Burada otobüs ya da dolmuş anılarını paylaşalım. Eminim ki çok komik şeyler çıkacaktır. Benim şu an aklıma gelmiyo.
benim bi şey geldi aklıma bi akşam çok kalabalıktı iş dönüşüydü malum işte neyse adamın birisinin telefonu çalıyo adam açıyo teli ama o kalabalıkta adam nasıl bağırıyo telefonda görseniz yani gülmekten ölmüştüm o an orda
eski minübüslerden tekirdağdan istanbul anadolu yakasına gitmiştik köprünün ortasında yaz sıcağında kalınca adamdan kapıyı açmasını istediğimizde o tobüsteki büyükler düşersiniz - hırsız bişey çalar diye karşı çıkmıştı adam da dahiyane bi çözümle otomatik kapıyı yarım açık tutmayı başarmıştı....Çözüm kapı yarım açılmışken hızla düğmeye basmak suretiyle kapıyı ve düğmeyi cacala etmekti...
Bir arkadaşım anlatmıştı... Bir gün minibüste ineceği yere yaklaşan bir bayan "Müsait bir yerde inebilirmiyim" diyeceğine "mükemmel bir yerde inebilirmiyim" demiş. Minibüs şöförü de ineceği yere gelip durmuş ve bayana dönüp kapıyı işaret ederek "buyrun size layık değil ama..." demiş
şimdi aklıma geldi bi tane. bi gün ben dolmuşa bindim işte yolda adamın biri cep telefonuyla artislik yapıyodu. çaldırıp çaldırıp konuşuyodu. tam kulağında konuşurken telefon bi çaldı adam bi sonraki durakta hemen indi.
quote:
Orjinalden alıntı: arif_icke
şimdi aklıma geldi bi tane. bi gün ben dolmuşa bindim işte yolda adamın biri cep telefonuyla artislik yapıyodu. çaldırıp çaldırıp konuşuyodu. tam kulağında konuşurken telefon bi çaldı adam bi sonraki durakta hemen indi.
harbi güzeldi
Geçen sene sabah 508'e atladım Gaziemir'den Menderes'e okuluma gidiyorum . Otobüsde iğne atsan yere düşmez . Ortalara doğru ilerledim neyse bir kaç dakika geçtikten sonra yanlışlıkla ayakta duran yaşlı bir amcanın ayağına bastım . Adam ''Yavaş olsana beee bu ne ?'' diye baya bir sinirli çıkıştı . ''Özür dilerim amca görüyorsun otobüs çok kalabalık istemeyerek oldu'' dedim . Adam dinlemiyor ama ''Yeter beeee bu ne ayağım hala ağrıyor öldürecek misin sen beni ?'' falan demez mi :) ''Amca tamam sorun yapma !'' dedim . Adam , ''Sorun yaparım ben zibidi ! Sus !'' dedi ve sol ayağımın üstüne çıkarak zıplamaya başladı ...
Geçen sene sabah 508'e atladım Gaziemir'den Menderes'e okuluma gidiyorum . Otobüsde iğne atsan yere düşmez . Ortalara doğru ilerledim neyse bir kaç dakika geçtikten sonra yanlışlıkla ayakta duran yaşlı bir amcanın ayağına bastım . Adam ''Yavaş olsana beee bu ne ?'' diye baya bir sinirli çıkıştı . ''Özür dilerim amca görüyorsun otobüs çok kalabalık istemeyerek oldu'' dedim . Adam dinlemiyor ama ''Yeter beeee bu ne ayağım hala ağrıyor öldürecek misin sen beni ?'' falan demez mi :) ''Amca tamam sorun yapma !'' dedim . Adam , ''Sorun yaparım ben zibidi ! Sus !'' dedi ve sol ayağımın üstüne çıkarak zıplamaya başladı ...
senin tepkin ne oldu? doğal karşılamak lazım yaşlıları bence büyüdükçe çocuklaşıyolar.
