o kıza baktı ben gülmekten öldüm. Beleşe getirdi.
  • Ankarada otobuse bindim 87 yasinda bi adam soyle dedi 3 kasim aksamdi bahceli mitingini sordu soyledik sonra dediki size puskevit alacam size pasta alacam size canta alacam dedi 5 dk sonra bahcelide benim gibi bekar dedi

• quote:

Orijinalden alıntı: HIGH FIDELITY

Bir arkadaşım anlatmıştı... Bir gün minibüste ineceği yere yaklaşan bir bayan "Müsait bir yerde inebilirmiyim" diyeceğine "mükemmel bir yerde inebilirmiyim" demiş. Minibüs şöförü de ineceği yere gelip durmuş ve bayana dönüp kapıyı işaret ederek "buyrun size layık değil ama..." demiş

Çok iidi yaa :D
  • Kardeşimle Kocaeli otogardan İstanbul'a gidecez biletleri aldık peronda bekliyoruz.Otobüs geldi önünde İstanbul yazıyordu neyse bindik yerimize oturduk.Bi bayan geldi 33-34 oturuyoruz burası sizin mi dedi evet dedim bileti gösterdim kadın geçti :D genç bi kız geldi burası benim dedi hayır bizim dedim bileti gösterdim kız delirdi aynı yeri kaç kişiye satmışlar şikayet edecem falan bi sinirle indi :D muavin geldi siz nereye gidiyorsunzu dedi bize İstanbula dedik bu otobüs karamürsel'e gider dedi yaaa sıçtık orayaa nasıl indik bilmiorm :D
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.