Şimdi Ara

!@@@ KOMİK OTOBÜS-MİNİBÜS ANILARI @@@! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
529
Cevap
22
Favori
54.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • izmir de otobülerde telefonla konuşmak yassaktır.Otobüste adamın biri telefonla konuşuyor biride onu uyarıyor otobüste telefonla konuşmak yasaktır diye adam telefondaki arkadaşına :
    burada konuşmak yasakmış sen konuş ben seni dinliyorum.
  • taksi hatırası olurmu?
    bizim dersaneden bi hoca anlatmıştı
    arkadaşı taksiye biniyor ve öndeki arabayı takip et diyor
    taksici geriye dönüp :
    abi ben bu lafı duymak için taksici oldum
    duyduğumda altıma işedim gülmekten
  • Abi yeter ya yazmayın. Kramplar girdi miğdeme. Kahkaha atmak istiyorum atamıyorum gecenin bu saatinde.
  • quote:

Orjinalden alıntı: :::Banner:::

Süper devam

Bi tane şey vardı belki duymuşsunuzdur...

Kızla sevgilisi kavga etmiş... Dolmuşa binmişler, kız, '' İzin ver de bu sefer ben ödeyim!!!'' demiş... Oğlan da tamam demiş...

Kız parayı uzatmış ''Bir öğrenci bir tane de hayvan alır mısınız?''

abi işte bu çok süperdi off öldüm gülmekten

• anı anlatmaya gerek yok, adı yeter.. SİNCAN -BAKANLIK
  • quote:

Orjinalden alıntı: adriano123

izmir de otobülerde telefonla konuşmak yassaktır.Otobüste adamın biri telefonla konuşuyor biride onu uyarıyor otobüste telefonla konuşmak yasaktır diye adam telefondaki arkadaşına :
    burada konuşmak yasakmış sen konuş ben seni dinliyorum.

• özel halk otobüsüne binmiştim acaip bir kalabalık var neyse bilirsiniz zaten millet bunalmış öldü ölecek bu arada şöför hala birilerini almak ile meşgul tabe muavinde üzerine düşeni nedir o ilerleyelim arkadaşlar ilerleyelim neyse buraya kadar herşey iyi yani formatında işliyor ama gel gelelim sonrasında muavin sanırım kaptırdı kendini millet artık ilerleyecek yer bulamıyo bırak kolumuzu kaldıramıyoruz tam bu sırada muavin dedi ki ya en arka gözlüklü nün yanında bi kişilik yer var ta burdan görüyorum getirmeyin beni oraya:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: adriano123

taksi hatırası olurmu?
    bizim dersaneden bi hoca anlatmıştı
    arkadaşı taksiye biniyor ve öndeki arabayı takip et diyor
    taksici geriye dönüp :
    abi ben bu lafı duymak için taksici oldum
    duyduğumda altıma işedim gülmekten

koptumm!

• bi gün otobüsteyiz kızın biri iniyo otobüsten şöför dedi

"bunca yıllık sütçüyüm böyle kase görmedim"

işte böle sapıklar da var
  • quote:

Orjinalden alıntı: :::Banner:::

Süper devam

Bi tane şey vardı belki duymuşsunuzdur...

Kızla sevgilisi kavga etmiş... Dolmuşa binmişler, kız, '' İzin ver de bu sefer ben ödeyim!!!'' demiş... Oğlan da tamam demiş...

Kız parayı uzatmış ''Bir öğrenci bir tane de hayvan alır mısınız?''

kardeş burada nerede gülücez anlamadım

• quote:

Orjinalden alıntı: FARUKBABA

Bir arkadaşım anlatmıştı... Bir gün minibüste ineceği yere yaklaşan bir bayan "Müsait bir yerde inebilirmiyim" diyeceğine "mükemmel bir yerde inebilirmiyim" demiş. Minibüs şöförü de ineceği yere gelip durmuş ve bayana dönüp kapıyı işaret ederek "buyrun size layık değil ama..." demiş

olayın gectıgı yer denızli diye anlatıldı bana...
  • hepsi birbirinden komikti sagolasınız

birde şu vardır tükürmek için kapıyı açınca minübüsten düşen minibüsü kovalayan şofor esprisi
    gerci bu biraz şehir hikayelerine döndü ama

• quote:

Orjinalden alıntı: EL NINO

Bana bir arkadaş anlatmıştı onların orda başı büyük diye bir yer varmış dolmuşa binerken şu muhabbet sık sık yaşanıyomuş

-başı büyük başı büyük başı büyük....