Okuldan dönüyoruz. Sınıftan arkadaşlarlarla grup olarak körüklü otobüsün en arka tarafındayız. Gruptan bir kızın otobüslere bilet atmadan binmesine yarayan bir paso kartı var. Yolda otobüs bir durakta durunca bu kız arkadaş, önümüzde bizimkinden daha boş bir otobüs olduğunu gördü ve uyanıklık yapıp ona binmeye karar verdi(naswıl olsa bedava diyerek). Kız hemen arka kapıdan indi ve koşa koşa öndeki otobüse bindi. Sonra ne oldu? Aradan sadece bir dakika geçmesine rağmen az önce inen kızı tekrar aynı bizim otobüste görünce gülmekten yerlere yuvarlandık. Evet düşündüğünüz gibi, arkadaş indiği otobüsün körüklü olduğunu farkedememiş, körüklünün en arkasındaki kapıdan inince öndeki otobüse binicem diye yine aynı indiği otobüse binmişti. Başka bir otobüse bindiğini sanırken yine bizi otobüsün en arkasında görünce şok olmuştu. "Nasıl olur yaaa diye afallamıştı"
quote:
Orjinalden alıntı: pacman
Okuldan dönüyoruz. Sınıftan arkadaşlarlarla grup olarak körüklü otobüsün en arka tarafındayız. Gruptan bir kızın otobüslere bilet atmadan binmesine yarayan bir paso kartı var. Yolda otobüs bir durakta durunca bu kız arkadaş, önümüzde bizimkinden daha boş bir otobüs olduğunu gördü ve uyanıklık yapıp ona binmeye karar verdi(naswıl olsa bedava diyerek). Kız hemen arka kapıdan indi ve koşa koşa öndeki otobüse bindi. Sonra ne oldu? Aradan sadece bir dakika geçmesine rağmen az önce inen kızı tekrar aynı bizim otobüste görünce gülmekten yerlere yuvarlandık. Evet düşündüğünüz gibi, arkadaş indiği otobüsün körüklü olduğunu farkedememiş, körüklünün en arkasındaki kapıdan inince öndeki otobüse binicem diye yine aynı indiği otobüse binmişti. Başka bir otobüse bindiğini sanırken yine bizi otobüsün en arkasında görünce şok olmuştu. "Nasıl olur yaaa diye afallamıştı"
aBİ KOPMMAMAK ELDE DEĞİL YANİ
Yine bir sabah okula gidiyorum bu sefer dolmuşla dolmuşu bir adam panik bir halde durdurdu ve ağzından dökülenler :
Öndeki arabayı takip et !
@arif_icke
Herhangi bir tepki göstermedim o hareketten sonra , daha doğrusu gösteremedim
quote:
Orjinalden alıntı: Gerko
Yine bir sabah okula gidiyorum bu sefer dolmuşla dolmuşu bir adam panik bir halde durdurdu ve ağzından dökülenler :
Öndeki arabayı takip et !
KOPTUM GERÇEKTEN SÜPERDİ:}}
KADIN:Hemen kalkıyormu şoför bey ŞOFÖR:Sen oturursan hemen kalkar
quote:
Orjinalden alıntı: pacman
süper yaaaaaa karnım ağrıdı gülmekten
Bende bikere Ereğlide dolmuştayım arkadaşlarla lojmanlar tarafına doğru gidiyoruz sonra fikrimizi değiştirdik ve daha önce inmaye karar verdik neyse hadi söyle falan dedi arakdaşlar bana ve benim ağzımdan muavine çıkan cümle " İNELİM BİZ " muavin şöle bi baktı sonra bana şimdi işim var nereye gidecez dedi. Tabi ben o olayın şoku ile kaldım öle arkadaşlar kopmuş bi vaziyette aşağıya indiler.
quote:
Orjinalden alıntı: EL NINO süper yaaaaaa karnım ağrıdı gülmekten
Sen bir de bizim hailimizi düşün. Kızın ağzından çıkan "aaa siz buraya nasıl geldiniz " lafını duyunca koptuk asıl..
adamın biri otobüs e biniyor akbil i basacak yeni kullandığı içinde nereye basacağını bilmiyor akbil i şöför e doğru tutuyor şöför de lülülülü demezmi
arkadaş anlattı. galiba azerbeycanlı biriymiş. neyse inceği yere gelmiş.şöföre demiş azerbeycanlı ağızla inek var inek demiş. şöförde kim o inek demiş azerbeycanlı adamcağızda menem men demiş.millet kopmuş minibüste. sonra adamda inmiş. biraz sonra da başka bi anımı anlatayım.bizim burda hiç bitmez bu anılar.çok şeyler oluyo.
birgün minibüste giderken adamın biri inmek istedi kapıya geldi minibüs durdu adam beklemeye başladı şoför adama baktı adam da şoföre. adam şoföre kapıyı açarmısn dedi şoför de abi kapı otomatik değil dedi adam kapıyı açtı ve indi.