-pardon beyefendi başı büyükmü

-büyük abla

Birde Ankara oran geyiği var

-Oranmı

-Oran abla

Türkçe işte sünnnnnnnnndür

başı büyük dedigimiz yer ist da maltepe ile kayışdagı arasında kalan küçük bi yer
  • hemen kendı anımıda anlatıyım

otobuste sarışın bı hatun var ve bütün erkekler kıza öle bi bakıyo kı sankı yıyıcekler ..dedım ulan ne var şu kızda bide ben bakıyım dedım donup bakmamla hatunun gögus dekoltesını görmem bir oldu sonra bende yiyicekmış gibi bakmaya başladım
  • quote:

Orjinalden alıntı: moonlord

quote:

Orjinalden alıntı: FARUKBABA

Bir arkadaşım anlatmıştı... Bir gün minibüste ineceği yere yaklaşan bir bayan "Müsait bir yerde inebilirmiyim" diyeceğine "mükemmel bir yerde inebilirmiyim" demiş. Minibüs şöförü de ineceği yere gelip durmuş ve bayana dönüp kapıyı işaret ederek "buyrun size layık değil ama..." demiş

olayın gectıgı yer denızli diye anlatıldı bana...

bu arada ben denizlide oturuyorum.

• sabah yakacık - kadıköy minüsbüsündeyim okula gidiyorum..araba soganlık sapagına yaklasınca yol daraldı ve orda arada dursa trafik hemen tıkarnır..kadınını biri dedi
    -şöför bey müsait bi yerde indirirmisiniz
    -again
    -again
    -again

şöför 4 kere aynı lafı duyunca dellendi saga cekti minübüsü şöyle dirsegini dreksiyona dönüp cok agar bi şekilde arkasına döndü kadını şöle bi süzdü sora

-müsait mi lan burası ???

• bende anlatıom bi anımı şimdi biz 4 arkadaş bindik minübüse en arkayı dörtledik nese bn paraları topladım kaptana werdim ulan adam ikide bi arkadan wermeyen kaldı mı arkadan wermeyen kaldımı diyip duruo tabi biz kıllandık sonuçta kötü bi anlam millette yawas yawas gülmeye başladı nese kaptan bidaha sordu arkadan wermeyen kaldımı diye bnde dayanamadım yeter be kaptan az önce eline wermedim mi be dedim tabi herkes yarıldı sonrada kaptan sustu daha bişi diemedi

• quote:

Orjinalden alıntı: pacman

Okuldan dönüyoruz. Sınıftan arkadaşlarlarla grup olarak körüklü otobüsün en arka tarafındayız. Gruptan bir kızın otobüslere bilet atmadan binmesine yarayan bir paso kartı var. Yolda otobüs bir durakta durunca bu kız arkadaş, önümüzde bizimkinden daha boş bir otobüs olduğunu gördü ve uyanıklık yapıp ona binmeye karar verdi(naswıl olsa bedava diyerek). Kız hemen arka kapıdan indi ve koşa koşa öndeki otobüse bindi. Sonra ne oldu? Aradan sadece bir dakika geçmesine rağmen az önce inen kızı tekrar aynı bizim otobüste görünce gülmekten yerlere yuvarlandık. Evet düşündüğünüz gibi, arkadaş indiği otobüsün körüklü olduğunu farkedememiş, körüklünün en arkasındaki kapıdan inince öndeki otobüse binicem diye yine aynı indiği otobüse binmişti. Başka bir otobüse bindiğini sanırken yine bizi otobüsün en arkasında görünce şok olmuştu. "Nasıl olur yaaa diye afallamıştı"

Bu olay ne zaman oldu deli dananın musallat olduğu dönemler olmasın sakın

• ''müsait bir yerde inecek var '' diyeceğine yaşlı teyze ''mübarek bir yerde inecek var '' demez mi? şöförde tamam teyzecim camide indiririm demişti şakayla karışık
  • KADİKÖY HATTI VE SOFÖR DEN BİR SES: ARKADAN VERMEYEN VARMI?
    ELDEN ELE VERELİM.
    MALTEPE HATTI! SOFÖR BEY BAŞI BÜYÜKTEN GEÇERMİ? AYIPSIN :)
    BİR KEREDE - SON DURAK NEKADAR?
    -1MİLYON !
    -2MİLYONUM VAR OLMAZMI?

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.